Beyoncé igazán elégedett saját munkájával, büszke legújabb albumára, és nem az a fontos számára, hány példány fogy belőle.
A teljes cikkhez kattints ide!
Beyoncé nem stresszel a lemezeladásokon
2011. július 02. 00:05
2011. július 02. 00:13
|
|
Csincsilla2222visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.11. Hozzászólás: 162 Csatolások: 0 Azonosító: 140582 offline
|
Nagyon szeretem Beyonce-t. Biztos, hogy ez az album is ütős lesz.
2011. július 02. 00:45
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Olyan imádnivaló! Az pedig nagyon tetszik!
2011. július 02. 00:46
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Az album pedig nagyon tetszik! Így helyes.
2011. július 02. 00:51
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Basszuskulcs. Úgy kábé ennyit sikerült kinyögni a kisfilm után, mivel ez a nő egy csoda. Szó szerint. Azóta már háromszor újranéztem. Aki nem kedvelné, mert talán dívának tartja, vagy bármi legyen is az oka, annak csak annyit tudok ajánlani, hogy nézze meg ezt a kisfilmet. Sajnos (illetve neki ez nyilván pozitív) Bee magánéletéről nagyon keveset tudunk, ami azért sajnálatos mert így sokan félreismerik őt. Ebben a kisfilmben sem kapunk túl sokat belőle, de a zenéhez és az emberekhez való hozzáállásából annál többet. Annyi alázat van benne, és szenvedély, amit nagyon sok előadó megirigyelhet. Természetes, bájos és fantasztikus nő, és maximálisan megérdemli azt a kitüntetett helyet, amit elfoglal a zeneiparban. Öröm volt őt így látni. Tényleg.
2011. július 02. 01:08
|
|
NiceandCute☽ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1345 Csatolások: 3585 Azonosító: 137967 offline
|
Annyira jó lett a videó!
Nagyon szeretem a tehetségét, stílusát,... szóval mindent amit csinál!
Egy igazi sztár!
2011. július 02. 01:16
Imádom beyoncét és run is worldot és szerintem jó lett a videó .
2011. július 02. 03:10
|
|
LadyAlba88 |
|
Idézet (Mia @ 2011.07.02. 00:51)
Basszuskulcs. Úgy kábé ennyit sikerült kinyögni a kisfilm után, mivel ez a nő egy csoda. Szó szerint. Azóta már háromszor újranéztem. Aki nem kedvelné, mert talán dívának tartja, vagy bármi legyen is az oka, annak csak annyit tudok ajánlani, hogy nézze meg ezt a kisfilmet. Sajnos (illetve neki ez nyilván pozitív) Bee magánéletéről nagyon keveset tudunk, ami azért sajnálatos mert így sokan félreismerik őt. Ebben a kisfilmben sem kapunk túl sokat belőle, de a zenéhez és az emberekhez való hozzáállásából annál többet. Annyi alázat van benne, és szenvedély, amit nagyon sok előadó megirigyelhet. Természetes, bájos és fantasztikus nő, és maximálisan megérdemli azt a kitüntetett helyet, amit elfoglal a zeneiparban. Öröm volt őt így látni. Tényleg. 
Nagyon jól leírtad a lényeget!
2011. július 02. 09:12
|
|
Bieber-fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 693 Csatolások: 21 Azonosító: 131058 offline
|
szerintem sem a fontos h mennyid ad el..ha neki tetszik akk az a lényeg..
2011. július 02. 09:22
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
Idézet (Mia @ 2011.07.02. 00:51)
Pontosan. Igazából az ilyen felvételekből láthatnák a kételkedők mennyire fantasztikus B, de sajnos a legtöbbjük lusta megnézni szerintem. Mindegy... mert ez az ő veszteségük. Szerintem hihetetlenül aranyos volt B végig. A hableányos rész, amikor mutatták milyen volt kislányként vagy amikor meghívta a 3 srácot és utána megsiratta őket... Abszolút az igazi Beyoncét láthatjuk.
Egyébként: 7-én 18:05-től levetíti a magyar mtv is!
2011. július 02. 09:43
Megértem Bee-t hogy nem stresszel, az ő helyében én sem tenném annyira tehetséges és az album kíváló és ahogy beszél annyira aranyos mert emberi maradt és ez a legfontosabb de ezt már akkor is megtapasztaltam amikor Pesten az IM turnéján olyan közvetlen volt a közönséggel, büszke vagyok rá és ezért is tartok ki mellette már több mint egy évtizede!!!
2011. július 02. 09:52
Most minek stresszelne?Egyébként meg a mostani számai egyre rosszabbak szal nem csodálom ha nem vennék meg
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: