Ez milyen aranyos kép már?
R n' B
2014. március 05. 15:41
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Szeretem Ashantit, az első két albuma a legjobb, de az új sem rossz. Az egyetlen bajom vele, hogy nagyon egysíkú a lemez. Az Outro nem tetszik egyedül róla.
2014. április 07. 21:51
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Nagyon inaktívak vagytok.
Ő az új kedvencem, eddig mindig azt hittem, hogy nem találok jó új előadót, de mégis sikerült.
Az albuma most jelent meg és nagyon bejön. Kár, hogy a Teen Spirit nem került fel a lemezre.
Ő az új kedvencem, eddig mindig azt hittem, hogy nem találok jó új előadót, de mégis sikerült.
Az albuma most jelent meg és nagyon bejön. Kár, hogy a Teen Spirit nem került fel a lemezre.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2014. április 25. 18:31
|
|
hellorlalksldjskd |
|
Mit szóltok Alicia hajához? Nem túl ötletes, de jól áll neki szerintem. Az utóbbi Jámbor Jack-es frizkó után ez fényévekkel jobb.
janet7
2014. június 17. 19:52
|
|
hellorlalksldjskd |
|
A topik halott, kijelentem.
Na de ezt azért beteszem, mert annyira vártam ezt az albumot, hogy az hihetetlen. Főleg azután, hogy 14 Mary dal van a lemezen, csak is az Ő hangja, meg dalai, meg művészete. Amúgy rájöttem, hogy mennyire tudom még mindig imádni őt, hiszen TÖKÉLETES. Hiába telnek az évek, ő még mindig a legjobb.
Na de ezt azért beteszem, mert annyira vártam ezt az albumot, hogy az hihetetlen. Főleg azután, hogy 14 Mary dal van a lemezen, csak is az Ő hangja, meg dalai, meg művészete. Amúgy rájöttem, hogy mennyire tudom még mindig imádni őt, hiszen TÖKÉLETES. Hiába telnek az évek, ő még mindig a legjobb.
2014. június 18. 10:03
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Idézet (hellorl @ 2014.06.17. 19:52)
A topik halott, kijelentem.
Az első részt láttam, nem is tudtam, hogy lesz második. Örülök neki, mivel az első tetszett nagyon.
hellorl
2014. június 18. 22:01
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Aktuális kedvenc
2014. június 26. 21:53
|
|
hellorlalksldjskd |
|
Ha már Lauryn, akkor ti azt tudjátok, mennyire eszméletlenül gyönyörű a lánya?? Én elképedtem, mikor láttam. Lehet én vagyok a tájékozatlan, de még nem is láttam a leányzót.
Ja és kedves Ella535, nem fog sikerülni a "megtérítésed", mert borsódzik a hátam az ehhez hasonló "kemény" zenétől.
Ja és kedves Ella535, nem fog sikerülni a "megtérítésed", mert borsódzik a hátam az ehhez hasonló "kemény" zenétől.
2014. június 27. 08:49
Idézet (hellorl @ 2014.06.26. 21:53)
Ha már Lauryn, akkor ti azt tudjátok, mennyire eszméletlenül gyönyörű a lánya?? Én elképedtem, mikor láttam. Lehet én vagyok a tájékozatlan, de még nem is láttam a leányzót.
Korábban úgy olvastam, hogy az azóta 18 éves lány (Shela Marley) a modellkedés felé kacsintgat. Tényleg nagyon szép lány. Olyasmi mint az anyja volt fiatalon, csak lightosabb színben.
Az ő hangja is elképesztő és nagyon jók a dalai.
Rachel Zegler furcsa viselkedése a Met gálán sokakat megdöbbentett
Rachel Zegler furcsa viselkedése a Met gálán sokakat megdöbbentett
Vita alakult ki arról, mit szeretett volna.
Nagy összefoglaló! Így jelentek meg a sztárok az idei Met-gálán!
Nagy összefoglaló! Így jelentek meg a sztárok az idei Met-gálán!
Nagy outfit-összefoglaló!
A gyerekei rajzai díszítették Blake Lively kiegészítőjét a Met-gálán
A gyerekei rajzai díszítették Blake Lively kiegészítőjét a Met-gálán
Még erre is odafigyelt a sztár.
Ez volt az utolsó csepp! Katalin hercegné nagyon kiakadt Harry hercegre
Ez volt az utolsó csepp! Katalin hercegné nagyon kiakadt Harry hercegre
Betelt a hercegnénél a pohár.
Újabb részletek derültek ki Blake Lively és Justin Baldoni egyezségéről
Újabb részletek derültek ki Blake Lively és Justin Baldoni egyezségéről
Megszólalt Justin Baldoni ügyvédje.
Nem lesz per! Blake Lively és Justin Baldoni végre megegyezett
Nem lesz per! Blake Lively és Justin Baldoni végre megegyezett
Mégsem lesz per jövő héten.
Együtt érkezett, majd együtt is távozott a Met gáláról Bad Bunny és Sabrina Carpenter
Együtt érkezett, majd együtt is távozott a Met gáláról Bad Bunny és Sabrina Carpenter
Lehet köztük valami?
Justin Baldoni ügyvédje szerint Blake Lively hazudik
Justin Baldoni ügyvédje szerint Blake Lively hazudik
Elárulta, szerinte miért egyeztek meg.