sorozat: Teen Wolf
film: Footloose
Jelenleg melyik fimért/sorozatért rajongsz?
2014. augusztus 03. 21:37
Idézet (Beyla @ 2014.08.03. 02:44)
2013 novembere óta igen csak megszállottja vagyok egy kanadai kommandós, túsztárgyalós sorozatnak, a Flashpointnak (magyarul Elit egység). Mondjuk mindig is szerettem a kommandós szériákat és múvikat, sőt egy időben a németek által gyártott GSG9 két évadjába is szerelmes voltam. Viszont a Flashpoint azon akció sorozatok egyike, amiknek van üzenete. Általában egy-egy ember rosszra fordult életét vonultatja fel, akik tulajdonképpen nem bűnűzők, csak éppen rossz döntéseket hoztak. Tökéletesen bemutatja az akció mellett a drámát is. Ha érdekelne a pszichológia, akkor simán lennék túsztárgyaló. Spike karaktere mellett Parkeré a legjobb. Kegyetlenül király sorozat!
Pár helyen/hozzászólásokban olvastam, hogy szereted az Aliast, tudnál róla bővebben mesélni? Mostanában nagy sorozatrajongó vagyok, krimi, thriller, akció stb minden jöhet, amíg nem túl nyálas (nem szeretem a nagyon romantikus sorozatokat)
2014. augusztus 03. 22:08
Film: A holnap határa
Sorozat: Castle, Once upon a time.
Sorozat: Castle, Once upon a time.
2014. augusztus 03. 22:48
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Maise93 @ 2014.08.03. 21:37)
Pár helyen/hozzászólásokban olvastam, hogy szereted az Aliast, tudnál róla bővebben mesélni? Mostanában nagy sorozatrajongó vagyok, krimi, thriller, akció stb minden jöhet, amíg nem túl nyálas (nem szeretem a nagyon romantikus sorozatokat)
Az Alias kérem szépen, a kémsorozatok királya, és aki látott már belőle, az tudja nagyon jól, hogy miről beszélek. Először én sem szerettem az akció sorozatokat és voltaképp itt vált hatalmas kedvencemmé Jennifer Garner, hiszen hollywoodi pályafutását tulajdonképpen ebben a szériában kezdte meg. Eléggé összetett, ami miatt képtelen lennék kategorizálni. Első sorban kémsorozat, hiszen Sydney Bristow egy kém, aki az illegális SD-6-tól átvándorol a CIA-hoz, hogy mindazt felbomlassza. Akció sorozatnak viszont szintén a legjava. Nem olyan gagyi verekedős akármi - olyan koreográfiák vannak benne, hogy az ember szája tátva marad. Mindent mutatnak premier plánban, ráadásul a verekedős jelenetek 90%-ában maga a színésznő szerepel, ugyanis Jennifer igen ritkán folyamodott dublőrhöz. Mellette akár lehetne dráma is, hiszen felvonultat benne egy szerelmi szálat, egy apa-lánya, majd később anya-lánya kapcsolatot is. Pluszban fantasy is lehet, hiszen Milo Rambaldi titokzatos legendájába pillanatok alatt bele lehet merülni. Én azt mondom, hogy ez az a sorozat, amit mindenkinek látnia kellene életében egyszer. Hogyha kedveled a püfölős, lövöldözős dolgokat, akkor tetszeni fog. Öt teljes évadon keresztül szórakoztatja a nézőt izgalmas történet vezetéssel és igényes színészi játékokkal. Vevő vagyok a kémsorozatokra és a kémfilmekre, és bár az Alias sem mai alkotás (talán 2006-ban fejezték be a forgatási munkálatokat végleg), ám a mai napig nem találtam olyan akciósorozatot, ami felérne egy kicsit is hozzá. Csak ajánlani tudom neked is és bárkinek, aki kedvet kapott hozzá! Ezt látni kell!
2014. augusztus 04. 09:35
elég sok sorozatért
a vámíprnaplóknak az 5.évadja vége felé vagyok és imádom.. várom a következő évadot.
a ne bízz a ribibent most fejeztem be de hatalmas volt
a vámíprnaplóknak az 5.évadja vége felé vagyok és imádom.. várom a következő évadot.
a ne bízz a ribibent most fejeztem be de hatalmas volt
2014. augusztus 05. 09:05
Castle még mindig*-* , a Vámpírnaplókért is, csak már nem annyira, ne meg ott van a Once upon a Tiem új részekkel*-*
+ Haven
+ Haven
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. augusztus 06. 23:39
Én jelenleg az Egyszer volt, hol nem voltra kaptam rá, illetve a Teen Wolfra. Utóbbit kicsit elhanyagoltam mostanában, előbbiből viszont szó szerint falom a részeket. Nem lehet vele betelni, imádom.
2014. augusztus 07. 09:14
Idézet (Fairies @ 2014.08.06. 23:39)
Én jelenleg az Egyszer volt, hol nem voltra kaptam rá, illetve a Teen Wolfra. Utóbbit kicsit elhanyagoltam mostanában, előbbiből viszont szó szerint falom a részeket. Nem lehet vele betelni, imádom. 
Ugyanez van velem is
2014. augusztus 17. 22:32
|
|
Katerina S.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 168 Csatolások: 1 Azonosító: 228625 offline
|
Sorozat: a Vámpírnaplók hiánya miatt rászoktam a Carrie naplójára, meg nézem a Glee-t is.
Film: még mindig a Mamma Mia! és Csillagainkban a hiba.
Film: még mindig a Mamma Mia! és Csillagainkban a hiba.
2014. szeptember 03. 18:05
|
|
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline
|
Most a Dr Csont-ra
Meg még mindig a Family Guy-ra is, több mint egy éve
Meg még mindig a Family Guy-ra is, több mint egy éve
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. szeptember 03. 21:41
A Beetlejuice, jelenleg ez az a film amit sokszor újra meg újra, és újra megnézek. De például a Penge trilógia is népszerű nálam, immár 4-5 hónapja, ide sorolnám még a Sweeney Toddot is, esetleg még az Éjsötét árnyékot is. Sorozat...hát én mindig csak egy sorozatot néztem egyszerre, mert így nem vesztem el és kavartam a részeket. De a Gyilkos elmék az igazán favorit.
2014. szeptember 03. 22:07
Sorozat: Agymenők, Állítólag bár ez inkább más kaliberű sorozat
Film: Titkos ablak, A rém, Halálos terápia, Anne Frank naplója
Film: Titkos ablak, A rém, Halálos terápia, Anne Frank naplója
2014. szeptember 10. 15:34
Divergent (/A beavatott), About Time (/Időről időre).
Sorozatot most egyáltalán nem nézek.
2014. szeptember 19. 15:59
Így Jártam Anyátokkal
Imádom, ez az első sorozat, ami tetszik
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.