Starity

Beyoncé nem stresszel a lemezeladásokon

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 02. 18:49 #61
King Beyonce
King Beyonce
új tag

StátuszBeyonce 4
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 52
Csatolások: 314
Azonosító: 153863
Beyonce egy csodálatos énekesnő és most is bebizonyította hogy nem a versengés az első a számára én elégedett vagyok a mostani albumával.
2011. július 03. 15:56 #62
- törölt felhasználó -    
janet7: az a bajod, hogy ami nem RnB, az számodra már tucat. A popzene is lehet igényes, és attól, hogy valami nem RnB, attól még nem a tehetség elpazarolása. Az meg marhaság, hogy a testével adja el a zenét. Előadásmóddal, igen! És ezzel mi a probléma? Ő előadó... álljon egy helyben, miközben szól a Run The World? Akkor az lenne a baj... biggrin.gif Egyébként meg Beyoncé helyében én is inkább az I Was Here-re vagy a Start Overre (és sorolhatnám) lennék büszke, mint mondjuk a Kitty Katre vagy mit tudom én, most csak mondtam valamit. Mert attól, hogy az RnB, ez meg nem, nem jelenti azt, hogy igényesebb vagy jobb. Én imádom az egész B'Dayt, félreértés ne essen, de értem, mire gondol, mikor azt mondja, nem mindenre büszke.
A Destiny Fulfilled albumnál is mondta már pl. hogy a Bootylicious-re egyáltalán nem büszke, és nem szereti előadni. Hiába volt óriási sláger...
Én akármit csinált eddig, szerettem, talán csak a Sasha Fierce-ről nem mindent...
2011. július 03. 15:58 #63
- törölt felhasználó -    
Bár ahogy emlékszem, már a B'Dayre is azt mondták, hogy nem RnB... hát én nem tudom, de tény, hogy az az album is annyira Beyoncés, senki más nem csinált olyat...
2011. július 03. 16:09 #64
janet7
janet7

Státusz.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (Regina @ 2011.07.03. 15:56)
janet7: az a bajod, hogy ami nem RnB, az számodra már tucat. A popzene is lehet igényes, és attól, hogy valami nem RnB, attól még nem a tehetség elpazarolása. Az meg marhaság, hogy a testével adja el a zenét. Előadásmóddal, igen! És ezzel mi a probléma? Ő előadó... álljon egy helyben, miközben szól a Run The World? Akkor az lenne a baj... biggrin.gif Egyébként meg Beyoncé helyében én is inkább az I Was Here-re vagy a Start Overre (és sorolhatnám) lennék büszke, mint mondjuk a Kitty Katre vagy mit tudom én, most csak mondtam valamit. Mert attól, hogy az RnB, ez meg nem, nem jelenti azt, hogy igényesebb vagy jobb. Én imádom az egész B'Dayt, félreértés ne essen, de értem, mire gondol, mikor azt mondja, nem mindenre büszke.
A Destiny Fulfilled albumnál is mondta már pl. hogy a Bootylicious-re egyáltalán nem büszke, és nem szereti előadni. Hiába volt óriási sláger...
Én akármit csinált eddig, szerettem, talán csak a Sasha Fierce-ről nem mindent...

De direkt leírtam nem egyszer, hogy SZERINTEM. Nem az a bajom, mert nem csak RnB-t hallgatok. Ezt is leírtam...A popzene is lehet igényes igen, ahogy a rock, a rap, a jazz és még kismillió másik műfaj is. Nem mondtam egy szóval sem, hogy nem. A B'Day szerintem jó album lett és RnB is. Nekem nem tetszik, amit most csinál, de szerintem nem írtam róla sértő dolgot. A testével adja el a zenét, oda meg odaírtam, hogy nyilván nem csak azzal. A Sasha Fierce albumot én úgy ahogy van, nem szeretem. Erről a mostani albumról is van néhány igényes szám, de összességében az egész nekem nem tetszik. Nem írhatom le a véleményemet? A Start Over viszont tényleg jó szám, illetve a Rather Die Young még tetszik. Meg azért a B'Day-nél és előtte sem csak Kitty Kat kaliberű számai voltak (mondjuk én szeretem azt a számot).
2 felhasználónak tetszik: Bogszics, raspberry
2011. július 03. 16:42 #65
- törölt felhasználó -    
Nem baj, ha neked nem tetszik, de attól még erős kijelentésnek érzem, hogy tucat. Én nem tudok senkit mondani, semmilyen műfajban, akinek a zenéjére hasonlítana akár kicsit is... pont ez a jó benne. smileeee.gif
2011. július 04. 21:07 #66
PiciPicur
PiciPicur

Státuszúj profil=)
Hozzászólás: 720
Csatolások: 49
Azonosító: 152840
♥♥
2011. július 06. 14:17 #67
- törölt felhasználó -    
szerintem régebben jobb számai voltak de a mostaniak se rosszak..
2011. július 08. 19:01 #68
Mikayla
Mikayla

StátuszKicsit újult a profilom ♥
Hozzászólás: 584
Csatolások: 20
Azonosító: 134530
jól teszi
2011. július 12. 21:08 #69
pesztike95
pesztike95