Beyoncé nem stresszel a lemezeladásokon
2011. július 02. 18:49
|
King Beyonceúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 52 Csatolások: 314 Azonosító: 153863 offline
|
Beyonce egy csodálatos énekesnő és most is bebizonyította hogy nem a versengés az első a számára én elégedett vagyok a mostani albumával.
2011. július 03. 15:56
janet7: az a bajod, hogy ami nem RnB, az számodra már tucat. A popzene is lehet igényes, és attól, hogy valami nem RnB, attól még nem a tehetség elpazarolása. Az meg marhaság, hogy a testével adja el a zenét. Előadásmóddal, igen! És ezzel mi a probléma? Ő előadó... álljon egy helyben, miközben szól a Run The World? Akkor az lenne a baj...
Egyébként meg Beyoncé helyében én is inkább az I Was Here-re vagy a Start Overre (és sorolhatnám) lennék büszke, mint mondjuk a Kitty Katre vagy mit tudom én, most csak mondtam valamit. Mert attól, hogy az RnB, ez meg nem, nem jelenti azt, hogy igényesebb vagy jobb. Én imádom az egész B'Dayt, félreértés ne essen, de értem, mire gondol, mikor azt mondja, nem mindenre büszke.
A Destiny Fulfilled albumnál is mondta már pl. hogy a Bootylicious-re egyáltalán nem büszke, és nem szereti előadni. Hiába volt óriási sláger...
Én akármit csinált eddig, szerettem, talán csak a Sasha Fierce-ről nem mindent...
A Destiny Fulfilled albumnál is mondta már pl. hogy a Bootylicious-re egyáltalán nem büszke, és nem szereti előadni. Hiába volt óriási sláger...
Én akármit csinált eddig, szerettem, talán csak a Sasha Fierce-ről nem mindent...
2011. július 03. 15:58
Bár ahogy emlékszem, már a B'Dayre is azt mondták, hogy nem RnB... hát én nem tudom, de tény, hogy az az album is annyira Beyoncés, senki más nem csinált olyat...
2011. július 03. 16:09
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Regina @ 2011.07.03. 15:56)
janet7: az a bajod, hogy ami nem RnB, az számodra már tucat. A popzene is lehet igényes, és attól, hogy valami nem RnB, attól még nem a tehetség elpazarolása. Az meg marhaság, hogy a testével adja el a zenét. Előadásmóddal, igen! És ezzel mi a probléma? Ő előadó... álljon egy helyben, miközben szól a Run The World? Akkor az lenne a baj...
Egyébként meg Beyoncé helyében én is inkább az I Was Here-re vagy a Start Overre (és sorolhatnám) lennék büszke, mint mondjuk a Kitty Katre vagy mit tudom én, most csak mondtam valamit. Mert attól, hogy az RnB, ez meg nem, nem jelenti azt, hogy igényesebb vagy jobb. Én imádom az egész B'Dayt, félreértés ne essen, de értem, mire gondol, mikor azt mondja, nem mindenre büszke.
De direkt leírtam nem egyszer, hogy SZERINTEM. Nem az a bajom, mert nem csak RnB-t hallgatok. Ezt is leírtam...A popzene is lehet igényes igen, ahogy a rock, a rap, a jazz és még kismillió másik műfaj is. Nem mondtam egy szóval sem, hogy nem. A B'Day szerintem jó album lett és RnB is. Nekem nem tetszik, amit most csinál, de szerintem nem írtam róla sértő dolgot. A testével adja el a zenét, oda meg odaírtam, hogy nyilván nem csak azzal. A Sasha Fierce albumot én úgy ahogy van, nem szeretem. Erről a mostani albumról is van néhány igényes szám, de összességében az egész nekem nem tetszik. Nem írhatom le a véleményemet? A Start Over viszont tényleg jó szám, illetve a Rather Die Young még tetszik. Meg azért a B'Day-nél és előtte sem csak Kitty Kat kaliberű számai voltak (mondjuk én szeretem azt a számot).
2011. július 03. 16:42
Nem baj, ha neked nem tetszik, de attól még erős kijelentésnek érzem, hogy tucat. Én nem tudok senkit mondani, semmilyen műfajban, akinek a zenéjére hasonlítana akár kicsit is... pont ez a jó benne.
2011. július 06. 14:17
szerintem régebben jobb számai voltak de a mostaniak se rosszak..
2011. július 12. 21:08
|
|
pesztike95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.10. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 63341 offline
|
őőő a legjobb bármit is csinál:D:D
Kapcsolódó sztárok
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.

0 felhasználónak tetszik: