Ez milyen aranyos kép már?
R n' B
2014. március 05. 15:41
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Szeretem Ashantit, az első két albuma a legjobb, de az új sem rossz. Az egyetlen bajom vele, hogy nagyon egysíkú a lemez. Az Outro nem tetszik egyedül róla.
2014. április 07. 21:51
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Nagyon inaktívak vagytok.
Ő az új kedvencem, eddig mindig azt hittem, hogy nem találok jó új előadót, de mégis sikerült.
Az albuma most jelent meg és nagyon bejön. Kár, hogy a Teen Spirit nem került fel a lemezre.
Ő az új kedvencem, eddig mindig azt hittem, hogy nem találok jó új előadót, de mégis sikerült.
Az albuma most jelent meg és nagyon bejön. Kár, hogy a Teen Spirit nem került fel a lemezre.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2014. április 25. 18:31
|
|
hellorlalksldjskd |
|
Mit szóltok Alicia hajához? Nem túl ötletes, de jól áll neki szerintem. Az utóbbi Jámbor Jack-es frizkó után ez fényévekkel jobb.
janet7
2014. június 17. 19:52
|
|
hellorlalksldjskd |
|
A topik halott, kijelentem.
Na de ezt azért beteszem, mert annyira vártam ezt az albumot, hogy az hihetetlen. Főleg azután, hogy 14 Mary dal van a lemezen, csak is az Ő hangja, meg dalai, meg művészete. Amúgy rájöttem, hogy mennyire tudom még mindig imádni őt, hiszen TÖKÉLETES. Hiába telnek az évek, ő még mindig a legjobb.
Na de ezt azért beteszem, mert annyira vártam ezt az albumot, hogy az hihetetlen. Főleg azután, hogy 14 Mary dal van a lemezen, csak is az Ő hangja, meg dalai, meg művészete. Amúgy rájöttem, hogy mennyire tudom még mindig imádni őt, hiszen TÖKÉLETES. Hiába telnek az évek, ő még mindig a legjobb.
2014. június 18. 10:03
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Idézet (hellorl @ 2014.06.17. 19:52)
A topik halott, kijelentem.
Az első részt láttam, nem is tudtam, hogy lesz második. Örülök neki, mivel az első tetszett nagyon.
hellorl
2014. június 18. 22:01
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Aktuális kedvenc
2014. június 26. 21:53
|
|
hellorlalksldjskd |
|
Ha már Lauryn, akkor ti azt tudjátok, mennyire eszméletlenül gyönyörű a lánya?? Én elképedtem, mikor láttam. Lehet én vagyok a tájékozatlan, de még nem is láttam a leányzót.
Ja és kedves Ella535, nem fog sikerülni a "megtérítésed", mert borsódzik a hátam az ehhez hasonló "kemény" zenétől.
Ja és kedves Ella535, nem fog sikerülni a "megtérítésed", mert borsódzik a hátam az ehhez hasonló "kemény" zenétől.
2014. június 27. 08:49
Idézet (hellorl @ 2014.06.26. 21:53)
Ha már Lauryn, akkor ti azt tudjátok, mennyire eszméletlenül gyönyörű a lánya?? Én elképedtem, mikor láttam. Lehet én vagyok a tájékozatlan, de még nem is láttam a leányzót.
Korábban úgy olvastam, hogy az azóta 18 éves lány (Shela Marley) a modellkedés felé kacsintgat. Tényleg nagyon szép lány. Olyasmi mint az anyja volt fiatalon, csak lightosabb színben.
Az ő hangja is elképesztő és nagyon jók a dalai.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.