Starity

R n' B

62 oldal 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. július 23. 22:12 #1201
hellorl
hellorl
alksldjskd
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1576
Csatolások: 82
Azonosító: 129677
Kedvenc klip a Girl, a dal pedig a Cater 2 you.

Amúgy ez az interjú teljesen megváltoztatta a véleményemet a csapatról. Mindenki tudja, hogy a DC Beyoncé csapata volt. Nem volt összhang, Beyoncé énekelte a fő részeket, övé volt a vokál, az élő showk alatt ő táncolt többet, a többiek elé állt. Elnyomás volt, na. Ezért sem a kedvenc csapatom, hiába imádom Beyoncét. De ez az interjú mi? Folyamatosan eszik Bee, látszik rajta, hogy szinte rosszul esik neki, ha Kelly vagy Michelle beszél. Teli szájjal beszél, viccelődik, mikor Michelle kerül a figyelem középpontjába. Tök gyerekesen viselkedett. Nem volt szimpatikus az a Beyoncé egyáltalán. Sokkal kedvesebb ember benyomását kelti most. Oké, vannak olyan emberek, akik képtelenek a csapatmunkára...nos Beyoncé is ilyen. Ő tipikus szólóelőadó.
2 felhasználónak tetszik: janet7, Beliyah
2014. július 24. 09:18 #1202
- törölt felhasználó -    
Idézet (hellorl @ 2014.07.23. 22:12)
Kedvenc klip a Girl, a dal pedig a Cater 2 you.
Amúgy ez az interjú teljesen megváltoztatta a véleményemet a csapatról. Mindenki tudja, hogy a DC Beyoncé csapata volt. Nem volt összhang, Beyoncé énekelte a fő részeket, övé volt a vokál, az élő showk alatt ő táncolt többet, a többiek elé állt. Elnyomás volt, na. Ezért sem a kedvenc csapatom, hiába imádom Beyoncét. De ez az interjú mi? Folyamatosan eszik Bee, látszik rajta, hogy szinte rosszul esik neki, ha Kelly vagy Michelle beszél. Teli szájjal beszél, viccelődik, mikor Michelle kerül a figyelem középpontjába. Tök gyerekesen viselkedett. Nem volt szimpatikus az a Beyoncé egyáltalán. Sokkal kedvesebb ember benyomását kelti most. Oké, vannak olyan emberek, akik képtelenek a csapatmunkára...nos Beyoncé is ilyen. Ő tipikus szólóelőadó.

Bee apja volt a menedzserük, csak természetes, hogy a lánya köré épít felhajtást és őt fogja protezsálni.

Ezek a paródia videók nem véletlenül készültek, akkor amikor még javában együtt voltak. Minden, amit viccnek szánnak, annak legalább a fele igaz.
Egyébként szerintem Beyoncé DC-s korszaka volt zeneileg a legjobb, ahogy Kellynek is.

Beliyah drága:) Beyoncé magáról nevezett albumát pedig igen hosszan kiveséztük anno. biggrin.gif Már akkor írtam, hogy nagyon szeretem, a Jealous és a Rocket, Yonce (csak kár, hogy nagyon rövid) a három legnagyobb kedvenc, de a többi is tetszik. Szeretem még a Blowot és az XO-t is. Nem a kedvenc tőle, de jobban sikerült, mint a 4.
3 felhasználónak tetszik: Beliyah, hellorl, janet7
2014. július 24. 09:45 #1203
Beliyah
Beliyah
Who the fuck do you think I am?

Státuszi was served lemons but i made lemonade.
Hozzászólás: 2718
Csatolások: 510
Azonosító: 171555
Ó, tényleg Norah, ne haragudj. smileeee.gif Gyanús volt, hogy pont veled ne tárgyaltam volna ki a lemezt. biggrin.gif Örülök neki, hogy neked is tetszik a lemez, mint a többieknek is. smileeee.gif Azt tudom viszont, hogy a 4 neked nehezen volt szerethető. Én pont azt szerettem meg a legkönnyebben, érdekes. smileeee.gif

A DC-ről amit írtatok mind igaz.. Ezek tények, hogy Kelly és Michelle teljesen elvoltak nyomva. Talán Kelly azért kapott több szólót, mert ezzel hálálták meg neki, hogy ő még nem hagyta ott a csapatot..
Beyoncé éretlen volt abban az időben, mint ahogy a másik két lány is. Nőknek írt dalszövegeik voltak, de a személyiségük még akkor nem volt teljesen nőies. Nem voltak olyan hitelesek az ő szájukból azok a dalok. Imádom őket ettől függetlenül, de a mai Beyoncé, Kelly és Michelle számomra sokkal szimpatikusabb. Beyoncé igazi nővé érett. Talán az I Am.. korszak óta leginkább. Onnantól hihető el tőle amiket énekel. A színpadon nőtt fel, nem kevés sikerrel.. látszott rajta egy kisebb "nagyképűség" (nem tudok rá más szót). Viszont én a jelenlegi Bee-t imádom. Pont azért rajongok érte annyira, mert a jelenlegi interjúk, előadások, dalszövegek alapján már tényleg nem az a "buta tinédzser" mint volt. És el is tudom neki hinni a mondanivalókat, amikről énekel. (Mondjuk mindig is feminista volt, így a csapaton belül is figyelhetett volna az egyenrangúságra.smileeee.gif )
De lényeg a lényeg: az akkori személyiségük, és felfogásuk közel sem olyan mint a mostani. Most sokkal jobban látni rajtuk azt is, hogy szeretik egymást. Anno több volt a műmosoly.
2 felhasználónak tetszik: hellorl, janet7
2014. július 24. 10:11 #1204
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beliyah @ 2014.07.24. 09:45)
Ó, tényleg Norah, ne haragudj. smileeee.gif Gyanús volt, hogy pont veled ne tárgyaltam volna ki a lemezt. biggrin.gif Örülök neki, hogy neked is tetszik a lemez, mint a többieknek is. smileeee.gif Azt tudom viszont, hogy a 4 neked nehezen volt szerethető. Én pont azt szerettem meg a legkönnyebben, érdekes. smileeee.gif
A DC-ről amit írtatok mind igaz.. Ezek tények, hogy Kelly és Michelle teljesen elvoltak nyomva. Talán Kelly azért kapott több szólót, mert ezzel hálálták meg neki, hogy ő még nem hagyta ott a csapatot.. 
Beyoncé éretlen volt abban az időben, mint ahogy a másik két lány is. Nőknek írt dalszövegeik voltak, de a személyiségük még akkor nem volt teljesen nőies. Nem voltak olyan hitelesek az ő szájukból azok a dalok. Imádom őket ettől függetlenül, de a mai Beyoncé, Kelly és Michelle számomra sokkal szimpatikusabb. Beyoncé igazi nővé érett. Talán az I Am.. korszak óta leginkább. Onnantól hihető el tőle amiket énekel. A színpadon nőtt fel, nem kevés sikerrel.. látszott rajta egy kisebb "nagyképűség" (nem tudok rá más szót). Viszont én a jelenlegi Bee-t imádom. Pont azért rajongok érte annyira, mert a jelenlegi interjúk, előadások, dalszövegek alapján már tényleg nem az a "buta tinédzser" mint volt. És el is tudom neki hinni a mondanivalókat, amikről énekel. (Mondjuk mindig is feminista volt, így a csapaton belül is figyelhetett volna az egyenrangúságra.smileeee.gif )
De lényeg a lényeg: az akkori személyiségük, és felfogásuk közel sem olyan mint a mostani. Most sokkal jobban látni rajtuk azt is, hogy szeretik egymást. Anno több volt a műmosoly.

A 4-et kicsit öncélúnak éreztem, azáltal, hogy ott már nagyon elhatárolódott a korábbi Beyoncés zenei stílustól és művészieskedésbe fogott. Én pedig úgy vettem észre, hogy Beyoncé azóta komolyodott, amióta valódi szólókarrierbe kezdett. A DC idején ténleg nem bírta elviselni, ha valamelyik tag egy picit is önálló próbált lenni. Sok interjút megnézhettek róluk. Szinte mindegyiknél ő beszél a többi pedig csak bólogat, mosolyog, vagy ha beszél, akkor Beyoncé rögtön közbeszól. Amikor öten voltak, akkor is ő volt a középpont, a többi pedig csak táncolt és vokálozott.
2014. július 24. 11:06 #1205
- törölt felhasználó -    
Idézet (Norah @ 2014.07.24. 10:11)
A 4-et kicsit öncélúnak éreztem, azáltal, hogy ott már nagyon elhatárolódott a korábbi Beyoncés zenei stílustól és művészieskedésbe fogott. Én pedig úgy vettem észre, hogy Beyoncé azóta komolyodott, amióta valódi szólókarrierbe kezdett. A DC idején ténleg nem bírta elviselni, ha valamelyik tag egy picit is önálló próbált lenni. Sok interjút megnézhettek róluk. Szinte mindegyiknél ő beszél a többi pedig csak bólogat, mosolyog, vagy ha beszél, akkor Beyoncé rögtön közbeszól. Amikor öten voltak, akkor is ő volt a középpont, a többi pedig csak táncolt és vokálozott.

pardon.gif csak négyen és nem öten.
2 felhasználónak tetszik: Beliyah, hellorl
2014. július 24. 12:19 #1206
Beliyah
Beliyah

Persze leginkább azóta komolyodott, de szerintem a végkifejlet körülbelül az I Am.. körül volt. Ott hittem el neki, hogy tényleg igazi nő lett, és így már a régi dalait is sokkal jobban tudja előadni. A Resentment az egyik kedvenc dalom, és olyan szívvel adja elő ma már. Imádom. smileeee.gif

2:58-tól.. wub.gif
2014. július 24. 13:11 #1207
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beliyah @ 2014.07.24. 12:19)
Persze leginkább azóta komolyodott, de szerintem a végkifejlet körülbelül az I Am.. körül volt. Ott hittem el neki, hogy tényleg igazi nő lett, és így már a régi dalait is sokkal jobban tudja előadni. A Resentment az egyik kedvenc dalom, és olyan szívvel adja elő ma már. Imádom. smileeee.gif

2:58-tól..  wub.gif

Már tényleg nem husznéves és valóban sokat komolyodott. Az önzősége pedig egyértelmű volt, olyan dalok mellett mint a Me Myself and I...Diva...Ego... biggrin.gif A viccet félretéve, tényleg szimpatikusabb, mint régebben volt, de az akkor nem volt ennyire szembetűnő.
Remélhetőleg egy gyerek majd Rihanna magánéletét is jó irányba fogja terelni.

Ezzel pedig még mindig nem tudok betelni.
2014. július 24. 14:57 #1208
Beliyah
Beliyah

Idézet (Norah @ 2014.07.24. 13:11)
Már tényleg nem husznéves és valóban sokat komolyodott. Az önzősége pedig egyértelmű volt, olyan dalok mellett mint a Me Myself and I...Diva...Ego... biggrin.gif A viccet félretéve, tényleg szimpatikusabb, mint régebben volt, de az akkor nem volt ennyire szembetűnő.
Remélhetőleg egy gyerek majd Rihanna magánéletét is jó irányba fogja terelni.

Ezzel pedig még mindig nem tudok betelni.

Jajj, de imádom ezt a dalt is. smileeee.gif)
Hát igen, soha nem titkolta, hogy mit gondol magáról.. Most meg a Flawless ugye. biggrin.gif..
Rihanna mellé tényleg kéne végre egy rendes férfi aki megbecsüli, és szereti. Megérdemelné, és persze, hogy csak jót tenne neki. smileeee.gif
2014. július 24. 16:38 #1209
hellorl
hellorl
alksldjskd
Szupi, örülök, hogy ti is hasonlóképpen látjátok. Tény, hogy nehéz lehetett Beyoncénak, hiszen olyan fiatalon kezdte a karriert. Ezért is "bocsátom meg" neki ezt a fellengzős viselkedést. Meg azért is, mert a család és a szerelem számára baromi fontos, tiszteli a család szentségét és nem ereget ki pl hálószobatitkokat, vagy éppen nem adták el Blue képeit dollármilliókért.
Hatalmasat fejlődött nemcsak zeneileg, hanem mint a régi interjúk bizonyítják, emberileg is. Felnőttek és rájöttek, hogy a versengés fölösleges, hiszen akárhogyan is, de egy csapat voltak.
Amúgy nem mindenkinek jött be az élet a DC után. Hallottátok, hogy Farrah Franklint, az egykori tagot letartóztatták rendzavarásért? Szegényke..

Ja és köszi a Yes-t, a legkedvencebb dalom a DIL-ról. meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: janet7, Beliyah
2014. július 24. 20:12 #1210
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Ha már DIL
2 felhasználónak tetszik: hellorl, Beliyah
2014. július 25. 08:01 #1211
Beliyah
Beliyah

Én arról az albumról legeslegjobban a Speechless-t és a Be With You-t imádom. wub.gif

2014. július 25. 09:37 #1212
- törölt felhasználó -    

Én az összeset szeretem a DiL-ról, de ezt egyenesen imádom.
3 felhasználónak tetszik: hellorl, Beliyah, janet7
2014. július 25. 10:21 #1213
Beliyah
Beliyah

Idézet (Norah @ 2014.07.25. 09:37)

Én az összeset szeretem a DiL-ról, de ezt egyenesen imádom.

Én a klippért vagyok nagyon oda. Annyira jól lett megcsinálva az egész, hogy visszafele megy a történet. Egyik legjobb videója. (Ha nem a legjobb.)

B'Day-ről kedvenceitek? smileeee.gif
Nekem abszolút a Resentment, annyira imádom azt a dalt. + a többi mind második helyen van a lemezről. Nem tudok dönteni, mindet nagyon szeretem.
Kedvenc klip a korszakból:
2014. július 25. 12:19 #1214
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beliyah @ 2014.07.25. 10:21)
Én a klippért vagyok nagyon oda. Annyira jól lett megcsinálva az egész, hogy visszafele megy a történet. Egyik legjobb videója. (Ha nem a legjobb.)
B'Day-ről kedvenceitek? smileeee.gif
Nekem abszolút a Resentment, annyira imádom azt a dalt. + a többi mind második helyen van a lemezről. Nem tudok dönteni, mindet nagyon szeretem.

De imádom nézni Beyoncé strucctáncát. biggrin.gif
A B'Day a kedvenc albumom Beetől, de szerintem ez nem újdonság számotokra. A kedvenc dal pedig a "júmásztnátnovánmí" (olyan Radics Gigisen) egyedül a Beautiful Liart nem szeretem Shakira békahangja miatt. Listen, Resentment, If - szerintem ezen a lemezen vannak a legszebb balladái. Talán emiatt is ez a kedvenc.
3 felhasználónak tetszik: hellorl, janet7, Beliyah
2014. július 25. 12:40 #1215
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Nekem ez
2 felhasználónak tetszik: hellorl, Beliyah
2014. július 25. 17:04 #1216
Beliyah
Beliyah

Ha már radics gigi..

De gáz, hogy senki nem 'héézett' neki. rohog.gif

Itt mondjuk nem értem, hogy miért csak a Halo végén jön elő.. Egyébként minden mozdulatával Beyoncét másolja. Lehet, hogy paranoiás vagyok, de akárhogy mozdul, mindenhogy Beyo mozdulatait látom benne. A koncerteken a dalok 90%-a Beyo dal. Nekem egyébként egyáltalán nem szimpatikus a csaj. Tehetséges meg minden, de annyira azt hiszi, hogy egy kész nő és díva, hogy rettenetesen zavar. (Tudom, ez legyen a legnagyobb gondom. biggrin.gif)
2014. július 25. 17:47 #1217
hellorl
hellorl
alksldjskd
Gátlástalan koppintás az egész! reklamalo.gif

Amúgy ez a Las Vegas-i koncert DVD már karcos, annyit néztem. Kedvenc. blush.gif
2 felhasználónak tetszik: Beliyah, janet7
2014. július 25. 18:12 #1218
Beliyah
Beliyah

Idézet (hellorl @ 2014.07.25. 17:47)
Gátlástalan koppintás az egész! reklamalo.gif 
Amúgy ez a Las Vegas-i koncert DVD már karcos, annyit néztem. Kedvenc.  blush.gif

Nálam csak a Live At Roseland előzi meg. wub.gif
2014. július 25. 19:03 #1219
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beliyah @ 2014.07.25. 17:04)
Ha már radics gigi..

De gáz, hogy senki nem 'héézett' neki.  rohog.gif 

Itt mondjuk nem értem, hogy miért csak a Halo végén jön elő.. Egyébként minden mozdulatával Beyoncét másolja. Lehet, hogy paranoiás vagyok, de akárhogy mozdul, mindenhogy Beyo mozdulatait látom benne. A koncerteken a dalok 90%-a Beyo dal. Nekem egyébként egyáltalán nem szimpatikus a csaj. Tehetséges meg minden, de annyira azt hiszi, hogy egy kész nő és díva, hogy rettenetesen zavar. (Tudom, ez legyen a legnagyobb gondom. biggrin.gif)

Oké, hogy példaképe és szereti, de szerintem ez a rajongás már túlnő rajta és az egészséges rajongáson, és ez már inkább mánia és Gigi egy imitátor és nem előadó. Egyszerűen képtelen tőle elszakadni és azon van állandóan, hogy "ilyenkor mit csinálna, hogyan csinálná Beyoncé?!" A mozgása nem olyan jó, így inkább úgy próbál frazírozni, ahogy ő és olyan arcokat vág, amilyeneket Beyoncé szokott. Hogy soha nem fog önmagára találni az már biztos, kérdés, hogy ez jó-e neki, beéri ennyivel?

Most jön Bee talán legmegosztóbb albuma a Sasha Fierce.

Kár, hogy a tökéletes nem kifejezés erre a dalra.

Sweet Dreams, Radio, Diva, If i Were a Boy, Halo, Hello, Poison - de sokat szeretek...amiket nem igazán az a Single Ladies, Videophone és az Ave Maria.
3 felhasználónak tetszik: janet7, Beliyah, hellorl
2014. július 25. 21:31 #1220
Beliyah
Beliyah

Nem hiszem, hogy valaha is kinövi ezt. Mármint, hogy Beyoncét próbál játszani a színpadon. És az arcán annyira azt látom, hogy el is hiszi, hogy ő Beyo. A Crazy in Love-ot sem énekli el elejétől a végéig, hanem pont úgy, ahogy Beyoncé szokta a koncerteken. Siralmas. Csak égeti magát. És elvannak tőle halva, hogy milyen egyedi és mekkora nő lett. Persze.

Hát az I Am.. album nekem ugyanúgy szerelem mint a többi. Pláne azért, mert ebben az időszakban lettem nagy rajongója Beyonak. Itt kezdett kiforrni köztünk a dolog. biggrin.gif Lehet pont ezért is szeretem, mert nem tudtam az előző albumaihoz, és munkásságához viszonyítani a dalokat, és nekem ez volt az első album amit megszerettem tőle.

Kedvenc dalok: Smash into You, Hello, Scared of Lonely, Sweet Dreams, That's Why You're Beautiful, Why Don't You Love Me?, Halo, Diva, Ego, Poison, és én a Single Ladies-t is szeretem. biggrin.gif
Kedvenc klip:

+ Kövezzetek meg, de én a Single Ladies klipet is imádom, én még nem untam meg! biggrin.gif
62 oldal 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!