R n' B
2013. május 15. 16:31
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Mit szóltok a They don't know-hoz? Meg kell mondjam , én várom már, hogy teljes egészében hallhassam, de csak Aaliyah miatt. Amúgy ez hogy jött Chrisnél, hogy egy soha nem hallott Aaliyah dallal dobja fel a zseniális zenéjét?! Chrisről nem fejtem ki a véleményemet most.
A dal meg tuti, hogy béna lesz ilyen hangszerelésben, Aaliyah hangjához nem illik ez. Drake sem illene hozzá, Chris meg aztán végképp nem.
Amúgy kezdem unni, hogy még mindig képesek Aaliyah nevével "visszaélni". Chris, de még Drake sem lesz ettől eredeti, hogy felhasználnak egy sosem hallott részletet Liyahtól..
Amúgy kezdem unni, hogy még mindig képesek Aaliyah nevével "visszaélni". Chris, de még Drake sem lesz ettől eredeti, hogy felhasználnak egy sosem hallott részletet Liyahtól..
2013. június 16. 20:04
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Mi a véleményetek a Talk a Good Game-ről?
Kelly nagyon kitett magáért. Reméltem, hogy ilyen kaliberű album lesz. Most Michelle is készül valamivel, az új dala azt hiszem, hogy ebben a hónapban fog megjelenni.
A Dirty Laundry már amúgy is megvett. Az a dal nagyon jól sikerült. Első hallásra még a This Is Love és a Street Life fogott meg, és persze a You Changed.
Kelly nagyon kitett magáért. Reméltem, hogy ilyen kaliberű album lesz. Most Michelle is készül valamivel, az új dala azt hiszem, hogy ebben a hónapban fog megjelenni.
A Dirty Laundry már amúgy is megvett. Az a dal nagyon jól sikerült. Első hallásra még a This Is Love és a Street Life fogott meg, és persze a You Changed.
2013. június 16. 20:21
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Nagyon vártam már, hogy megjelenjen. Egyáltalán nem éreztem, hogy rossz albumot fog összehozni, de még olyat sem, mint a Here I Am. Szép munka lett. Nekem is a Street Life és még a Talk a Good Game eddig a nagy kedvenc. Egyedül a Freaks, amit nem tettem volna az albumra, de határeset. Helyette jobb lett volna az Ice, ami még a deluxe-ra sem került fel
Michelle dala, ha ezt tényleg komolyan gondolták, akkor a "hú de nagyon jó"-kategóriába fog tartozni.
Michelle dala, ha ezt tényleg komolyan gondolták, akkor a "hú de nagyon jó"-kategóriába fog tartozni.
2013. június 16. 22:02
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Húú, tényleg. Nem értem, hogy miért nem került fel az Ice az albumra.
Igeeen, hallgattam ezt az előzetest.
Nagyon örülnék neki, ha ő is visszatérne teljes erőből.
Most szárnyra kaptak igencsak a lányok. Újra dolgozgatnak együtt. Örülök neki.
Igeeen, hallgattam ezt az előzetest.
Nagyon örülnék neki, ha ő is visszatérne teljes erőből.
2013. június 17. 13:01
Mostanság újra elővettem a Secrets-t és ezt a dalt folyton vissza és visszaviszem. Szóval kánikulában is hagyom, hogy úrrá legyen rajtam a hidegrázás. Ez ugyan nem tiszta R n'B, inkább Urban Jazz, de jöhet ide.
2013. július 30. 20:26
Da Brat-hez mit szóltok? Én annyira bírom. Nem tudom miért, de szerintem az ő rappelési stílusa hasonlít a legjobban Lisáéhoz. A Salt N Pepa után azért ő is alkotott. Sajnálom, hogy annyira nem kapták fel, pedig nagyon tehetséges. Möri pedig itt egy istennő volt.
2013. július 30. 21:51
|
|
|
Idézet (Norah @ 2013.07.30. 20:26)
Da Brat-hez mit szóltok? Én annyira bírom. Nem tudom miért, de szerintem az ő rappelési stílusa hasonlít a legjobban Lisáéhoz. A Salt N Pepa után azért ő is alkotott. Sajnálom, hogy annyira nem kapták fel, pedig nagyon tehetséges. Möri pedig itt egy istennő volt.
Én személy szerint nem igazán ismerem őt. Inkább közreműködésekben hallottam. Tényleg jó, de a szólókarrierjéről nem sokat tudok.
Itt láttam először:
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

2 felhasználónak tetszik: