Beyoncé nem stresszel a lemezeladásokon
2011. július 02. 10:18
|
|
allisynfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 153075 offline
|
Nem nagyon kedvelem de jó dal.
2011. július 02. 10:56
Beyonce mindig a kedvenc énekesnőim közé tartozott, de az utóbbi időben megváltozott volna, már nem csinál olyan jó zenéket és a viselkedése is változott...nem rég olvastam a neten, hogy mindenen hisztizik :S
2011. július 02. 11:30
|
|
szabinaa98c |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 636 Csatolások: 34 Azonosító: 143007 offline
|
a régiek tényleg jobbal voltak
2011. július 02. 12:30
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Idézet (Regina @ 2011.07.02. 11:55)
Bírom, mikor tényként leírjátok, hogy rosszak a számai... csak szerintetek, mert ami más, nem tömegcucc, az már nem jó.. De a ti veszteségetek, én éjjel-nappal tudom hallgatni <3
Nekem van egy olyan érzésem, hogy a "régi" alatt a Sasha Fiercet értik, ami szerintem nem is régi, és azon ugyanolyan kaliberű számok vannak, mint ezen, vagyis mindkettő popalbum. Bár az még nekem is jobban tetszett. Én is azt mondom, hogy a régi számai jobbak voltak, de a B'day-re, meg a Dangerously in love-ra gondolok, meg még a Destiny's child-osokra, ekkor még tényleg igazi r'n'b zenét csinált. Viszont ebben a mostani albumában nincs semmi egyediség, ha nem lenne ez a karakteres hangja, akkor nem tudnám, hogy ez Beyonce. Szóval ezt csak azért sajnálom, mert ő tényleg tehetséges minden szempontból, ezért szerintem többre is képes lenne, és az r'n'b jobban is állt neki. A videót megnéztem, és a zenéjétől függetlenül Bee-t mindig is egy értelmes, kedves nőnek tartottam, és örülök hogy ez nem változott. És kedves ötlet volt ez a videó tőle
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. július 02. 12:51
Bogszics: szerintem meg ez a legegyedibb albuma.
Senkihez nem hasonlít a zenéje, a stílusa. Oké, hogy ez már nem RnB, de nem is a tipikus popzene, ami megy a rádióban. De felesleges is kategorizálni. Ez Beyoncé. Nagyon jól csinálja. Ráadásul nem maradhat ugyanannál a stílusnál, RnB-ben már bizonyított, és mint tudjuk, abban a műfajban a legnehezebb újat mutatni, mivel elég szűkös keretek között mozog. Lehet, hogy sokan boldogabbak lennének, ha kb. ugyanolyan albumokat adna ki, csak más dalokkal, mert az elég nekik, én viszont unnám. Egy előadónak tudnia kell megújulni. Ez pedig B-nek nagyon megy.
Nem fog harmincévesen is olyan lemezt csinálni, mint 20 évesen, ő már egy érett nő, és mint nyilatkozta is, sok korábbi számát már nem is szereti előadni, mert már nem büszke rájuk. De erre az albumra büszke lehet mindig.
Nem kötelező hallgatni. Én hallgatom helyettetek is.
Nem kötelező hallgatni. Én hallgatom helyettetek is.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.