This Morning's ear worm.
R n' B
2014. június 28. 16:06
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Nos, én nem szeretem Mariaht, vagyis tudjátok, hogy mi a véleményem róla. Ha R&B, akkor csakis fekete előadót vagyok képes elfogadni... De az új albumát rohadtul vártam, és már ott tartok, hogy az egész diszkográfiáját végighallgattam.
És meg kell mondjam, hogy tetszik, meg persze egy csomó dalt is ismertem már tőle. Ahogy utánanéztem, elnyerhetné a 2000-es évek elejének legjobban mellőzött, "lehúzott" előadóinak díját is, amit nagyon nem értek. Pl a 2003-as Charmbracelet rohadt jó lemez.
De a díváskodását akkor sem szeretem.
És meg kell mondjam, hogy tetszik, meg persze egy csomó dalt is ismertem már tőle. Ahogy utánanéztem, elnyerhetné a 2000-es évek elejének legjobban mellőzött, "lehúzott" előadóinak díját is, amit nagyon nem értek. Pl a 2003-as Charmbracelet rohadt jó lemez.
2014. június 29. 09:37
Idézet (hellorl @ 2014.06.28. 16:06)
Nos, én nem szeretem Mariaht, vagyis tudjátok, hogy mi a véleményem róla. Ha R&B, akkor csakis fekete előadót vagyok képes elfogadni... De az új albumát rohadtul vártam, és már ott tartok, hogy az egész diszkográfiáját végighallgattam.
De legalább a 00's évek közepén ismét magára talált. Az új albuma nekem is tetszik. Még mindig igényes és nem tucat, legfeljebb a korábbi munkásságához képest. A "karkötő" albumát én is nagyon szeretem és anno karcosra hallgattam.
Főleg ezt:
2014. július 15. 17:17
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Én úgy örülök Yaya-nak, kíváncsi leszek.
Már nem tudom melyikőtök mondta, hogy ezt pont nem szereti
Valamelyik nap meghallgattam az első kettő kivételével az albumait, és már tök sok dal, amik anno tetszettek, nem tetszenek, pl. a Loudról is már csak a Skin, meg ez
De ennek szerintem olyan jó a hangulata, meg a klip is. Bár Avril nyivákolása nem kéne bele, de nem rontja el.
Valamelyik nap meghallgattam az első kettő kivételével az albumait, és már tök sok dal, amik anno tetszettek, nem tetszenek, pl. a Loudról is már csak a Skin, meg ez
2014. július 16. 15:51
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Idézet
Hú, azóta sem sikerült megszeretnem. Lehet pont Avril miatt, meg a dal vontatottsága miatt, de még mindig számomra a legrosszabb Rihanna dal.
Én meg az En Vogue-albumokat hallgattam végig, és rájöttem, hogy ezt a dalt még mindig úgy imádom, jesszus.
2014. július 17. 09:59
Idézet (janet7 @ 2014.07.15. 17:17)
Én úgy örülök Yaya-nak, kíváncsi leszek.
De ennek szerintem olyan jó a hangulata, meg a klip is. Bár Avril nyivákolása nem kéne bele, de nem rontja el.
Maga a dal csúcs lenne, ha Avril affektálós jódlizása nem került volna bele dalba. Különben én a What's My Name? dalát se szerettem sokáig.
Ez még belefér?
2014. július 17. 10:35
|
|
hellorlalksldjskd |
|
Idézet
Norah
Különben én a What's My Name? dalát se szerettem sokáig.
Különben én a What's My Name? dalát se szerettem sokáig.
Ne már.
A vicces az, hogy a GGGB album nálam az utolsó helyen áll. A Good Girl Gone Bad, Rehab, Hate That I Love You és a Take A Bow a kedvenc, de a többi dal valahogy olyan felejthető szerintem. Kár, hogy a GGGB nem lett single, pedig rohadt jó dal.
Az első két albuma is érdekesebb szerintem, amik egyébként alaptalanul vannak elfelejtve. De tényleg. Mintha Rihanna diszkográfiája a Good Girl Gone Bad-del kezdődne.
2014. július 17. 20:37
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Elég érdekes számomra, hogy annyira a Loud albumot talán nem kedvelitek, de nekem majdnem a legszerethetőbb albuma. Nem tudok olyan dalt mondani róla amit nem szeretnék. Talán a Raining Men ami annyira nem fekszik, csak szimplán hallgatható. Bár, ha jól emlékszem, régebben azért is meg voltam bolondulva. Legnagyobb kedvencem róla viszont továbbra is a Skin. Istenem mennyire jó lett az a dal.
Egyik legnagyobb kedvencem RiRi-től talán még mindig ez a dal:
Meg a Let Me, a Question Existing, G4L, Cry, Final Goodbye, Breakin' Dishes, Hard, Push Up On Me, The Last Time, You Don't Love Me, Wait Your Turn.. meg az egész Unapologetic gyakorlatilag.
Meg a Let Me, a Question Existing, G4L, Cry, Final Goodbye, Breakin' Dishes, Hard, Push Up On Me, The Last Time, You Don't Love Me, Wait Your Turn.. meg az egész Unapologetic gyakorlatilag.
2014. július 18. 10:56
Idézet (Beliyah @ 2014.07.17. 20:37)
Elég érdekes számomra, hogy annyira a Loud albumot talán nem kedvelitek, de nekem majdnem a legszerethetőbb albuma. Nem tudok olyan dalt mondani róla amit nem szeretnék. Talán a Raining Men ami annyira nem fekszik, csak szimplán hallgatható. Bár, ha jól emlékszem, régebben azért is meg voltam bolondulva. Legnagyobb kedvencem róla viszont továbbra is a Skin. Istenem mennyire jó lett az a dal.
Dehogy is nem!
Oké, ezzel aztán tényleg alaposan eltértem a műfajtól, de annyira sajnálom, hogy abből nem lett se single, se klip.
2014. július 18. 12:55
|
|
hellorlalksldjskd |
|
A Talk That Talk tényleg jó lemez, bár úgy érzem, túl nagy visszhangot nem kapott. Az egyetlen bajom vele, hogy a kevésbé jó dalok kerültek ki róla, de ez amúgy mindig így van. Ha a We Found Love nem került volna ki, senki nem emlékszik az albumra.
Ugyebár az évenkénti lemezkiadások a "minőség rovására mennek", a szakértők szerint (
), de nekem már gyakorlatilag elvonási tüneteim vannak egy új lemez iránt.
Ugyebár az évenkénti lemezkiadások a "minőség rovására mennek", a szakértők szerint (
2014. július 18. 13:00
Bizony. Már 2. éve, hogy nincs új Riri lemez és nagyon hozzá lehet szokni a jóhoz. Hogy repül az idő. Rinyáltam ugyan, hogy a minőség rovására, de örültem a mennyiségnek is.
Tudtommal 2015 koratavaszára várható új lemez Riritől.
Tudtommal 2015 koratavaszára várható új lemez Riritől.
2014. július 18. 18:03
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Nekem a TTT nem tetszik. Igazán csak a TTT tetszik róla és a Roc Me Out, esetleg Farewell/We All Want Love/Drunk On Love.
A Loud attól azért jobb, de mondom, Cheers & Skin azok amik igazán, talán akkor még a Fading.
A Rated R még mindig a kedvenc, megosztva az Unapologeticcel.
A GGGB mai fejjel kicsit gagyi nekem, a Question Existing jó róla, meg a Rehab ami viszont szerintem máig az egyik legjobb dala.
Az első két albuma nekem kellemes, de olyan súlytalan.
Hogyha mondjuk egy top 3 Rihannát kéne mondanom, akkor G4L, Get It Over With és Rehab...na jó, plusz Cold Case Love.
A Loud attól azért jobb, de mondom, Cheers & Skin azok amik igazán, talán akkor még a Fading.
A Rated R még mindig a kedvenc, megosztva az Unapologeticcel.
A GGGB mai fejjel kicsit gagyi nekem, a Question Existing jó róla, meg a Rehab ami viszont szerintem máig az egyik legjobb dala.
Az első két albuma nekem kellemes, de olyan súlytalan.
Hogyha mondjuk egy top 3 Rihannát kéne mondanom, akkor G4L, Get It Over With és Rehab...na jó, plusz Cold Case Love.
2014. július 18. 20:59
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
A Rehab tényleg közel az egyik legjobb dala RiRi-nek. Én szeretem nagyon a GGGB-t, ott sincs olyan dal, amelyikre azt mondanám, hogy nem tetszik, csak szimplán a Loud-on sokkal érdekesebbek, és színesebbek a dalok. Ezért az közelebb áll a szívemhez.
Sorrendet nem tudok még mindig felállítani az albumok között.. de a TTT valószínű, hogy nálam is utolsó lenne.
Sorrendet nem tudok még mindig felállítani az albumok között.. de a TTT valószínű, hogy nálam is utolsó lenne.
2014. július 19. 13:28
|
|
hellorlalksldjskd |
|
Az új "jelölt". Nem igaz, miért nem tudják felfogni, hogy a család NEM akarja ezt az egészet?!
Zendayánál már külsőre is jobb választás lenne a csaj, de így egy tök tiszteletlen lépés ez a csatornától.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.

3 felhasználónak tetszik: