Rendkivül tehetséges.Imádom a Titanicot.Egy kosaras naplójában remekül játszotta a fiatal drogfüggőt.A Gilbert Grapeben pedig az értelmi fogyatékos fiút.Egy remek ember.Az Eredet cimű filmje is nagyon jóra sikeredett!
Leonardo DiCaprio
2011. március 11. 15:46
Szeritnem Leo is megérdemel egy külön topicot.!
Rendkivül tehetséges.Imádom a Titanicot.Egy kosaras naplójában remekül játszotta a fiatal drogfüggőt.A Gilbert Grapeben pedig az értelmi fogyatékos fiút.Egy remek ember.Az Eredet cimű filmje is nagyon jóra sikeredett!
2011. március 15. 18:27
|
|
Dóríthá |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.29. Hozzászólás: 734 Csatolások: 22 Azonosító: 130234 offline
|
ohoo, Leo
nekem a kedvencem tőle a Tégla. először a Titanicban láttam. a régebbi filmjei annyira nem fogtak meg, de az utóbbi időben eszem a filmjeit. nekem nagy kedvencem, szerintem hatalmas tehetség, azt nem értem, hogy hol az a bizonyos szobrocskája?
meg amire felfigyeltem, hogy sokan azért húzzák le, mert szerepelt pl. a Titanicban, a Vasálarcosban, stb. ezt se tudom hova tenni..
meg amire felfigyeltem, hogy sokan azért húzzák le, mert szerepelt pl. a Titanicban, a Vasálarcosban, stb. ezt se tudom hova tenni..
2011. március 15. 18:50
Én is imádom Leo-t szerintem kevés olyen tehetséges és jóképű szinász van mint Ő , szeretem mindegyik filmjét de ami nagyon kiemelkedő az az Eredet, Titanic, Vasálarcos, Véres gyémánt.
Leonardo FOREVER!!
2013. augusztus 02. 14:38
Megköszönném,hogy létrehozták ezt a fantasztikus topicot.
Leo a kedvenc férfi színészem. Természetesen én is a Titanic-ban ismertem meg,mint nagyjából mindenki. De a kedvenc filmem az ő szereplésével mégsem az a romantikus katasztrófa. Legjobban a The Great Gatsby-t szeretem ( a romantikus thrillert ) . De,még szintén rajongok az Ez a fiúk sora-ért és a Kapj el ha tudsz!-ért.
A legcsodálatosabb híresség.
Leo a kedvenc férfi színészem. Természetesen én is a Titanic-ban ismertem meg,mint nagyjából mindenki. De a kedvenc filmem az ő szereplésével mégsem az a romantikus katasztrófa. Legjobban a The Great Gatsby-t szeretem ( a romantikus thrillert ) . De,még szintén rajongok az Ez a fiúk sora-ért és a Kapj el ha tudsz!-ért.
A legcsodálatosabb híresség.
2013. augusztus 10. 18:18
|
|
xMilessssztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 3236 Azonosító: 194820 offline
|
A sok film ellenére nekem a Titanic a kedvencem.
Egyszerűen csodálatos film, bármennyiszer megnézem. Leo az egyik kedvenc színészem, remekül alakít, imádom.
2014. június 20. 19:44
Nagyon bírom Leot!
A Titanic a kedvenc filmem, úgy mint bárki másnak!
A Titanic a kedvenc filmem, úgy mint bárki másnak!
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: