Tom Felton - 2011 MTV Movie Awards in LA (2011.06.05.)
2011. június 06. 15:43
|
|
katie993kp |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.17. Hozzászólás: 4442 Csatolások: 9860 Azonosító: 105388 offline
|
hujujuj!
Gratulációóóóó
10 felhasználónak tetszik:
zsofeeh,
RoseAnn,
funny18,
Domcicc,
DreamerGirl,
kriszti145,
Mia,
Emcsike,
Barbygirl95,
mikeyla
2011. június 07. 18:26
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Még 3 kép bár ezek kisebb HQ-k.
9 felhasználónak tetszik:
Domcicc,
katie993,
DreamerGirl,
kriszti145,
zsofeeh,
jogtf22,
Emcsike,
Barbygirl95,
mikeyla
2011. június 09. 21:36
|
|
jogtf22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.03. Hozzászólás: 6 Csatolások: 4 Azonosító: 152254 offline
|
Idézet (funny18 @ 2011.06.07. 18:26)
Még 3 kép bár ezek kisebb HQ-k. 
Sziasztok!!
Fúhh ezek nagyon jó képek!
Amúgy szeretnék egy kis segítséget kérni: Új vagyok itt és láttam, hogy ebben a mappában több oldalon keresztül van kép. Meg tudja valaki mondani, hogyan lehet oldalt váltani? Mert a mappára kattintva az első oldalra lépek, de tovább hogyan?
Bocsi, hogy ilyen béna vagyok
2011. június 09. 21:50
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Idézet (jogtf22 @ 2011.06.09. 21:36)
Sziasztok!!
Amúgy szeretnék egy kis segítséget kérni: Új vagyok itt és láttam, hogy ebben a mappában több oldalon keresztül van kép. Meg tudja valaki mondani, hogyan lehet oldalt váltani? Mert a mappára kattintva az első oldalra lépek, de tovább hogyan?
Ha Tomra és a képeire vagy kíváncsi akkor alól Tom adatlapjára kell kattintanod és ott találod témákra bontva. Amúgy ha a főoldalra lépsz onnan tudsz navigálni ahogy neked tetszik. Ha vannak kedvenceid akkor a Kedvenceid aktív témáira rámész és ott az összes kedvencedről találsz a mappákban képeket és így tovább. De szerintem nem annyira bonyolult a dolog, ha kicsit nézelődsz akkor hamar ráfogsz jönni, hogyan működik az oldal.
2011. június 09. 22:14
|
|
jogtf22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.03. Hozzászólás: 6 Csatolások: 4 Azonosító: 152254 offline
|
Idézet (funny18 @ 2011.06.09. 21:50)
Ha Tomra és a képeire vagy kíváncsi akkor alól Tom adatlapjára kell kattintanod és ott találod témákra bontva. Amúgy ha a főoldalra lépsz onnan tudsz navigálni ahogy neked tetszik. Ha vannak kedvenceid akkor a Kedvenceid aktív témáira rámész és ott az összes kedvencedről találsz a mappákban képeket és így tovább. De szerintem nem annyira bonyolult a dolog, ha kicsit nézelődsz akkor hamar ráfogsz jönni, hogyan működik az oldal. 
Nagyon köszönöm
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.