Miley Cyrus könnyen játszotta Justin Biebert
2011. július 06. 10:57
|
|
gretaszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.11. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 117231 offline
|
a video jó, miley is tök jól eltudta játszani Jb, de az a műsorvezetőnő annyira idegesítő.Hogy lehet így vezetni egy műsort h az egészet végig üvölti??
félt vmitől vagy mibaja van ennek a nőnek...
nem is bírtam ezmiatt végignézni.. -.-'
nem is bírtam ezmiatt végignézni.. -.-'
2011. július 06. 12:03
|
Orsi.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline
|
Nagyon jó volt Miley!Miley Forever.Nagyon szeretem Mileyt,de nagyon utálom jb-t,de én cak úgy hivom,júdos biborka
.
De az a műsorvezető az első másopdpercekben belebeszélt abba,mit Miley mondott,illetve közbeszólt,ilyem legyen valaki már!
De Miley nagyon jól elájtszotta!
Miley 4ever and forever
De az a műsorvezető az első másopdpercekben belebeszélt abba,mit Miley mondott,illetve közbeszólt,ilyem legyen valaki már!
De Miley nagyon jól elájtszotta!
Miley 4ever and forever
2011. július 06. 18:47
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
Miley egész értelmesen beszél, mély hangja van, és ezért még szimpibb...
2011. július 06. 18:54
|
|
STELLA KORNÉLIAúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 154481 offline
|
nagyon tetszik hogy méj a hangja
2011. július 16. 11:59
|
|
Selena Fans nf.a.ofúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 66 Csatolások: 13 Azonosító: 155375 offline
|
Jajj ezt láttam nagyon vicces volt xD
2011. július 17. 16:14
|
|
Miss Cullenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 155547 offline
|
őt könnyű eljátszani...még a kutyám is el tudja...
idétlen gyerek
idétlen gyerek
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: