Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. november 01. 14:41 #3061
House Of Wax
House Of Wax
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Simon mondja * Mask Maker
Mind két film egyszerűen siralmas _nevet.gif
Szánalmas színészek, történet, kivitelezés! Semmi értékelhető nincs bennük dry.gif

0/10
1 felhasználónak tetszik: Eszter655
2011. november 01. 14:44 #3062
Eszter655
Eszter655
asylum

Státuszfilozofálok
Hozzászólás: 6255
Csatolások: 679
Azonosító: 134102
Szeretet ösvényén
Hát ez a film tipikus családi film kategória.
Leginkább az apa-lány kapcsolat tetszett.De az alap történet sem utolsó.
10/9

Soha többé Halloweent
Egyszer nézhető film kategória nálam.
Madárijesztő testalkat 4ever rohog.gif
10/7

Manhattan kicsiben
Aranyos ez a gyerekszerelem,de a végén kicsit másra számítottam.wub3.gif
10/9

Trója
Imádom ezt a filmet,egyszerűen fantasztikus.
Tökéletesen kidolgozott történelmi helyek,na és Brad Pitt.
10/10

2012
Számomra John Cusack-es változat tetszik a legjobban,olyan élethű.
10/8

Képlet
Az elvont személyiségemhez tökéletesen illik ez a film.Már az alap sztori is tetszik.rohog.gif
10/8

Másnaposok
Hát ez a film,valami fantasztikus.
Imádom az összes poént,na és Bradleyt is.heart.gif

Szakítópróba
Ezt filmet is mindig megnézem,talán Brittany miatt.
Az összes filmet amiben szerepelt(http://starity.hu/images/emoticons/cray.gif),mert CSODÁLATOS színésznő.
10/10
8 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Adri98, aceventura, tya04, kriszti03, s.t.a.r., kriszti145, Fanni00
2011. november 01. 16:53 #3063
- törölt felhasználó -    
Én, Pán Péter
10/10
Remek film!A színészek játéka hibátlan, a történet zseniális!Kell ennél több?
11 felhasználónak tetszik: ophely88, s.t.a.r., pillajunior, csicsi20, dave095, Holly Keller, tya04, Fanni00, Domcicc, Coco Selly, nicol bellox
2011. november 01. 17:53 #3064
- törölt felhasználó -    
Szédülés 10/9

Maga a történet fantasztikus, mint ahogy már megszokhattuk a Hitchcock filmek esetében. Ami tényleg a filmtörténelem egyik legnagyobb remekművévé teszi a filmet, az a képi világa. Azok a sokak szerint gagyi megoldások amiket akkoriban alkalmaztak, sokkal félelmetesebben hatnak, mint a mai CGI huladék trükkök.
Egy igazi megunhatatlan klaszikus. A mostani filmek technikailag magas színvonalon járnak, de a mondanivalójuk majdnem, hogy egyenlő a nullával. James Stewart és Kim Novak kettősét nehéz lenne utánozni-nem is lehet.
A rendezés és az operatőri munka se akármilyen, ahhoz képest, hogy 1958-as filmről beszélünk. Remek volt a színekkel való játék James Stewart víziónál, a térhatás növelése. Az árnyjáték sem akármilyen, gondoljunk csak a szállodás jelentre a vége felé, mikor a sötétben ül a nő és megakadályozza a lebukást, vagy a homályosítás mikor egymásra találnak, erezteti, hogy ez csak egy illúzió, hiszen úgy is kipukkan a lufi egyszer. E mellett a zene is passzolt, ami olykor romantikát, máskor a borzongást segítette elő. Szóval remek darab a mestertől, szédületes film.
3 felhasználónak tetszik: janet7, tya04, Domcicc
2011. november 01. 19:31 #3065
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Drive

Kegyetlenül jó film, nem is tudom miért nem néztem meg előbb. Zseniális történet remek színészekkel. Imádom Ryant, de Carreyt jobban. Mindkettő brilliáns, nagyon tetszik, hogy ilyen komoly történethez kevés dialógust írtak, Mulligan a szemöldöke felemelésével több érzelmet fejez ki, Ryan pedig a szemén keresztül jobban kommunikál a világgal, mint én azt gondoltam. (Nem mintha eddig nem lettem volna tisztában a tehetségükkel.) Tetszett a megvalósítás, a helyszínek, mindössze 2 dolog szúrt nekem szemet. 1. Nem feltűnő, hogy embereket öl valaki és főhősünk végig abban a fehér dzsekiben szaladgál, ami tiszta vér? biggrin.gif Pár ember és akár néhány rendőr mellett is elmehetett, senkinek nem tűnt fel vagy volt gyanús? biggrin.gif A másik dolog pedig az, hogy egy pizzériában, a hirdetőtáblán miért magyar zászló van, ha az (gondolom) olasz pizzéria akart lenni? wtf.gif Movie mistake vagy valaki tényleg nem ismeri az olaszok zászlaját? think.gif
Plusz pont viszont azért jár, mert a történet nem volt kiszámítható, unalmas és a dalok tetszettek, bár nem tudom az előadójuk nevét és a dalok címeit sem. sad.gif

10/10
4 felhasználónak tetszik: pillajunior, tya04, kriszti03, Domcicc
2011. november 01. 19:43 #3066
- törölt felhasználó -    
Rekviem egy álomért 10/10 meghajolo.gif

Manhattan kicsiben 10/8

Paranormal Avtivity 3 10/6
1 felhasználónak tetszik: rachella
2011. november 01. 19:50 #3067
Ivett98
Ivett98
visszatérő vendég
Hozzászólás: 481
Csatolások: 117
Azonosító: 151473
thumbsup.gif Lopott időő thumbsup.gif
2011. november 01. 20:16 #3068
ZOZO1983
ZOZO1983
visszatérő vendég
Hozzászólás: 164
Csatolások: 1
Azonosító: 96583
Lopott idő:
Az alapsztori zseniális, de a film megnézése után maradt egy kis hiányérzetem! Lehetett volna egy Eredethez hasonló klasszikus,nem lett az. Így is viszont a szokásosnál azért sokkal jobb scifi akciót kapunk a kicsit gyengécske Justin Timberlake és Amanda Seyfried főszereplőpárossal! A film egyik legnagyobb erőssége a megint zseniális Cillian Murphy időrendész mellékszereplése! 8/10
2011. november 01. 21:52 #3069
- törölt felhasználó -    
Fűrész 1-7 maraton
Az összes film zseniális. A kedvenceim: 1., 2., 4. A hetedik résztől többet vártam, annyira ki lehetett számítani :/ Olyan kár, hogy nem lesz nyolcadik cry.gif Bár a Fűrésznél sose lehet tudni. Lehet, pár év múlva piacra dobják a Saw: The Final Chapter Part II-t, legalábbis remélem biggrin.gif
10/1000

Dying Breed
Hát, ez valami ultra sz@r film volt biggrin.gif Simon mondjához és Véres hétvégéhez hasonló színvonal. Mondjuk legalább volt sztori, és nem tagadom, párszor megijedtem biggrin.gif Na meg Leigh Whannell wub.gif
10/4
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Eszter655
2011. november 02. 08:03 #3070
House Of Wax
House Of Wax
Párizsból szeretettel
Igen, ismét megnéztem _nevet.gif
Baromi jó film smileeee.gif Jonathan heart.gif

9/10

Halálos Iramban : Ötödik Sebesség

Az akció jelenetek nagyon ott voltak w00t.gif De be kell valljam, voltak részek amiket untam blush.gif Sokáig nem volt nagy történés, akció unsure.gif
De mondjuk számomra azok a jelenetek amik tele voltak akcióval azok elnyomták a laposabb részeket. Csak több akció kellett volna bele wink.gif
Paul heart.gif

8/10
5 felhasználónak tetszik: Eszter655, kriszti145, Lolla, pillajunior, Domcicc
2011. november 02. 09:02 #3071
- törölt felhasználó -    
Cape Fear - A rettegés foka

A thriller (hosszú) hétvége megtörtént. Bravó de Niro!
Scorsese szimpla thrillere lenne,ám..olyan rendezői tudással van fűszerezve, ami bizony minden idők egyik legjobbja műfaján belül. A szinészek pedig egytől egyik tökéletesek: Juliette Lewis mint szende, szexet nem ismerő, sebezhető kislány,Jessica Lange, akibe annyi erotika szorult, mint 20 mostani fiatal szexikonbaés tudja játszani, hogy nő.
Nick Nolte, aki lepattanhatna végre a piáról, mert korosztálya egyik legjobbja. De Niro, aki ebben az időben ontotta a remek filmeket, akinek nincsenek csak "jó" jelzővel ellátott szerepei régről, csakis legendás karakterei (Travis Bickle, Vito Corleone, Jake La Motta), aki alakitásával lehengerelt mindenkit. Kigyúrt teste, evil tekintete olyan pszichopatát formált, akit azóta sokan probáltak utánozni,persze olyan messze voltak tőle, mint Kiszel Tündétől a "szexszimbólum" státusz.
A legendás Gregory Peck nyúlfarknyi szerepe szintén elsöprő.
Scorsese műve azon ritka újrafeldolgozások közé sorolható, amelyek nemcsak elérik, de talán felül is múlják az eredeti színvonalát. (Bár szerintem elődjét is lepipálta.)
Egy életre szóló élmény beleképzelni magunkat egy olyan család helyzetébe, akiket rettegésbe tart egy pszihopata. Persze negatív értelemben. Ez maga a Rettegés foka!

Természetesen: 10/10
4 felhasználónak tetszik: tya04, Adri98, Domcicc, janet7
2011. november 02. 14:28 #3072
wannascream
wannascream
-
Hozzászólás: 1866
Csatolások: 3203
Azonosító: 126443
Rémségek könyve - 6/10: Horror? Végigröhögtem. Ennek ellenére tetszett. Persze, maradtak megválaszolatlan kérdések, de ez mindig így van - főleg, ha rólam van szó. rohog.gif Nem volt sok értelme a filmnek, de szerintem egyszer, haverokkal jó volt megnézni.
2011. november 02. 14:45 #3073
Blackbird03
Blackbird03

StátuszIf you read, you will know that I have not written anything here.
Hozzászólás: 752
Csatolások: 284
Azonosító: 161100
Húha, mivel eléggé régen voltam errefelé, azóta rengeteg filmet láttam. Összegezném is:
500 nap Nyár-(500 Days of Summer):
Őszintén bevallom, ez a film nem igazán nyerte el a tetszésemet.
Vártam, hogy legyen valami kevésbé unalmas benne, de nem volt sok ilyen. 6/10
Exférj újratöltve - (The Bounty Hunter)
Ezek a fajta filmek jönnek be nálam igazán. Akció, humor, szerelem, egyszóval minden van benne. Jennifer Anistonban és Gerard Butlerben nem csalódtam. 9.5/10
Honnan tudod? - (How Do You Know)
Hmm. Gondolkozom, hogy ide mit is írhatnék. Nem volt olyan rossz, de azért eget rengetőnek sem mondanám. Olyan általános, 'egyszernézhetős' film. Kicsit csalódás volt a nagyobb nevek miatt, de ez van. Nekem nem igazán lett a favoritom. 7/10
Kéjjel-nappal - (Knight and Day)
Az eleje eléggé elvont volt, de egész jó film biggrin.gif Szerintem nézegethető volt. Legalábbis nem untam el magam rajta. Cameron Diaz és Tom Cruise nagyot alakított smileeee.gif 8.5/10
Élve eltemetve - (Buried)
Ez egy akkora egy rakás film, hogy már fájt...Pontosabban bealudtam rajta a délután kellős közepén. Idegesítő, hogy semmi külvilág, csak az a rohadt koporsó, a telefon meg a cerka és az öngyújtó. Már idegtépő volt. Jobbra számítottam. Ez egy akkora csalódás volt számomra, hogy borzasztó. Nekem nem jött be. Egyedül a színészi játék, amit még úgy, ahogy jónak találtam, de szerintem nem volt egy nagy költségvetésű film.
5/10, de csak mert végtelenül jó szívem van...
Mindenképpen, talán - (Definitely, Maybe)
Ez azért jóval színvonalasabb alkotás lett, mint az előbb említett. Bár ez sem lett a kedvencem, de a mennyországban éreztem magam az előzőhöz képest. Bár már furdalt a kíváncsiság, hogy most ki is az anyja a gyereknek, mert voltak benne kacifántok, de nézhető film lett.7.5/10
Ébredj velünk - (Morning Glory)
Nem volt olyan hú de jó, de én azért elnézegettem. 7/10
Már megint te - (You Again)
Dettó ugyanaz a kategória. Egyszernézhetős vígjáték. Nem dombtam hátast, de megnéztem, és túléltem. Szerintem nem lett olyan rossz, de profi munkának sem mondhatnám. 7.5/10
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, kriszti145
2011. november 02. 15:14 #3074
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Napfény
Lehengerlő élmény. Nálam nagyon fontos, hogy egy film tegyen rám benyomást. Olyat, amely még a játékidő lejárta után is átjárja mindenem, ilyen például a katartikus 127 óra, a teljes összeomlást előidéző Táncos a sötétben vagy Donnie Darko, és a fájdalmas beletörődés a Blue Valentine valamint a Never Let Me Go után. Ez valami más volt, bár Danny Boyle mindig a kedvenceim közé tartozott, most még jobban bebiztosította magát.
Cillian Murphyért oda voltam, elbűvölt a puszta jelenlétével, de a többi színészre ugyanúgy nem lehet panasz. A film erőssége, hogy nincs Bruce Willis, nincs valami mesébeillő megoldás, csak egy tipp. Végig lebilincselt, üde színfolt a műfajában, nem fogom egyhamar elfelejteni.
9/10

Becstelen Brigantyk
Sokadszorra, Tarantino az Tarantino. meghajolo.gif
9/10
7 felhasználónak tetszik: kriszti03, aceventura, Eszter655, Domcicc, janet7, Christo, csicsi20
2011. november 02. 15:17 #3075
- törölt felhasználó -    
Végső állomás 5. de nekem nem tetszett annyira :/
2011. november 02. 15:22 #3076
House Of Wax
House Of Wax
Zöld lámpás
Hát lássuk.. sok minden tetszett benne, de legfőképpen Ryan volt az aki nézhetővé tette számomra. Be kell valljam az a gyűrűs dolog nagyon jól sikerült, de valahogy az összhatás, nem is tudom, nem győzött meg.
Ryan mint mindig jól játszott, ez a kategória nagyon megy neki, vicces és szexi volt w00t.gif heart.gif
Blake-et jó volt Serena szerepén kívül is látni biggrin.gif Benne sem csalódtam, ügyes volt. Egyedül ezek a klisék nem tetszettek blush.gif Biztos megnézem még jó párszor Ryan miatt heart.gif mert ő tényleg nagyon ott van ebben a filmben , de annyira nem lett egy bumm de nagy film smileeee.gif

6/10
4 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Lolla, pillajunior, Eszter655
2011. november 02. 15:28 #3077
krisztina9711
krisztina9711
visszatérő vendég
Hozzászólás: 170
Csatolások: 47
Azonosító: 163035
emlékezz rám biggrin.gif wink.gif
1 felhasználónak tetszik: Fanni00
2011. november 02. 15:34 #3078
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Mean Girls 2
Hát az első résznek a közelében sem volt,de ennek ellenére nekem nagyon tetszett.Claire Holt remekül játssza a hülye csajt,nem csalódtam benne. heart.gif De az én nagy kedvencem Maiara volt.Gyönyörű az a lány,annyira szépek a szemei,meg színésznek sem utolsó.
10/9

New York-i bújócska
Ez a kedvenc filmem az Olsen ikrektől.Elég izgalmas napjuk van a lányoknak a filmben. rohog.gif Szeretem ezt a filmet.Láttam is vagy 30* már. heart.gif
10/10

A lány és a farkas
Bár már ezt is láttam,most úgy döntöttem újra megnézem,ezúttal szinkronosan.Habár egyre kevésbé szeretem így a filmeket,szerintem itt mindenkinek jól eltaláltál a hangját.Szeretem ezt a filmet,főleg Shiloh miatt.Remek színész,és nem is néz ki rosszul. heart.gif
10/10
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Eszter655
2011. november 02. 16:58 #3079
- törölt felhasználó -    
Fekete hattyú 10/10
Fogalmam sincs, hogy hányszor láttam már. Az viszont biztos, hogy zseniális és megunhatatlan. smileeee.gif
13 felhasználónak tetszik: tya04, wannascream, ophely88, Eszter655, pillajunior, Domcicc, Bogszics, SweetBlair., kriszti03, lizz, janet7, Coco Selly, csicsi20
2011. november 02. 17:08 #3080
- törölt felhasználó -    
John Q - Végszükség
10/10
Imádom, imádom, imádom!!!Ez Denzel Washington egyik legjobb filmje.Csodálatosan alakítja a szenvedő apát, aki még saját magát is megölné, hogy a fia élhessen.
Nem szabad elfelejtenünk azonban a többi sznész remek játékát sem.Dr. Raymond Turner szerepében James Woods igazán brillírozott.
5 felhasználónak tetszik: Eszter655, Fanni00, SweetBlair., janet7, vampiregirl18
710 oldal 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!