Beyoncé nem stresszel a lemezeladásokon
2011. július 02. 13:37
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Előre mondom, hogy nem élek a múltban és attól, mert nekem nem tetszik, másnak még nyugodtan tetsszen. Csak hogy nehogy megint meg legyek vádolva.
Nekem sem tetszenek a mostani zenéi, és nem azért, mert NEM tömegcucc, hanem pont azért, mert szerintem nagyon is az. A Run The World számomra hallgathatatlan, a többi meg nem olyan vészes, de még mindig nem tetszenek. Szerintem semmi egyedi nincs benne, nem mondanám meg, hogy ő, ha nem lenne a nagyon jellegzetes és fantasztikus hangja. De ez csak az én véleményem. Az RnB nem feltétlen 20 éveseknek való műfaj, van nem egy olyan előadó, aki idősebb nála, vagy körülbelül annyi idős és mégis RnB-t csinál még mindig, vagy legalább nem tucat. Van, aki 10, vagy több éve a szakmában van és mégis végig RnB-t vagy Soul-t csinált, annélkül, hogy a legkevésbé is unalmas lett volna, amit csinál. Szóval attól még meg lehet újulni, hogy marad az RnB-nél és szerintem neki is sikerülne. Az más kérdés, hogy ő már nem azt akarja, ez az ő döntése. Szerintem ponthogy a régebbi zenéi azok, amikre még most is büszke lehetne (nem Sasha Fierce a régi, nem arra értem), a mostani zenéire viszont SZERINTEM még most sem, nem hogy évek múlva. Ő nem Selena meg Miley, náluk milliószor jobb még mindig, de ez nekem akkor is ugyanúgy tucat most. Persze ez megint csak az én véleményem, nyilván nagyon sokan vannak, akik nem így gondolkodnak. Az, hogy nem stresszeli magát a lemezeladásokon...szerintem ez akkor lenne így, ha nem fektetne ennyire nagy hangsúlyt a "show-ra", a szexiségre, arra, hogy úgymond a testével adja el a dolgokat. Persze, nem csak a testével, ne értsetek félre, tehetségesnek tartom ettől függetlenül. Ha tényleg nem stresszeli magát ezek miatt (nekem ez nem így jön le, de oké), akkor az azért van, mert tudja, hogy ő már nagyon sok mindent elért ebben a szakmában és az emberek elég nagy részének gyakorlatilag mindent el lehetne adni, amihez neki köze van. A testvére, Solange, na rajta tényleg látszik, hogy nem stresszeli magát ezen, mert ő sokkal inkább a zenére helyezi a hangsúlyt, ami minőségi és egyedi. Igaz, hogy csak egy bizonyos réteg vevő rá, hiszen minőség, és nem tucat, de ő inkább művész marad, minthogy világhírű énekesnő legyen. Az más kérdés, hogy sokan bizonyítani sem hagyják, mert Beyonce testvére, akkor biztos csak egy tehetségtelen, szenzációhajhász nőszemély lehet. Pedig ez nem igaz, mert fantasztikus énekesnő és dalíró is. Na mindegy, remélem nem leszek félreértve, én nem utálom Beyonce-t, mert iszonyatosan tehetséges és ezért is zavar ez, mert szerintem elpazarolja most. Megújult, ez tény. De szerintem nem jó értelemben. A videóban pedig -mint általában- nagyon szimpatikus és aranyos.
Nekem sem tetszenek a mostani zenéi, és nem azért, mert NEM tömegcucc, hanem pont azért, mert szerintem nagyon is az. A Run The World számomra hallgathatatlan, a többi meg nem olyan vészes, de még mindig nem tetszenek. Szerintem semmi egyedi nincs benne, nem mondanám meg, hogy ő, ha nem lenne a nagyon jellegzetes és fantasztikus hangja. De ez csak az én véleményem. Az RnB nem feltétlen 20 éveseknek való műfaj, van nem egy olyan előadó, aki idősebb nála, vagy körülbelül annyi idős és mégis RnB-t csinál még mindig, vagy legalább nem tucat. Van, aki 10, vagy több éve a szakmában van és mégis végig RnB-t vagy Soul-t csinált, annélkül, hogy a legkevésbé is unalmas lett volna, amit csinál. Szóval attól még meg lehet újulni, hogy marad az RnB-nél és szerintem neki is sikerülne. Az más kérdés, hogy ő már nem azt akarja, ez az ő döntése. Szerintem ponthogy a régebbi zenéi azok, amikre még most is büszke lehetne (nem Sasha Fierce a régi, nem arra értem), a mostani zenéire viszont SZERINTEM még most sem, nem hogy évek múlva. Ő nem Selena meg Miley, náluk milliószor jobb még mindig, de ez nekem akkor is ugyanúgy tucat most. Persze ez megint csak az én véleményem, nyilván nagyon sokan vannak, akik nem így gondolkodnak. Az, hogy nem stresszeli magát a lemezeladásokon...szerintem ez akkor lenne így, ha nem fektetne ennyire nagy hangsúlyt a "show-ra", a szexiségre, arra, hogy úgymond a testével adja el a dolgokat. Persze, nem csak a testével, ne értsetek félre, tehetségesnek tartom ettől függetlenül. Ha tényleg nem stresszeli magát ezek miatt (nekem ez nem így jön le, de oké), akkor az azért van, mert tudja, hogy ő már nagyon sok mindent elért ebben a szakmában és az emberek elég nagy részének gyakorlatilag mindent el lehetne adni, amihez neki köze van. A testvére, Solange, na rajta tényleg látszik, hogy nem stresszeli magát ezen, mert ő sokkal inkább a zenére helyezi a hangsúlyt, ami minőségi és egyedi. Igaz, hogy csak egy bizonyos réteg vevő rá, hiszen minőség, és nem tucat, de ő inkább művész marad, minthogy világhírű énekesnő legyen. Az más kérdés, hogy sokan bizonyítani sem hagyják, mert Beyonce testvére, akkor biztos csak egy tehetségtelen, szenzációhajhász nőszemély lehet. Pedig ez nem igaz, mert fantasztikus énekesnő és dalíró is. Na mindegy, remélem nem leszek félreértve, én nem utálom Beyonce-t, mert iszonyatosan tehetséges és ezért is zavar ez, mert szerintem elpazarolja most. Megújult, ez tény. De szerintem nem jó értelemben. A videóban pedig -mint általában- nagyon szimpatikus és aranyos.
2011. július 02. 13:56
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
hát jól teszi és nincs oka az agódalomra
2011. július 02. 14:00
|
|
sparksfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 783 Csatolások: 48 Azonosító: 138007 offline
|
Sokaknak azért nem tetszik az új albuma, mert pont, hogy nem tucat zene van rajta, de manapság már csak ezek a "sokadjára hallgatva már nagyon idegesítő" Ke$ha számok mennek.(most hirtelen Ő jutott eszembe), mert (sajnos) manaság már csak olyat játszanak, és csinálnak az előadók.
Lehet, hogy az új albumán nincsenek óriási slágerek, mint pl. amilyen a Single Ladies volt, viszont összességében, egy nagyon igényes, jól összehozott album, és személy szerint szeretem az olyan fajta számokat, mint amilyenek az új albumán vannak.
A videó meg nagyon tetszik, amikor elsírja magát az nagyon megható.
Lehet, hogy az új albumán nincsenek óriási slágerek, mint pl. amilyen a Single Ladies volt, viszont összességében, egy nagyon igényes, jól összehozott album, és személy szerint szeretem az olyan fajta számokat, mint amilyenek az új albumán vannak.
A videó meg nagyon tetszik, amikor elsírja magát az nagyon megható.
2011. július 02. 14:12
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Szerintem jó kis album lett:)
2011. július 02. 14:18
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Igaza van, tök felesleges lenne aggódnia, már úgyis megszedte magát a DC-években, hogy a szólóról ne is beszéljek...
2011. július 02. 15:40
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
sparksfly: teljesen egyetértek. 
És jó, hogy ő nem a pénzre megy. (Bár már van neki elég...
)
És jó, hogy ő nem a pénzre megy. (Bár már van neki elég...
2011. július 02. 15:57
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
én imádom az összes számát...
)
2011. július 02. 16:41
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
helyes, h így áll hozzá mindehez:)
2011. július 02. 18:00
|
|
Selena Gomez 20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 11 Azonosító: 153878 offline
|
Hát jól is teszi.Minek a stressz???
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: