Van Helsing 10/3
Korábban láttam, akkor nem tetszett. Tegnap ismét csak megnéztem, szörnyűbb, mint amire emlékeztem.
Borzasztó gyenge film, Chaplint igázó számítógépes technikával (Walt Disney zokogva forog sírjában), nevetséges sztorival, hiteltelen színészi játékkal (pedig alapvetően jó színészek játszanak benne, ez inkább a rendező sara) és felháborító tájékozatlansággal. Drakula vámpírgyára?!Milyen baromság ez? Meg erdélyi rémúr nyári palotája Budapesten? Az egész film nem áll össze.
A szakadékokon átrepülő erdélyi lovak, a különleges képességekkel nem megáldott Beckinsale Tarzan-t meghazudtoló kötélrepkedése, a szereplők tipikusan "hálivúdi" megnyilatkozásaik, és az ábrázolásuk, mely túl van utómunkázva, számomra már nagyon fárasztó! A film dinamikus, óriásjelenetekkel, trükkökkel, de mégis silány! Igaz ez a műfaj nem az én kedvencem, de azért kár érte.
Hugh Jackman nagyon ott van a vámpírvadász-jelmezben:) ,iatta pedig pláne kár!
Sommers mi lett veled?
Milyen filmet láttál legutóbb? II.
2011. november 03. 22:42
2011. november 04. 11:38
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
The Return (Kínzó látomás)
Off:
megint egy csodálatos fordítás
Filmről:
Íme így kell egy B kategóriás filmből jót kihozni. Persze kellett ehhez Sarah Michelle Gellar nagyszerű színészi képessége is.
Késő este kezdtem neki, és a negyedénél már majd' bekómáltam, de Sarah fantasztikus játéka miatt egyszerűen nem tudtam abbahagyni. Egyébként egy tipikus thriller, mikor a főhősnek látomásai vannak egy gyilkosságról.
Sarah miatt:
8/10
Off:
megint egy csodálatos fordítás
Filmről:
Íme így kell egy B kategóriás filmből jót kihozni. Persze kellett ehhez Sarah Michelle Gellar nagyszerű színészi képessége is.
Késő este kezdtem neki, és a negyedénél már majd' bekómáltam, de Sarah fantasztikus játéka miatt egyszerűen nem tudtam abbahagyni. Egyébként egy tipikus thriller, mikor a főhősnek látomásai vannak egy gyilkosságról.
8/10
2011. november 04. 13:10
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Eredet
Ezzel a filmmel nagy bajban vagyok.Egyszerűen nem tudom,hogy értékeljem.Egyrészt a színészek fantasztikusak benne,főleg Leo
,és igazán látványos is,de teljesen másra számítottam.Hosszú időbe telt mire egyáltalán megértettem.Lehetett volna rövidebb is,mert néha már kész szenvedés volt nézni.Egyszer nagyon tetszett,aztán meg újra elegem volt az egészből.Tudom elég hülye ez a véleményem,de komolyan nem tudom mit mondjak erről a filmről.
A maga módján fantasztikus volt,és mégis ekkora hülyeséget még keveset láttam.
10/8
Ezzel a filmmel nagy bajban vagyok.Egyszerűen nem tudom,hogy értékeljem.Egyrészt a színészek fantasztikusak benne,főleg Leo
10/8
7 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
Domcicc,
pillajunior,
ophely88,
Eszter655,
funny18,
SweetBlair.
2011. november 04. 16:44
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Daisy Diamond
Egy lebilincselő svéd-dán dráma. Noomi Rapace fantasztikus alakítást nyújt a minden gyötrelmen végigmenő nőként.
9/10
Éberség
Egy egyszerű, mégis fordulatos kis film, ami nem akar többnek látszani annál, mint ami valójában. Hayden Christensen tud játszani, ezt most nekem bebizonyította és alapból a film is tetszett.
9/10
Éhség
És itt a mai nap győztese. Steve McQueen képzőművész első filmje. Kegyetlen, realisztikus, mégis a temérdek mocsokból egy esztétikai gyönyörűséget hozott létre. Az IRA-csoport tagjainak története, szépítés nélkül. Sokszor összeszorult a gyomrom, nagyokat nyeltem, mert a fent említett jelzőket erősen használják, az erőszak ilyen durva megnyilvánulását ritka látni filmvásznon. Michael Fassbender fenomenális, (ő mikor nem?) főleg az egysnittes beszélgetés alatt, aminek időtartama egyébként bő húsz perc. A fényképezés egyedi, az előbbi jelenet szerintem pedig a film csúcspontja.
Egyértelmű..
10/10
Egy lebilincselő svéd-dán dráma. Noomi Rapace fantasztikus alakítást nyújt a minden gyötrelmen végigmenő nőként.
9/10
Éberség
Egy egyszerű, mégis fordulatos kis film, ami nem akar többnek látszani annál, mint ami valójában. Hayden Christensen tud játszani, ezt most nekem bebizonyította és alapból a film is tetszett.
9/10
Éhség
És itt a mai nap győztese. Steve McQueen képzőművész első filmje. Kegyetlen, realisztikus, mégis a temérdek mocsokból egy esztétikai gyönyörűséget hozott létre. Az IRA-csoport tagjainak története, szépítés nélkül. Sokszor összeszorult a gyomrom, nagyokat nyeltem, mert a fent említett jelzőket erősen használják, az erőszak ilyen durva megnyilvánulását ritka látni filmvásznon. Michael Fassbender fenomenális, (ő mikor nem?) főleg az egysnittes beszélgetés alatt, aminek időtartama egyébként bő húsz perc. A fényképezés egyedi, az előbbi jelenet szerintem pedig a film csúcspontja.
Egyértelmű..
10/10
8 felhasználónak tetszik:
Domcicc,
pillajunior,
ophely88,
Eszter655,
funny18,
The Dark Knight,
SweetBlair.,
kriszti03
2011. november 04. 20:35
A vágy villamosa (1951) 10/*10
Belevágtam a mai napon. Úgy gondoltam, ismét csak meg kell néznem. Már, mikor először láttam, tudtam, hogy nem "egyszernézős".
Engem teljesen lesokkolt a film. Döbbenetet. Nagyon kevésszer láttam ilyen megrázóan ábrázolva a mentális hanytlást, nyomort. Az egész film olyan mint egy vízió, egy megálmodott világé, benne lelki-fizikai gazdagsággal, boldogsággal és a valóvilág víziója kegyetlenséggel, boldogtalansággal, és a kettő egybemosódott látomása. Megrázó volt, hogy ilyen létezik, teljesen átéreztem az egész művet, a párbeszédek belém ivódtak közben. Vivien Leigh-re nincsenek szavak.
Minden egyes mozdulatával, a szájába adott szavak, vágyak, szenvedések kimondásával, mimikájával, egyetlen szempillarezegtetésével is egy-egy gyötrelmes érzelmet jelenít meg, egy meghasonlott féléletet izzít a vászonra. (Nem hiába egyik kedvenc színésznőm.) Brando maga a megtestesült FÉRFI, maga a tökély, a valaha élt leggyönyörűbb, legkívánatosabb színész, isteni tehetséggel megáldva, itt is több mint nagyszerű. A végén Kim Hunter utolsó mondata, "nem bírom elviselni-nem megyek be" hátborzongató, az emberi poklokból nincs kiút, a menekülés is csak ideig-óráig tarthat, az emeleti lakásba. Elképesztően durva látomás, már-már művészi számba megy, akarva akaratlanul is némely jelenetről egy Bergman film jutott eszembe. Aki könnyed délutáni szórakozást akar, az ne ezt nézze!
Belevágtam a mai napon. Úgy gondoltam, ismét csak meg kell néznem. Már, mikor először láttam, tudtam, hogy nem "egyszernézős".
Engem teljesen lesokkolt a film. Döbbenetet. Nagyon kevésszer láttam ilyen megrázóan ábrázolva a mentális hanytlást, nyomort. Az egész film olyan mint egy vízió, egy megálmodott világé, benne lelki-fizikai gazdagsággal, boldogsággal és a valóvilág víziója kegyetlenséggel, boldogtalansággal, és a kettő egybemosódott látomása. Megrázó volt, hogy ilyen létezik, teljesen átéreztem az egész művet, a párbeszédek belém ivódtak közben. Vivien Leigh-re nincsenek szavak.
2011. november 04. 21:24
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (SmileyZ @ 2011.11.04. 13:10)
Eredet
,és igazán látványos is,de teljesen másra számítottam.Hosszú időbe telt mire egyáltalán megértettem.Lehetett volna rövidebb is,mert néha már kész szenvedés volt nézni.Egyszer nagyon tetszett,aztán meg újra elegem volt az egészből.Tudom elég hülye ez a véleményem,de komolyan nem tudom mit mondjak erről a filmről.
A maga módján fantasztikus volt,és mégis ekkora hülyeséget még keveset láttam.
10/8
10/8
Mástól is hallottam már hasonló értékelést a filmről. Szerintem nagyot szólt, de tényleg 100%-ban hozzá kell tenned magad, ha meg akarod érteni a történetet, sőt, szerintem bizonyos dolgokat csak úgy értesz meg, ha a ?-ek helyére odaképzelsz valamit te magad. Nem szoktam szeretni a Hollyweird blockbuster filmeket, de ez nagyon tetszett, nem könnyű film, de óriási tartalom van mögötte, bámulatos, amit művelnek benne és gazdag fantáziával szerintem teljesen élvezhető, minden szempontból. Imádtam minden egyes percét, zseniális alapötlet a filmnek és a megvalósítás eszméletlen. Sokaknak ez kicsit olyan, mint a Mátrix vagy a Facebook film, akinek nem estek le elsőre a dolgok, meg kell nézni többször is, hogy megértse mert valóban nem egy szokványos film, de ez szerintem szubjektív, egyénfüggő, én szeretem az ilyen 'érthetetlen' filmeket illetve mások által gagyinak elkönyvelt művészfilmeket is, én már évek óta arra edzőttem, hogy minnél több hasonló filmet láthassak és ez, illetve a dús fantáziám (!) sokat segít a megértésben.
2011. november 04. 22:39
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Barátság extrákkal - 9/10: Wow. Felülmúlta minden várakozásomat. Timberlake nem éppen kedvencem, de tűrhető volt, Mila pedig gyönyörű és tehetséges, mint mindig - nekem nagyon tetszett.
2011. november 04. 22:47
Idézet (Norah @ 2011.11.04. 20:35)
Minden egyes mozdulatával, a szájába adott szavak, vágyak, szenvedések kimondásával, mimikájával, egyetlen szempillarezegtetésével is egy-egy gyötrelmes érzelmet jelenít meg, egy meghasonlott féléletet izzít a vászonra. (Nem hiába egyik kedvenc színésznőm.) Brando maga a megtestesült FÉRFI, maga a tökély, a valaha élt leggyönyörűbb, legkívánatosabb színész, isteni tehetséggel megáldva, itt is több mint nagyszerű. A végén Kim Hunter utolsó mondata, "nem bírom elviselni-nem megyek be" hátborzongató, az emberi poklokból nincs kiút, a menekülés is csak ideig-óráig tarthat, az emeleti lakásba. Elképesztően durva látomás, már-már művészi számba megy, akarva akaratlanul is némely jelenetről egy Bergman film jutott eszembe. Aki könnyed délutáni szórakozást akar, az ne ezt nézze!
Komolyan mondom, öröm olvasni a véleményeidet.
Nekem ez az egyik kedvenc filmem a régi időkből.
Sokak számára viszont magas labda ez a film.
Színházban is láttam már.
2011. november 04. 23:27
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Norah @ 2011.11.04. 20:35)
Vivien Leigh illetve Kethrine & Aufrey Hepburn örökzöldek, mindenkinek látnia kellene a filmjeiket, legalább egyszer.
Számos pasas
Pontosan erre számítottam, se többre se kevesebbre. Jó kis történet, néhol kissé unalmas bár ez gondolom valamennyire hasonlít az alapul szolgáló könyv sztorijához. Anna Faris a kedvencem, nem lehet benne csalódni, mindig megnevettet a poénjaival
2011. november 05. 09:00
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Függetlenség Napja
Zseniális film
Minden percét imádom
Will
10/10
Zseniális film
Will
10/10
8 felhasználónak tetszik:
kriszti145,
SmileyZ,
Eszter655,
tya04,
Domcicc,
csicsi20,
Fanni00,
nicol bellox
2011. november 05. 10:55
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2011.11.04. 21:24)
Mástól is hallottam már hasonló értékelést a filmről. Szerintem nagyot szólt, de tényleg 100%-ban hozzá kell tenned magad, ha meg akarod érteni a történetet, sőt, szerintem bizonyos dolgokat csak úgy értesz meg, ha a ?-ek helyére odaképzelsz valamit te magad. Nem szoktam szeretni a Hollyweird blockbuster filmeket, de ez nagyon tetszett, nem könnyű film, de óriási tartalom van mögötte, bámulatos, amit művelnek benne és gazdag fantáziával szerintem teljesen élvezhető, minden szempontból. Imádtam minden egyes percét, zseniális alapötlet a filmnek és a megvalósítás eszméletlen. Sokaknak ez kicsit olyan, mint a Mátrix vagy a Facebook film, akinek nem estek le elsőre a dolgok, meg kell nézni többször is, hogy megértse mert valóban nem egy szokványos film, de ez szerintem szubjektív, egyénfüggő, én szeretem az ilyen 'érthetetlen' filmeket illetve mások által gagyinak elkönyvelt művészfilmeket is, én már évek óta arra edzőttem, hogy minnél több hasonló filmet láthassak és ez, illetve a dús fantáziám (!) sokat segít a megértésben. 
Hidd el megnézem még ezt a filmet egy párszor,de az biztos,hogy akkor egyedül,mert mikor néztem ketten is azt hajtogatták,hogy nem jó,legyen már vége,így azért valljuk be nem volt a legjobb nézni.Tényleg nem szokványos film,ahogy hallottam Leo egyik másik filmjén a Viharszigeten is lehet eleget agyalni.Te azt láttad már?
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. november 05. 11:38
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (SmileyZ @ 2011.11.05. 10:55)
Hidd el megnézem még ezt a filmet egy párszor,de az biztos,hogy akkor egyedül,mert mikor néztem ketten is azt hajtogatták,hogy nem jó,legyen már vége,így azért valljuk be nem volt a legjobb nézni.Tényleg nem szokványos film,ahogy hallottam Leo egyik másik filmjén a Viharszigeten is lehet eleget agyalni.Te azt láttad már?
Én utálok úgy filmet nézni, ha valaki más beleszól, úgy pedig végképp, ha morognak az orruk alá, hogy mikor ér véget a filmet. Jobban már csak azt csippantom, amikor eredeti nyelven akarják megnézni a kinézett filmet és mindig ráböknek a STOP gombra majd 'Most mit mondott?' vagy 'Most mi is történt tulajdonképpen?'
Igen, láttam Leo azt a másik filmjét is, elgondolkodtató produkció az is, de szerintem az Eredet mindenféle szempontból jobb, nekem jobban bejött, bár mindkettő meglehetősen érdekes témát feszeget.
2011. november 05. 11:50
|
|
|
Idézet (ophely88 @ 2011.11.05. 11:38)
Én utálok úgy filmet nézni, ha valaki más beleszól, úgy pedig végképp, ha morognak az orruk alá, hogy mikor ér véget a filmet. Jobban már csak azt csippantom, amikor eredeti nyelven akarják megnézni a kinézett filmet és mindig ráböknek a STOP gombra majd 'Most mit mondott?' vagy 'Most mi is történt tulajdonképpen?'
Én kétszer néztem meg az Eredetet, egyszer eredeti nyelven felirattal majd másodjára a többiekkel magyarul és azt kell mondjam, bizonyos szemszögből, a szinkronizált változatnak értelmesebb magyarázatai vannak a filmben, mint az eredeti filmben. Nekem legalábbis az jött le, hogy a szóhasználat és kifejezések sokkal egyértelműbbek magyarul, szoktam film feliratokat fordítani de ezt a filmet semmiféle képpen nem vállaltam volna be.
Igen, láttam Leo azt a másik filmjét is, elgondolkodtató produkció az is, de szerintem az Eredet mindenféle szempontból jobb, nekem jobban bejött, bár mindkettő meglehetősen érdekes témát feszeget.
Köszönöm,hogy válaszoltál.
Azért kérdeztelek téged,mert tetszenek a filmekről a véleményeid,plusz most készülök azt a filmjét is megnézni.
Amúgy magyarul néztem meg az Eredetet.Mostanában azt csinálom,hogy a legtöbb filmet leszedem szinkronosan is,meg eredeti nyelven is,de Leo összes filmje szinkronnal van meg.
2011. november 05. 11:59
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (SmileyZ @ 2011.11.05. 11:50)
Köszönöm,hogy válaszoltál.
Azért kérdeztelek téged,mert tetszenek a filmekről a véleményeid,plusz most készülök azt a filmjét is megnézni.
Amúgy magyarul néztem meg az Eredetet.Mostanában azt csinálom,hogy a legtöbb filmet leszedem szinkronosan is,meg eredeti nyelven is,de Leo összes filmje szinkronnal van meg.
Nincs mit.
Leo-nak sok jó filmje van és érdemes megnézni azokat. Nálam a filmjei közül az Eredet és a Tégla vezet, nem tudom láttad-e már a Tégla című filmjét, mert az annyira kötelező, mint a Titanic vagy talán jobban
2011. november 05. 12:05
|
|
|
Idézet (ophely88 @ 2011.11.05. 11:59)
Nincs mit.
Ha kérdezel, válaszolok, ez természetes.
Leo-nak sok jó filmje van és érdemes megnézni azokat. Nálam a filmjei közül az Eredet és a Tégla vezet, nem tudom láttad-e már a Tégla című filmjét, mert az annyira kötelező, mint a Titanic vagy talán jobban
Teljesen mindegy milyen karaktert kell eljátszania, egyszerűen megy neki. Nem tudom projektekkel mennyire árasztják el, de Isten áldja a jó szokását, ahogyan azok közül válogat. 
Leo kicsi korom óta a kedvenc színészem,de csak most jutottam el oda,hogy minden filmjét megnézzem.Láttam én már rengeteget közülük,de most azokat is megnézem újra.Igen láttam.
2011. november 05. 12:30
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (SmileyZ @ 2011.11.05. 12:05)
Leo kicsi korom óta a kedvenc színészem,de csak most jutottam el oda,hogy minden filmjét megnézzem.Láttam én már rengeteget közülük,de most azokat is megnézem újra.Igen láttam.
Bár már nem nagyon emlékszem rá,úgyhogy jó is,ha újra nézem.Valóban remek színész.Imádom ahogy játszik.Tudom,hogy rengeteg jobb színész van nála,de számomra ő a legjobb.
Reméljük még sokáig színészkedik.
Akkor valóban nem árt újranézni
Leo mint jó színész, valóban, van benne valami igazság. Számomra Leo pont olyan, mint Johnny Depp, remek színésznek tartom mindkettőt a maga kategóriájában. Némileg limitált lehetőségük van tehetségük kibontakoztatására, ami nem feltétlenül az ő hibájuk. Talán a kinézetük és ezelőtti szerepeik is közrejátszanak az ügyben, de mindkét színész neve összeforrott bizonyos karakterekkel. Leot például (szerintem a kinézete miatt is) szívesen teszik be nyakkendős, üzletemberesnek tűnő csalónak, nyomozónak, időben régebben játszódó filmekbe. Johnnyt pedig minden fura karakter alakításánál felhozzák, így szegénynek nem nagyon akad lehetősége megmutatni, hogy más kategóriában hogy bizonyít. Az én szememben nincs legjobb színész a világon, jó és rossz színész, bűnrossz
2011. november 05. 13:18
|
|
|
Idézet (ophely88 @ 2011.11.05. 12:30)
Akkor valóban nem árt újranézni
Leo mint jó színész, valóban, van benne valami igazság. Számomra Leo pont olyan, mint Johnny Depp, remek színésznek tartom mindkettőt a maga kategóriájában. Némileg limitált lehetőségük van tehetségük kibontakoztatására, ami nem feltétlenül az ő hibájuk. Talán a kinézetük és ezelőtti szerepeik is közrejátszanak az ügyben, de mindkét színész neve összeforrott bizonyos karakterekkel. Leot például (szerintem a kinézete miatt is) szívesen teszik be nyakkendős, üzletemberesnek tűnő csalónak, nyomozónak, időben régebben játszódó filmekbe. Johnnyt pedig minden fura karakter alakításánál felhozzák, így szegénynek nem nagyon akad lehetősége megmutatni, hogy más kategóriában hogy bizonyít. Az én szememben nincs legjobb színész a világon, jó és rossz színész, bűnrossz
és kiemelkedő, aki több műfajban is sikeresen bizonyított már. Leo sokféle filmben szerepelt már de az általa megformált karakterek mintha hasonlítanának egymásra, néha jobban, néha kevésbé. Johnny próbálkozik, ott volt az Én, Pán Péter, amiben a sárgaföldig lehúzták a kritikusok, mert 'normális karaktert alakít, elég furcsa módon' -ahogyan írták sokan-. Johnny megmutatta mit tud az Alice Csodaországban és a Karib tenger kalózaiban, de az emberek csak Jacket meg a Tim Burton figuráit látják maguk előtt, így nem igazán kérik fel más szerepekre. Majd ha Leo csinál egy olyan filmet, amiben elcsúnítják, fogszabályzója van, lila mellény van rajta, zöld pufujkával, fekete vastagkeretes szemüveg és Kafka könyveket látok nála, begyepesedett 'ne érj hozzám, mert sírok' könyvtárost fog alakítani akit csúfolnak az iskolákba járó kis brokkolik, ezért a raktárban percekig sír (de azt rendesen, 3-4 percig, szipogással és nem csak pár könnycseppel az arcán) akkor belekerül ő is a kiemelkedően jó színészek közé. Johnnyra ugyanez vonatkozik. 
Ebben tényleg igazad van.
Szerintem mindketten megállnák a helyüket más kategóriákban is,de mint mondtad erre nem mindig van lehetőségük.
Na majd ajánljuk Leonak ezt a szerepet.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.