Starity

R n' B

62 oldal 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. február 16. 16:25 #1041
Beliyah
Beliyah
Who the fuck do you think I am?

Státuszi was served lemons but i made lemonade.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2718
Csatolások: 510
Azonosító: 171555

Ez annyira aranyos. meghajolo.gif wub.gif
2 felhasználónak tetszik: hellorl, janet7
2013. február 18. 12:14 #1042
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
ez olyan jó biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: hellorl, Beliyah
2013. február 19. 19:57 #1043
hellorl
hellorl
alksldjskd
Hozzászólás: 1576
Csatolások: 82
Azonosító: 129677
heart.gif

2 felhasználónak tetszik: Beliyah, janet7
2013. február 20. 11:02 #1044
- törölt felhasználó -    

meghajolo.gif
Why, oh Why?
3 felhasználónak tetszik: hellorl, Beliyah, janet7
2013. február 20. 19:39 #1045
hellorl
hellorl
alksldjskd
Mit szóltok a Crazy, Sexy, Cool: The TLC Story szereplőihez?? Nem tudom, de én nem igazán örülök ennek. Miért nem csinálnak inkább egy dokfilmet archív felvételekből? Sokkal jobb lenne és úgy is be tudnák mutatni a tagok életét, meg a csapat sikereit.

Rozonda szerepét Keke Palmer kapta. T-bozt Drew Sidora alakítja, akiről én személy szerint még sosem hallottam. Step Up Soundtracken is szerepelt. Egyedül annak örülök, hogy Left Eye-t Lil Mama alakítja. Róla már korábban kiderült, hogy övé lesz a szerep...Hát nem tudom, mi lesz ebből a "biopic"ből. mellow.gif
Ő Drew:
2 felhasználónak tetszik: janet7, Beliyah
2013. február 20. 20:28 #1046
- törölt felhasználó -    
Idézet (hellorl @ 2013.02.20. 19:39)
Mit szóltok a Crazy, Sexy, Cool: The TLC Story szereplőihez?? Nem tudom, de én nem igazán örülök ennek. Miért nem csinálnak inkább egy dokfilmet archív felvételekből? Sokkal jobb lenne és úgy is be tudnák mutatni  a tagok életét, meg a csapat sikereit.
Rozonda szerepét Keke Palmer kapta. T-bozt Drew Sidora alakítja, akiről én személy szerint még sosem hallottam.  Step Up Soundtracken is szerepelt. Egyedül annak örülök, hogy Left Eye-t Lil Mama alakítja. Róla már korábban kiderült, hogy övé lesz a szerep...Hát nem tudom, mi lesz ebből a "biopic"ből. mellow.gif

blink.gif Le vagyok maradva. Nem is tudtam, hogy film készül belőlük. Örülök neki, de Lil Mama nem koros egy kicsit arra, hogy Lisát eljátssza? Még csak nem is hasonlít rá. Most megleptél. Ez fix?
2013. február 20. 20:35 #1047
hellorl
hellorl
alksldjskd
Idézet (Norah @ 2013.02.20. 20:28)
blink.gif Le vagyok maradva. Nem is tudtam, hogy film készül belőlük. Örülök neki, de Lil Mama nem koros egy kicsit arra, hogy Lisát eljátssza? Még csak nem is hasonlít rá. Most megleptél. Ez fix?

Mindenhol így olvasom. Amúgy egyikőjük sem hasonlít az eredeti tagokra. Azt írják, hogy a trió életét és karrierjét mutatja majd be a film. Jövő hónapban kezdik forgatni Atlantában, ahol "minden elkezdődött". T-Boz és Chilli pedig a film vezető producerei lesznek. Mondjuk ez alap. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Beliyah
2013. február 20. 20:40 #1048
- törölt felhasználó -    
Idézet (hellorl @ 2013.02.20. 20:35)
Mindenhol így olvasom. Amúgy egyikőjük sem hasonlít az eredeti tagokra. Azt írják, hogy a trió életét és karrierjét mutatja majd be a film. Jövő hónapban kezdik forgatni Atlantában, ahol "minden elkezdődött". Chilli és Rozonda pedig a film vezető producerei lesznek. Mondjuk ez alap. smileeee.gif

Tényleg nem hasonlít egyik se az eredeti tagokra, de Lil Mama a legszembeötlőbb. Nagyon kíváncsi vagyok rá, de kevés esélyt látok arra, hogy kicsiny hazánkba is eljusson az a film. dry.gif
2013. február 21. 12:50 #1049
janet7
janet7

Státusz.
Drewt a Step Upban, meg még 2 filmben láttam, de egyikben sem volt főszereplő, meg egyikben sem volt valami bonyolult karaktere, csak a mindent megmondó gettócsaj biggrin.gif Szóval nem tudtam megállapítani a képességeit, de nem kirívóan sz.r, szimpinek szimpi biggrin.gif Mondjuk inkább Chilliként tudnám elképzelni, mert van egy ilyen szerintem tökre hasonlító négyes csapat, ő, Chilli, YaYa DaCosta és Faune A. Chambers biggrin.gif
Keke megint olyan, hogy nem tudok sokat nyilatkozni róla, de szintén nem kirívóan sz.r és még van is benne valami Chillis.
Lil' Mama meg igaz, hogy arca nem hasonlít Lisára, de szerintem karakterre tökre, szóval nem hiszem, hogy olyan béna lesz.
Mivel Chilliék keze benne van, eleve nem valószínű, hogy olyan borzalmas lesz. Tehát a hitelességgel, meg a szereplőkkel sincs bajom, de valamiért még sem tetszik az ötlet, magam sem tudom, hogy miért. Eleve tartózkodom az ilyen filmektől és könyvektől, de az általában a hitelesség miatt van. Tényleg nem tudom... meglátjuk mi lesz belőle. Meg mondjuk az is bosszant, hogy itt nyilván nem lesz bemutatva. rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: hellorl
2013. február 21. 16:34 #1050
Beliyah
Beliyah

EZ MOST KOMOLY? biggrin.gifD
Én sem tudtam róla. Nagyon örülök neki. A szereplőkkel semmi bajom. Aki T-Boz-t alakítja, ő kivételesen szimpatikus. Na, és Lil' Mama is főleg. (Jobb, mintha Nickike kezébe adták volna a dolgot. Viccnek is rossz.)
Keke Palmer valami Nickelodeonos sorozatban játszott, azt hiszem.
2 felhasználónak tetszik: janet7, hellorl
2013. február 22. 21:26 #1051
janet7
janet7

Státusz.
Gyerekeeek, rtl, Éjjel-nappal Budapest...mi megy benne? EN VOGUE biggrin.gif És nem is My Lovin' vagy Don't Let Go, hanem Sitting by Heaven's Door, az egyik legismeretlenebb, kikészülök biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Beliyah, hellorl
2013. február 23. 09:33 #1052
Beliyah
Beliyah

Idézet (janet7 @ 2013.02.22. 21:26)
Gyerekeeek, rtl, Éjjel-nappal Budapest...mi megy benne? EN VOGUE biggrin.gif És nem is My Lovin' vagy Don't Let Go, hanem Sitting by Heaven's Door, az egyik legismeretlenebb, kikészülök biggrin.gif

Na ne már. Mi történt velük? biggrin.gifD
1 felhasználónak tetszik: janet7
2013. február 24. 13:22 #1053
hellorl
hellorl
alksldjskd
A So So Def a 20. évfordulóját ünnepli majd. És az Xscape is ott lesz természetesen. Áá úgy örülök. thumbsup.gif thumbsup.gif Anthony Hamilton, Nelly, Ludacris, és Usher is ott lesz, meg Bow Wow blink.gif Sokkolt amúgy. Mit keres ott egyáltalán? Az egy dolog, hogy még úgy 2000-ben ott kezdte, de azóta iszonyat, amit művel. Még úgy régebben aránylag jó volt, de most kábé egy béna Tyga-utánzat. mellow.gif Úgy ovastam, hogy ÁLLÍTÓLAG Mariah és Jay-Z is ott lesz, bár ezt még nem találtam meg pontosan. Szóljatok, ha tudtok valamit erről. smileeee.gif
Nem baj, a lényeg, hogy a JÓK ott lesznek. Amúgy néztem egy Jermaine Dupri interjút a showról, meg úgy általában és azt mondta, hogy nagyon nehéz a munkája manapság, mert annyi új előadó van a showbizben. Háááát, ezt azért nem hinném, hogy annyira jó. Lehet, hogy sok új jön, de vagy felejthetőek, vagy egy kalap shit a munkájuk. Az fix, hogy olyan már sosem lesz a zene, mint akár a So So Def fénykorában (példa rá Bow Wow dry.gif ), de örüljünk ennek is.
Hell Yeah!!
2 felhasználónak tetszik: janet7, Beliyah
2013. február 25. 15:48 #1054
hellorl
hellorl
alksldjskd
Pont az Xscape fellépése, vagy megjelenése érdekelt a legjobban, erre fel pont azt nem találom a szombati buliról.

Monica egyre szebb:
2013. február 25. 19:01 #1055
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Nem olyan rég kezdtem el ismerkedni a '90-es évek zenéivel, azok közül is leginkább az R&B-vel. Nem ismerek túl sok előadót, még elég kezdő vagyok. Itt sokat tanulhatnék, ti jóval jártasabbak vagytok a témában, mint én.
Szívesen csatlakoznék, remélem, nem bánjátok,
Ginny
2013. február 26. 13:01 #1056
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ginny @ 2013.02.25. 19:01)
Sziasztok!
Nem olyan rég kezdtem el ismerkedni a '90-es évek zenéivel, azok közül is leginkább az R&B-vel. Nem ismerek túl sok előadót, még elég kezdő vagyok. Itt sokat tanulhatnék, ti jóval jártasabbak vagytok a témában, mint én.
Ginny

Isten hozott:)

2013. február 26. 13:07 #1057
Beliyah
Beliyah

Idézet (Ginny @ 2013.02.25. 19:01)
Sziasztok!
Ginny

De örülök neked! smileeee.gif
Nálam ha Faith, akkor ..
1 felhasználónak tetszik: hellorl
2013. február 26. 19:39 #1058
hellorl
hellorl
alksldjskd
Welcome Ginny pompom.gif

Ez Faith The First Lady albumán kapott volna helyet. Nem értem, miért nem tették rá, pedig jó. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Beliyah
2013. február 28. 16:23 #1059
janet7
janet7

Státusz.
Láttátok Facebookon hogy hogy lázadoznak Lil' Mama miatt, hogy ne ő játssza Lisát, meg ez milyen gáz? Annyira vicces, hogy valaki elkezdi írni a sok birka meg megy utána, hogy fujfuj Lil' Mama, úristen... Mintha olyan rossz lenne. Ő még tényleg a legkevésbé rossz választás, látnák inkább Minajt helyette, vagy mi? Idióta emberek. Meg úgy alapvetően pattognak a cast miatt de főleg miatta. Pedig teljesen korrekt, plusz rohadtul nem tudják hogy fogják játszani (Lil' Mama lehet egy őstehetség is színészetben, róla tényleg nem tudhatják), így mi alapján mondanak véleményt? Be is írtam nekik egy szépet biggrin.gif
Olyat is olvastam, hogy Teyananak kéne játszani Lisát...hellorl te szereted, de őszintén: ez mekkora trip? rohog.gif
Ja meg azt is bírom, hogy 600 kommenten keresztül írogatják be a báránykák, hogy ez milyen béna, meg rossz vicc, de köhömm TALÁN az együttes két tagja egy hangyányival jobban tudja, hogy kinek is kéne kit eljátszania, szóval mondhatjuk, hogy senkiben sem bízhatunk jobban ezt illetően, mint bennük, innentől kezdve lehet nem egyet érteni, de ilyen ostoba lázadozásokat lerendezni egyszerűen szánalmas.
2013. március 01. 17:58 #1060
hellorl
hellorl
alksldjskd
Idézet (janet7 @ 2013.02.28. 16:23)
Láttátok Facebookon hogy hogy lázadoznak Lil' Mama miatt, hogy ne ő játssza Lisát, meg ez milyen gáz? Annyira vicces, hogy valaki elkezdi írni a sok birka meg megy utána, hogy fujfuj Lil' Mama, úristen... Mintha olyan rossz lenne. Ő még tényleg a legkevésbé rossz választás, látnák inkább Minajt helyette, vagy mi? Idióta emberek. Meg úgy alapvetően pattognak a cast miatt de főleg miatta. Pedig teljesen korrekt, plusz rohadtul nem tudják hogy fogják játszani (Lil' Mama lehet egy őstehetség is színészetben, róla tényleg nem tudhatják), így mi alapján mondanak véleményt? Be is írtam nekik egy szépet biggrin.gif 
Olyat is olvastam, hogy Teyananak kéne játszani Lisát...hellorl te szereted, de őszintén: ez mekkora trip? rohog.gif
Ja meg azt is bírom, hogy 600 kommenten keresztül írogatják be a báránykák, hogy ez milyen béna, meg rossz vicc, de köhömm TALÁN az együttes két tagja egy hangyányival jobban tudja, hogy kinek is kéne kit eljátszania, szóval mondhatjuk, hogy senkiben sem bízhatunk jobban ezt illetően, mint bennük, innentől kezdve lehet nem egyet érteni, de ilyen ostoba lázadozásokat lerendezni egyszerűen szánalmas.

Mindig lesznek, akik felháborodnak, akik jobban tudják a dolgokat, akik mindenre ismerik a megoldást. Nyomi felfogás, az tuti. A csordaszellem meg elég jellemző manapság biggrin.gif Állítom, hogy a kommentelők egy részének halvány gőze nincs arról, hogy kik is a szereplők és hogy kiket fikáznak le egyből, látatlanban, hogy még készen sincs a film. smileeee.gif
Nem tudom, de én úgy alapból a filmkészítéssel nem vagyok rendben..az a baj, hogy fogalmam sincsen, mégis milyenre számíthatok, vagy hogy lesz ez az egész. Majd kiderül. Én is Chilliben és T-Bozban bízom..ha ők ott lesznek, csak nem lesz gány munka.

Őt ismeritek? Nemrég találtam rá. Egész jó.
62 oldal 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!