Jelenleg melyik fimért/sorozatért rajongsz?
2018. március 18. 00:30
Jelenleg a Girlboss-ra vagyok ráfüggve de nagyon, viszont végeztem minden epizóddal, és huszadikán amúgy is jön a Shadowhunters új része, szóval ez pár nap múlva változni fog, az biztos..
Viszont maradandó emlék számomra ez a sorozat, hihetetlen volt az összes rész, imádom.
2018. március 30. 04:13
|
|
Alennaʟᴀ ᴜɴɪᴄᴀ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.29. Hozzászólás: 2552 Csatolások: 37312 Azonosító: 267566 offline
|
Film: Útvesztő. Ez a film elképesztően jó. Nem igazán tudnék mondani olyan filmeket, amik annyira lekötöttek a nézésük közben, mint ahogy ez. Eddig még csak az első részét láttam, de a napokban megfogom nézni a másik kettőt is.
Sorozat: Gossip Girl. Már van egy hónapja, hogy végignéztem az összes évadát, de még mindig rajongok érte és egyébként úgy érzem, hogy a rajongásom e sorozat iránt nem fog elmúlni
Sorozat: Gossip Girl. Már van egy hónapja, hogy végignéztem az összes évadát, de még mindig rajongok érte és egyébként úgy érzem, hogy a rajongásom e sorozat iránt nem fog elmúlni
2018. március 30. 11:49
|
|
TímeeaV.I.P ❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.06. Hozzászólás: 1566 Csatolások: 535 Azonosító: 203278 offline
|
Riverdale. Eddig is imádtam, amióta csak elkezdődött. Viszont jelenleg megveszek érte (de lehet, hogy ennek csak az az oka, hogy konkrétan nincs semmi sorozatom jelenleg)
A másik a Shadowhunters. Új évad yeeey.
Na és egy hónap és The 100 és The Originals, szóval.
A másik a Shadowhunters. Új évad yeeey.
Na és egy hónap és The 100 és The Originals, szóval.
2018. május 21. 17:37
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Legutóbb a moziban néztem meg az Éjjeli napfényt c. filmet, amit imádtam, so még mindig rajongok érte.
Mostanában sok sorozatot nézek egyszerre, amikért jelenleg nagyon rajongok, mert lenyűgöznek a jobbnál jobb részek: Riverdale, Shadowhunters. Nagyon jó kikapcsolódást nyújt Lucy új sorozata, a Life Sentence és Bella sorozata, a Famous In Love aminek nem rég jött ki a második évada, illetve már megint nézem egy ideje a Gossip Girl c. sorozatot, ami soha nem lehet megunni.
Mostanában sok sorozatot nézek egyszerre, amikért jelenleg nagyon rajongok, mert lenyűgöznek a jobbnál jobb részek: Riverdale, Shadowhunters. Nagyon jó kikapcsolódást nyújt Lucy új sorozata, a Life Sentence és Bella sorozata, a Famous In Love aminek nem rég jött ki a második évada, illetve már megint nézem egy ideje a Gossip Girl c. sorozatot, ami soha nem lehet megunni.
2018. május 26. 20:23
|
|
choiseoyeon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.02. Hozzászólás: 650 Csatolások: 1 Azonosító: 262279 offline
|
Bosszúállók: Végtelen háború
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: