A 4. részt én sem fogom megnézni. Ez "a tuctucra nyomjuk a hip-hopot és megnyerjük a táncversenyt" dolog nem jött be. Elég volt a trailerét megnézzem.
Hát nekem sem gyün be a pasi, nem bírom az ilyen stílusúakat. Amúgy visszaolvastam a hozzászólásomat és pöppet elírtam... az Anthonys-dal az elsőben van. Szólj rám máskor, ha ilyeneket írok
Beliyah örülhet most Tényleg, hol vannak a többiek? Kábé mi ketten beszélgetünk csak
Hoppá, észre sem vettem, hogy a másodikat írtad, csak a "jó dal" maradt meg Jaj a másodikban volt Swizztől a Money in the Bank, már előtte is rohadt sokáig kerestem, mert a tanárunk egyik csoportja arra táncolt, és senki nem tudta megmondani mi az, és akkor még nem tudtam szöveg alapján sem megkeresni, szóval Naked Truth szindróma volt azzal is Végül is az SWV-t a keresés közben találtam meg anno, szóval nem bánom már
Ezek a csajok olyan őrültek Bejön a dal, nem annyira, mint a múltkori, de jó. Végre egy ígéretes csapat a sok Little Mix mellé Igen, ez már lassan egy privát beszélgetés
Swizz??? Bírod őt?? Mert én nagyon. Annyira őrült figura. Számomra olyan, mint Timbaland vagy Dr.Dre. Meghallok egy új dalt, előadó nélkül, és egyből vágom, hogy ez egy Swizz-dal. Olyan jellegzetes.
Az ilyeneket én is utálom..mikor annyira tetszik egy dal és fogalmam sincs kié. Utoljára a Bajos Csajok Soundtrack-je okozott meglepetést. Az egyik dal úgy tetszett belőle, és rájöttem, hogy az egy Kelis-dal. Meglepődtem akkor..nem annyira ismerem a munkásságát, csupán annyi maradt meg róla, hogy jó irányból kezdte és ilyen elektrós izét csinál most.. NA mindegy.
Hmm, jók jók, de nekem még mindig nem esik le az állam tőlük. Ez miért lehet?? ÓÓ Little Mix: egy dalukat hallottam, az megmondom őszintén, bejött, csak az volt a baj vele, hogy a dal vége után 3 másodperccel már fogalmam sem volt arról, hogy milyen is volt a dal. Annyira felejthető az egész.
HA már X-factor:
Nem unjátok még , hogy folyton Alicia a téma nálam? Szóljatok De most jött ki az új albuma, egy csomó promó-körúton van, sok helyre hívják meg, és minél többször nézem, annál szerelmesebb vagyok belé. (Ez már beteges szerintem )
Amúgy bírtam a zsűrit, felállva tapsoltak. Jóhogy. Kábé Alicia kisujjában több tehetség van, mint az összesben együttvéve. LA-t bírom, még Simon-t is a nagy pofája ellenére. Talán azért, mert tök jó üzletember. Demit, állítom, többre értékelem, mint Britney-t (bocsi Norah). Pff, hogy ülhet ott egyáltalán, annyi pénzért??? És annyit bír általában a produkció végén kinyögni, hogy "Hmm ez tetszett". A Lyric 145 kiesett. Vágjátok kik ők?
Mekkora stílusa van a csajnak?? Már ezzel megfogott. És még tehetségesek is.
http://static.wetpaint.me/xfac/ROOT/photos/460_340/Fox79796-1160159724474084481.jpg
Nem unjátok még , hogy folyton Alicia a téma nálam? Szóljatok De most jött ki az új albuma, egy csomó promó-körúton van, sok helyre hívják meg, és minél többször nézem, annál szerelmesebb vagyok belé. (Ez már beteges szerintem )
Amúgy bírtam a zsűrit, felállva tapsoltak. Jóhogy. Kábé Alicia kisujjában több tehetség van, mint az összesben együttvéve. LA-t bírom, még Simon-t is a nagy pofája ellenére. Talán azért, mert tök jó üzletember. Demit, állítom, többre értékelem, mint Britney-t (bocsi Norah). Pff, hogy ülhet ott egyáltalán, annyi pénzért??? És annyit bír általában a produkció végén kinyögni, hogy "Hmm ez tetszett". A Lyric 145 kiesett. Vágjátok kik ők?
Mekkora stílusa van a csajnak?? Már ezzel megfogott. És még tehetségesek is.
http://static.wetpaint.me/xfac/ROOT/photos/460_340/Fox79796-1160159724474084481.jpg
Dehogy unom! Licia meg is érdemli, hogy mindig szóban forogjon, ő megérdemli a sikert, csillogást. Az új albuma jövő héten fog tetőzni, vagyis nyitni a Billboard 200-as albumeladási listán és az első helyen fog debütálni. Sajnos 2009-ben, az éppen akkor felkapott és túlsztárolt trampli Susan Boyle miatt nem tudott az The Element of Freedom c. lemeze az első helyen nyitni. Így is meg lesz neki az 5. #1 album. Ráadásul a lemez majdnem minden ország iTunes letöltési listáján az első helyezet. Tudom, ezek nem mérvadóak, de ha Aliciáról van szó, akkor igen, hiszen ő nem tucatsztár és nem tucatzenékkel szolgál.
Britneynek semmi keresnivalója az amcsi' Factorban. Semmi érdemlegeset nem tud hozzászólni, csak annyit, hogy "ez tetszett vagy nem tetszett". Ennyi erővel bárkit behívhatnának Simonék az utcáról. Talán még ők is intelligensebbek lennének. Számomra a Demi Lovato sem szimpatikus, nem is tetszenek a dalai, se a hangja, de sokkal okosabb, mint Britney. Ez tény. LA-t viszont imádom, ahogy Simon-t is.
Persze, hogy vágom, hogy ki az a Lyric145. Sajnáltam is őket. A csaj nem semmi. Stílusilag megrekedt a 90's években, de épp az tetszik benne. Nagyon vagány csaj.
Hujuujujuj, én is olvastam az album sikereiről, és nagyon boldog vagyok. Mondjuk, ahogy írtad is, nem lényegesek ezek a listák, ma már nem lehet egy előadó tehetségét vagy sikerességét azok alapján mérni. De Alicia egy ilyen lemez után abszolút megérdemli a dobogót.
Engem kifejezetten irritál, mikor ő kerül sorra a "véleménynyilvánításnál". Demit én sem bírom, nem enyhén túl van értékelve.
Áá én nagyon sajnáltam őket. Még esélyt sem kaptak, hogy megmutassák, mit is tudnak. Igen igen, szerintem is ilyen 90-es évekbeli a stílusa, csak felturbózva. Nagyon eredeti szerintem. A két srácot kicsit el is nyomja, annyira kitűnik...mindenhogyan Én reménykedem, hogy hallhatok még felőlük, mert nagyon tetszettek az első pillanattól kezdve. Így most Paige Thomas a kedvenc. Neki is zseniális stílusa van. Majdnem kiesett ő is. Amúgy mindig ez van, hogy a kedvenceim hullanak ki, és például az a country-t éneklő pasi meg óriási sikereket ér el. Ha rajtam múlna, ő repült volna...
Nincs bajom Swizzel, de ennyire nem vagyok benne. De tényleg jellegzetes, nekem a Neptunes ilyen azonnal felismerhető.
Én még mindig bírom Kelist, neki még az elektros cucc is jól áll, mert még azt is különlegesre csinálta meg. A Milkshake meg a Trick Me pont nincsenek a kedvencek között tőle, inkább az ismeretlenebbek.
Ez a kedvenc, Pharrell annyira hihetetlenül jó benne, teljesen feldobja a dalt.
Na ez a Billboard meg iTunes téma az, amit nagyon nem vágok. Habár az új híreket illetően alapból sem vagyok képben általában Ha jobban meggondoljuk igazából mást illetően sem. Remek a Billborad ignoranciámig eljutottunk a totális sötétségig a fejemben Engem már kicsit zavar a sok Girl on Fire, tudom, hogy ez a sláger, nyilván nem egy Listen to Your Hearttal fog fellépni az X-Factorban, de akkor is.
Az X-Factorba meg nagyon ritkán lesek bele, de őket pont tudom, a Fugees jutott róluk eszembe Diamond White tetszik meg Paige nekem is. És engem speciel Demi és Britney is irritál mentorként
Tényleg jó ez a Kelis-dal. Pharellt meg mindig is szerettem.
ÓÓ eszembe jutott még egy pár filmdal. Nem is tudom, Beyoncét hogy felejthettem el?! Bocsi janet, tudom, hogy nem szívleled Bee-t Amúgy szerintem színésznőnek is zseniális Beyoncé. Áá ez a fránya elfogultság
Aranyszerszáám
De óriásiak szerintem a Fighting Temptations, Dreamgirls, meg a Cadillac Records dalai is. Az I'd Rather Go Blind
A Fighting Temptations-ről, csak hogy ne haragudj rám
Azért nem utálom Bee-t Furcsa, most ahogy belegondoltam, nem tudnék tőle olyan dalt mondani, amibe annyira beleszerettem, hogy tényleg kiemelkedőnek mondanám, csak jó pár "jó" dalt. Valamikor azért nem gondoltam volna, hogy vele így leszek, Rihannától meg tényleg lesznek olyanok, amiket imádok De a Work It Out-ot pont kedvelem A Cadillac Recordsban is jó volt, jól játszott, csak valahogy -ez többektől hallottam- még mindig Beyoncét láttam a képernyőn, nem Ettát. Mos Def (jó, én képtelen vagyok Yasiin Bey-nek hívni ) játékában nyoma sem volt Mos Defnek, csak Chucknak. De azért jó volt Bee. De az, hogy az ő verziói híresebbek egyes körökben, mint Etta, meg össze-vissza dumálnak arról, hogy ő jobban énekelte, az azért üt...Kb. mint mikor Mary J.-vel volt közös dala, és mindenki azt mondta, hogy Bee miatt van itt, és Mary nem érdekli, amúgy sem olyan jó, mint Bee. Meg az élő fellépése Aliciával, nem tudom láttátok-e a kommenteket...Sok agymosott van, annyi szent
Annyira nekem sem jön be az a dal, Solo ott még nagyon kereste önmagát, köszönőviszonyban sincs azzal, amit most alkot.
Sister Act 2.
Hát nem tudom, nekem nincs tehetségem "szakmai" szemmel nézni az alakításokat. Nálam már iszonyatosan bugyuta előadásnak kell lennie ahhoz, hogy én észrevegyem, hogy XY rossz színész. Szóval én úgy tudom mérni, például itt, hogy imádom Beyoncét, zseniális a hangja és pont.
Ajj amúgy ilyenek mindig vannak. Sokan csak elfogultságból merik azt vallani, hogy jobb előadás, vagy feldolgozás, mint az eredeti stb. Butaság.
Azt hiszem, tudom, melyikre gondolsz..A Put It In A Love Songot adták elő, ugye? Arra én is emlékszem, hogy rengetegen írták, hogy Beyoncé mennyivel jobb, mint Alicia. Ezt nem tudom megítélni, mert számomra mindketten nagyon fontosak
Ha már Waiting To Exhale és Mary is szóba jött , akkor:
Amúgy ebben a dalban Brandy annyira más volt, mint most. A hangja olyan más. Itt még nagyon fiatal volt
Igen, arra gondoltam. Konkrétan azt írták Aliciáról, hogy sz.rt sem ér Bee-hez képest, férj-lopó (mintha el lehetne lopni azt, aki tényleg szerelmes) és se énekelni, se táncolni nem tud, míg Bee mindkettőt.
Őt már szerintem beraktam
Csak egy albuma van és azt is megértem összeszedni Youtube-ról anno. Pedig olyan jó.
Igen, arra gondoltam. Konkrétan azt írták Aliciáról, hogy sz.rt sem ér Bee-hez képest, férj-lopó (mintha el lehetne lopni azt, aki tényleg szerelmes) és se énekelni, se táncolni nem tud, míg Bee mindkettőt.
No comment
Hú én őt nem ismerem. Nagyon tetszik. Köszi
Még mindig a Soundtrack-vonalon mozgunk, úgy veszem észre.
Bocsánat drágák, hogy nem jelentkeztem! Mostantól képbe leszek. Új gépet vettem, és pörög a netem is mint az állat, szóval itt leszek holnaptól, ígérem! Tudom, már rég nem a Stooshe a téma, de el kell mondanom, hogy még mindig szerelmes vagyok. Annyira jó ilyen zenéket hallani 2012-ben.
Ja, és tudom, hogy semmi köze nincs a témátokhoz, csak egyszerűen most őt hallgattam..:
Tetszett ez a fellépése is (meglepő módon ), de én nem éreztem most annyira biztosnak ezt az előadását. Nem tudom, miért gondolom ezt, talán a vége kicsit bizonytalan volt. Amúgy a Girl On Fire-ral szegénykém teljesen elfáradt. Kellene már valami új is. Csodásan adja elő persze, csak már annyiszor adta elő. Most értem arra a szintre, mint te janet, hogy kicsit már uncsi. Mintha Alicia is így lenne ezzel.
Ezt a dalt ma találtam a rap-upon. Nekem tetszik.
Ja és ezt nem bírom ki, hogy ne tegyem ki. Á, alig vártam már, hogy HQ-ba láthassam, nem csalódtam. Ügyi volt Rih, bárcsak mindig így teljesítene. Ezek a modellek meg Nem ismerem őket, bár felismertem, asszem Adriana Lima is itt volt (vagy a Presh out the runway előadásán), meg valami Drouzden , őt reklámban is láttam, mindegy , egy szöszi. De nagyon szépek voltak.
Ja és ezt nem bírom ki, hogy ne tegyem ki. Á, alig vártam már, hogy HQ-ba láthassam, nem csalódtam. Ügyi volt Rih, bárcsak mindig így teljesítene. Ezek a modellek meg Nem ismerem őket, bár felismertem, asszem Adriana Lima is itt volt (vagy a Presh out the runway előadásán), meg valami Drouzden , őt reklámban is láttam, mindegy , egy szöszi. De nagyon szépek voltak.
Tényleg ügyes volt. De a refrénre ráénekel? Vagy csak én hallom úgy?
Nekem bejött ez a fellépés, csak játszhatna kicsit többet a hangjával, mert tud, és mindig ugyanaz a füstös dolog nem mutatja meg, amit tudna. Igen, a GOF-re az a legjobb kifejezés, hogy elfáradt vele.
Ez a dal meg tényleg jó, főleg hogy a csaj Youtube sztárként kezdte. Már beraktam régebben egy másik dalát, az albumát mondjuk máig nem hallgattam meg, de ahogy belehallgattam néhány dalba, ha nem is a legérdekesebb, de a legtöbb Youtube sztárként indult "énekeshez" elég jó.
Ez a RiRis is bejön, ahogy ott volt feketében a modellek között, iszonyatosan tetszett az a hangulat, olyan végzet asszonya/modern Grace Jones feeling. És ott volt a két istennőm Lily Donaldson és Constance Jablonski, ez méginkább emeli a színvonalat Ha már GOF:
Tudjátok, hogy imádom Aliciát, de ez... Ez a nő egy zseni és pont
Tényleg ügyes volt. De a refrénre ráénekel? Vagy csak én hallom úgy?
Félplayback
Jajjj és egy hír. Szintén a rap-upról:
“I’m sure there will probably be a couple records you hear before the Super Bowl gets here.”
Mármint Beyoncéról van szó, és The-Dream mondta ezt. A Super Bowl meg február 3-án lesz. Jupííí, úgy örülök
Megnéztem a modell nevét, természetesen elrontottam, mert Doutzen Kroes a neve.
Nem ismerem Dondriát, ez az első dala, amit hallottam, de tényleg jó.
GloZell meg beteg. Nem normális az a nő. Én azt bírom, mikor értetlenkedik a dalszövegen..azok a fejek. Megnéztem tőle egy Gagásat, meg Adele "elemzést" is, de akkor is a Nicki Minajos vidijei a legjobbak
Tetszett ez a fellépése is (meglepő módon ), de én nem éreztem most annyira biztosnak ezt az előadását. Nem tudom, miért gondolom ezt, talán a vége kicsit bizonytalan volt. Amúgy a Girl On Fire-ral szegénykém teljesen elfáradt. Kellene már valami új is. Csodásan adja elő persze, csak már annyiszor adta elő. Most értem arra a szintre, mint te janet, hogy kicsit már uncsi. Mintha Alicia is így lenne ezzel.
Ezt a dalt ma találtam a rap-upon. Nekem tetszik.
Itt Rihanna végig ajakszinkronizált.
Nem tom' ki hogy van vele, de nekem **-ra hiányoznak az igazán jó girlband-ek.
Cokoékat jelölték Grammyre, ahj annyira jó lenne, ha nyernének!!! Mondjuk Beyoncéval egy kategóriában, háát... Ha már a Soul Traint nem nyerték meg, legalább eeezt