Beyoncé igazán elégedett saját munkájával, büszke legújabb albumára, és nem az a fontos számára, hány példány fogy belőle.
A teljes cikkhez kattints ide!
Beyoncé nem stresszel a lemezeladásokon
2011. július 02. 00:05
2011. július 02. 00:13
|
|
Csincsilla2222visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.11. Hozzászólás: 162 Csatolások: 0 Azonosító: 140582 offline
|
Nagyon szeretem Beyonce-t. Biztos, hogy ez az album is ütős lesz.
2011. július 02. 00:45
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Olyan imádnivaló! Az pedig nagyon tetszik!
2011. július 02. 00:46
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Az album pedig nagyon tetszik! Így helyes.
2011. július 02. 00:51
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Basszuskulcs. Úgy kábé ennyit sikerült kinyögni a kisfilm után, mivel ez a nő egy csoda. Szó szerint. Azóta már háromszor újranéztem. Aki nem kedvelné, mert talán dívának tartja, vagy bármi legyen is az oka, annak csak annyit tudok ajánlani, hogy nézze meg ezt a kisfilmet. Sajnos (illetve neki ez nyilván pozitív) Bee magánéletéről nagyon keveset tudunk, ami azért sajnálatos mert így sokan félreismerik őt. Ebben a kisfilmben sem kapunk túl sokat belőle, de a zenéhez és az emberekhez való hozzáállásából annál többet. Annyi alázat van benne, és szenvedély, amit nagyon sok előadó megirigyelhet. Természetes, bájos és fantasztikus nő, és maximálisan megérdemli azt a kitüntetett helyet, amit elfoglal a zeneiparban. Öröm volt őt így látni. Tényleg.
2011. július 02. 01:08
|
|
NiceandCute☽ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1345 Csatolások: 3585 Azonosító: 137967 offline
|
Annyira jó lett a videó!
Nagyon szeretem a tehetségét, stílusát,... szóval mindent amit csinál!
Egy igazi sztár!
2011. július 02. 01:16
Imádom beyoncét és run is worldot és szerintem jó lett a videó .
2011. július 02. 03:10
|
|
LadyAlba88 |
|
Idézet (Mia @ 2011.07.02. 00:51)
Basszuskulcs. Úgy kábé ennyit sikerült kinyögni a kisfilm után, mivel ez a nő egy csoda. Szó szerint. Azóta már háromszor újranéztem. Aki nem kedvelné, mert talán dívának tartja, vagy bármi legyen is az oka, annak csak annyit tudok ajánlani, hogy nézze meg ezt a kisfilmet. Sajnos (illetve neki ez nyilván pozitív) Bee magánéletéről nagyon keveset tudunk, ami azért sajnálatos mert így sokan félreismerik őt. Ebben a kisfilmben sem kapunk túl sokat belőle, de a zenéhez és az emberekhez való hozzáállásából annál többet. Annyi alázat van benne, és szenvedély, amit nagyon sok előadó megirigyelhet. Természetes, bájos és fantasztikus nő, és maximálisan megérdemli azt a kitüntetett helyet, amit elfoglal a zeneiparban. Öröm volt őt így látni. Tényleg. 
Nagyon jól leírtad a lényeget!
2011. július 02. 09:12
|
|
Bieber-fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 693 Csatolások: 21 Azonosító: 131058 offline
|
szerintem sem a fontos h mennyid ad el..ha neki tetszik akk az a lényeg..
2011. július 02. 09:22
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
Idézet (Mia @ 2011.07.02. 00:51)
Pontosan. Igazából az ilyen felvételekből láthatnák a kételkedők mennyire fantasztikus B, de sajnos a legtöbbjük lusta megnézni szerintem. Mindegy... mert ez az ő veszteségük. Szerintem hihetetlenül aranyos volt B végig. A hableányos rész, amikor mutatták milyen volt kislányként vagy amikor meghívta a 3 srácot és utána megsiratta őket... Abszolút az igazi Beyoncét láthatjuk.
Egyébként: 7-én 18:05-től levetíti a magyar mtv is!
2011. július 02. 09:43
Megértem Bee-t hogy nem stresszel, az ő helyében én sem tenném annyira tehetséges és az album kíváló és ahogy beszél annyira aranyos mert emberi maradt és ez a legfontosabb de ezt már akkor is megtapasztaltam amikor Pesten az IM turnéján olyan közvetlen volt a közönséggel, büszke vagyok rá és ezért is tartok ki mellette már több mint egy évtizede!!!
2011. július 02. 09:52
Most minek stresszelne?Egyébként meg a mostani számai egyre rosszabbak szal nem csodálom ha nem vennék meg
Kapcsolódó sztárok
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Elkelt Szabó Zsófi, férjhez ment.
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Tovább folytatná az ügyet.
Cannes-i filmfesztivál 2026 - így jelentek meg a sztárok I.
Cannes-i filmfesztivál 2026 - így jelentek meg a sztárok I.
Újabb fotók a vörös szőnyegről.
Chace Crawford végre elárulta, kivel jött össze a Gossip Girlből
Chace Crawford végre elárulta, kivel jött össze a Gossip Girlből
Nagy szerelmek szövődtek.
Bella Hadid megmutatta az lehetetlenül vékony derekát
Bella Hadid megmutatta az lehetetlenül vékony derekát
Elképesztően vékony a modell.
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Ismét anya lesz Brianne Howey.
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Helyreállíthatják a hírnevüket Hollywoodban?
Megmutatta a menyasszonyát Ansel Elgort
Megmutatta a menyasszonyát Ansel Elgort
Anyák napján mutatta meg.

0 felhasználónak tetszik: