Rendkivül tehetséges.Imádom a Titanicot.Egy kosaras naplójában remekül játszotta a fiatal drogfüggőt.A Gilbert Grapeben pedig az értelmi fogyatékos fiút.Egy remek ember.Az Eredet cimű filmje is nagyon jóra sikeredett!
Leonardo DiCaprio
2011. március 11. 15:46
Szeritnem Leo is megérdemel egy külön topicot.!
Rendkivül tehetséges.Imádom a Titanicot.Egy kosaras naplójában remekül játszotta a fiatal drogfüggőt.A Gilbert Grapeben pedig az értelmi fogyatékos fiút.Egy remek ember.Az Eredet cimű filmje is nagyon jóra sikeredett!
2011. március 15. 18:27
|
|
Dóríthá |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.29. Hozzászólás: 734 Csatolások: 22 Azonosító: 130234 offline
|
ohoo, Leo
nekem a kedvencem tőle a Tégla. először a Titanicban láttam. a régebbi filmjei annyira nem fogtak meg, de az utóbbi időben eszem a filmjeit. nekem nagy kedvencem, szerintem hatalmas tehetség, azt nem értem, hogy hol az a bizonyos szobrocskája?
meg amire felfigyeltem, hogy sokan azért húzzák le, mert szerepelt pl. a Titanicban, a Vasálarcosban, stb. ezt se tudom hova tenni..
meg amire felfigyeltem, hogy sokan azért húzzák le, mert szerepelt pl. a Titanicban, a Vasálarcosban, stb. ezt se tudom hova tenni..
2011. március 15. 18:50
Én is imádom Leo-t szerintem kevés olyen tehetséges és jóképű szinász van mint Ő , szeretem mindegyik filmjét de ami nagyon kiemelkedő az az Eredet, Titanic, Vasálarcos, Véres gyémánt.
Leonardo FOREVER!!
2013. augusztus 02. 14:38
Megköszönném,hogy létrehozták ezt a fantasztikus topicot.
Leo a kedvenc férfi színészem. Természetesen én is a Titanic-ban ismertem meg,mint nagyjából mindenki. De a kedvenc filmem az ő szereplésével mégsem az a romantikus katasztrófa. Legjobban a The Great Gatsby-t szeretem ( a romantikus thrillert ) . De,még szintén rajongok az Ez a fiúk sora-ért és a Kapj el ha tudsz!-ért.
A legcsodálatosabb híresség.
Leo a kedvenc férfi színészem. Természetesen én is a Titanic-ban ismertem meg,mint nagyjából mindenki. De a kedvenc filmem az ő szereplésével mégsem az a romantikus katasztrófa. Legjobban a The Great Gatsby-t szeretem ( a romantikus thrillert ) . De,még szintén rajongok az Ez a fiúk sora-ért és a Kapj el ha tudsz!-ért.
A legcsodálatosabb híresség.
2013. augusztus 10. 18:18
|
|
xMilessssztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 3236 Azonosító: 194820 offline
|
A sok film ellenére nekem a Titanic a kedvencem.
Egyszerűen csodálatos film, bármennyiszer megnézem. Leo az egyik kedvenc színészem, remekül alakít, imádom.
2014. június 20. 19:44
Nagyon bírom Leot!
A Titanic a kedvenc filmem, úgy mint bárki másnak!
A Titanic a kedvenc filmem, úgy mint bárki másnak!
Kapcsolódó sztárok
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Elkelt Szabó Zsófi, férjhez ment.
Justin Baldoni ügyvédje szerint Blake Lively hazudik
Justin Baldoni ügyvédje szerint Blake Lively hazudik
Elárulta, szerinte miért egyeztek meg.
Együtt sétált a párjával a vörös szőnyegen Billie Eilish
Együtt sétált a párjával a vörös szőnyegen Billie Eilish
Együtt léptek a vörös szőnyegre.
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Tovább folytatná az ügyet.
Szőkére festette a haját Jessica Chastain
Szőkére festette a haját Jessica Chastain
Egy sorozatot forgat éppen.
Elvesztette a munkáját KJ Apa egy paródia miatt
Elvesztette a munkáját KJ Apa egy paródia miatt
Mr. Fantasy-val került összetűzésbe.
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Ismét anya lesz Brianne Howey.
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Helyreállíthatják a hírnevüket Hollywoodban?

0 felhasználónak tetszik: