Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. október 31. 16:53 #3041
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Idézet (kriszti03 @ 2011.10.31. 16:05)
The Social Network
És megint csak: Fincher egy zseni!!Iszonyú jó volt, ez a két óra egy perc alatt elrepült.Nem is emlékszem mikor láttam utoljára olyan filmet, amiben a főszereplők ennyire fiatalok és mégis ilyen jól alakítanak.Le a kalappal!A zenéről már a film megnézése előtt tudtam hogy fantasztikus de így alatta még hatásosabb volt, úgyhogy elismerésem Trent Reznornak és Atticus Rossnak.Biztos hogy még jó párszor meg fogom nézni smileeee.gif
9/10
És köszönöm Alexi smileeee.gif

w00t.gif Nagyon szívesen. heart.gif Nálam is kilences, pedig első nézésre csak egy hetest adtam rá. Vannak filmek, amiknek érnie kell, pl nekem elsőre Az utolsó szamuráj se tetszett, harmadjára nőtt csak a szívemhez.

A király beszéde
Igaz, még mindig dacos vagyok ezzel kapcsolatban, de mint mindig elmondtam, ez egy jó film. Csakhogy rám nem tett akkora benyomást, hogy díjeső övezze az idei Oscar-gálán. Ott volt legalább három - igaz réteg, de - kiváló és egyedi film, amiket inkább elhanyagoltak, főleg az én kis favoritomat, a 127 órát.
Colin Firth remekel, semmi kétség. Viszont Rush simán felülmúlja őt is, humoros, érzékeny pillanatokat mind az ő alakításának tudtam be.
Szóval.. Lehet, hogy velem van a baj, de nekem ez nem több, mint egy párszor nézhető, kellemes kis brit film.
8/10

Isabel Coixet napot tartok.
Elégia
A haldokló állat. Ez a könyv címe, melyből Coixet elkészítette ezt a csodás filmet és mellyel jellemezhető ez a majdnem másfél óra. Kivételesen egy férfi áll a középpontban és Sarah Polley se virít valahol, de ettől függetlenül a minőség ugyanolyan magas, mint Az élet nélkülem és a lentebb említett film idején. Ben Kingsley átütő alakítása előtt fejet hajtok, tökéletesen passzolt rá ez a szerep, társa, az én egyetlen Penélope Cruz-om pedig szintén jó, de nem érhet fel hozzá.
A film egy szerelmet ölel körül, bár kétségeim vannak ezzel kapcsolatban, hisz egy burkot, egy testet szeretni - jó, Pen egy valódi esztétikai jelenség, egy csoda - nem nevezhető teljesen szerelemnek. A szépség és a szörnyeteg, így is lehetne jellemezni. Ezzel nem bántani akarom Kingsley külsejét, egyszerűen a nő pont a belsőt értékeli, ellentétben a férfi nem jut tovább a nő szépségének csodálatánál.
Végig elégikus, lassú, csipetnyi humorral, melyet szegény megboldogult Hooper ad nekünk. Patricia Clarksonban ezúttal sem csalódtam, igazi karakterszínésznő.
Nagyon szeretem ezt a filmet.
9/10

A szavak titkos élete
És ez... Másodjára láttam, megint úgy meghatott, mint elsőre, még tavasszal. Sarah Polley fantasztikus színésznő, ami ugyanúgy elmondható Tim Robbinsra (mármint ő fantasztikus színész, félreértés ne essék _nevet.gif ).
Kegyetlen, lassú, mégis mosollyal tudom otthagyni az ágyat az eltelt két óra után. Egy műremek.
10/10
4 felhasználónak tetszik: kriszti03, janet7, Domcicc, Alison Lerman
2011. október 31. 17:37 #3042
- törölt felhasználó -    
Paranormal Entity 10/6

Nem azt mondom, hogy nem volt jó, de tisztára Paranormal Activity koppintás. Egyedül abban különböznek, hogy ez inkább durvább volt, mintsem hogy ijesztgetős. Szóval vannak benne olyan részek, hogy csak nézek egyet mellow.gif
2011. október 31. 18:05 #3043
- törölt felhasználó -    
Super 8: 9/10
3 felhasználónak tetszik: tya04, Domcicc, aceventura
2011. október 31. 18:33 #3044
- törölt felhasználó -    
A pap - Háború a vámpírok ellen 10/6
Hát nem is tudom mit mondjak. Érdekes egy film volt az már egyszer biztos, noha ez most nem csak a szó pozitív értelmében. A történettel magával nem volt bajom és a szereplők is tetszettek. Viszont azok a vámpírnak titulált lények borzalmasak voltak. Sok dolog elég abszurd és meseszerű volt. Az átlag vámpíros történetektől eléggé eltért, ám ez önmagában nem is lenne baj, csak egyszerűen ezt annyira műnek éreztem.
Végül is egyszer meg lehet nézni, mert annyira nem borzasztó, de hogy többször nem fogok leülni és megnézni az is biztos.
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, csicsi20
2011. október 31. 18:36 #3045
- törölt felhasználó -    
Lelkes Testcsere 10/10
2 felhasználónak tetszik: Twilight6, Adrianna
2011. október 31. 18:51 #3046
- törölt felhasználó -    
Fekete víz /Horror/
2011. október 31. 18:55 #3047
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
G.I. Joe - A Kobra Árnyékában
Igazából nem igen tudok belekötni, tetszett biggrin.gif
Jó volt Channing Tatum-ot kicsit színészkedni látni smileeee.gif Ügyes volt smileeee.gif
Maga az effektek is tetszettek wink.gif

8/10

Mestergyilkos
Hát az első fele a filmnek borzalmas volt. Unalmas és vontatott.
Szerencsére a film második fele már pörgősebb volt biggrin.gif
Jason Statham jól játszik ,mint mindig laugh.gif

5/10
2011. október 31. 19:07 #3048
- törölt felhasználó -    
Wizards Of Waverly Place The Movie heart.gif
2011. október 31. 20:49 #3049
- törölt felhasználó -    
Gothica 10/8,5

Három nagy erőssége van a filmnek.

1. Mathieu Kassovitz nagyon ért a hatásos tálaláshoz, a fényképezés, a vágások, a színezés, a félhomályos, hideg környezet, a hangok mesteri felhasználása, az esős időjárás.
Kassovitz már a Bíbor folyóval bebizonyította nekem, hogy remek filmet tud rendezni. Ez nincs másképp ezzel az alkotással sem.
2.
A forgatókönyv hátborzongató felépítése, és maga az alaptörténet is eléggé lebilincselő, és ijesztő, és lehet, hogy nem annyira fordulatos, mint azt elvárnánk tőle, de szépen kidolgozott. Végig feszült, misztikus, sötét hangulatú alkotás, nincsenek üresjáratok, felesleges jelenetek.
Milyen érdekes, hogy egy szellem, mennyi mindent képes művelni egy ártatlannal, hogy bebizonyítsa, hogy mi a valóság.
3. A színészi játékok, hiszen nagyon komplett jellemeket kellett ábrázolniuk, ami lehet nem egyszerű feladat. Itt számomra a legmeggyőzőbb alakításokat a lányok adták. Le a kalappal mindkettő előtt!
Nagyszerűen játsszák karaktereiket...
Halle Berry az egyik legszebb színésznő és színészként is fogjuk rá, hogy az élvonalban van. Szerintem hietelesen játszotta a pszichiáternőt, de Penelope Cruz mellékszereplőként is körökkel verte Hallet.
Hmmm, Robert itt is isteni a pasas, de jóval több, mint dögös dilidoki.
Ja, John Ottman zenéje is hozzájárul a borzongató hangulathoz. Na és a végén a Limp Bizkit - Behind Blue Eyes... Az sem rossz...
Nagyon kellemes thriller, feszültéség, izgalom, remek csavarok.
Érdemes megnézni.
5 felhasználónak tetszik: tya04, Adri98, janet7, House Of Wax, pillajunior
2011. október 31. 23:18 #3050
- törölt felhasználó -    
Ősz New Yorkban
10/10
Nagyon tetszett.Szép és megrendítő film.Szívszorító történet, de mégis gyönyörű.Nagyon tetszett a Ryder-Gere párosítás.Igazán jól alakították a szerepeiket.A végét pedig még én is megkönnyeztem, pedig ez rám nem jellemző.
1 felhasználónak tetszik: tya04
2011. október 31. 23:29 #3051
Trinda
Trinda
BFMV
Hozzászólás: 2563
Csatolások: 122
Azonosító: 132827
Tróját néztem!Vagy kilencmilliószor is láttam,de megnéztem újra smileeee.gif
Már számomra nagyon unalmas,azért nem olyan film,amit meglehet nézni minden nap...de a lényegre valamennyire megtanít meghajolo.gif meghajolo.gif 10/7
2011. november 01. 00:05 #3052
- törölt felhasználó -    
21 - Las Vegas ostroma
Nem ragozom imádom,ezt a filmet.Sturgess remek választás volt a szerepre.
10/10
1 felhasználónak tetszik: tya04
2011. november 01. 00:08 #3053
susurrus
susurrus
Rickrolled

Státusz"You choose your friends by their character and your socks by their color." - GO
Hozzászólás: 2760
Csatolások: 5176
Azonosító: 22484
Drakula (1992) - egyértelműen 10/10 thumbsup.gif
Gary Oldman abból az időből, amikor a vámpír még tényleg vámpír volt... cool.gif
4 felhasználónak tetszik: s.t.a.r., gonzales7, tya04, Alison Lerman
2011. november 01. 02:06 #3054
- törölt felhasználó -    
Hitman - A bérgyilkos (2007)

Huhh, hát egy biztos nekem való film. Volt benne minden, ami engem le tudott bilincselni. Az Istenért sem tudtam rájönni arra, hogy ki játssza a 47-es Ügynököt, aztán tegnap éjszaka véletlenül belenéztem a Törvény embere című sorozatba az AXN-en. Egyszerűen nem tudtam hova rakni a főszereplő pasit, annyira, de annyira ismerős volt az arca, de lövésem sem volt, hogy honnan. Hát innen. Esküszöm, a kopasz fej úgy meg tudja téveszteni az embert!XD Álmomban sem gondoltam volna, hogy Timothy Olyphant volt a főszereplő, valahogy a sorozatban eljátszott Raylan zsaru karaktere után, hihetetlen volt elképzelni őt egy hideg vérű gyilkos bőrében. Habár a film történetileg nem volt nagy dolog, de a látvánnyal és az akcióval tökéletesen hangsúlyozták azt a hiányosságot. Egyedüli gikszert tulajdonképpen csak ebben találtam, hiszen igazán ütős lett volna, hogyha egy kemény, pörgős sztorit párosítanak mellé. Mindenesetre az akció jelenetek fantasztikusak voltak. Eltalálták a jelenetek koreográfiáját és fantasztikus volt másfél órán keresztül gyönyörködni azokban a szép krómozott stukkerekben és a mesterlövész puskákban. Timothy nagyon odavágott, hihetetlen kedvenccé vált a szememben, le a kalappal az Úr előtt. Habár elhamarkodott döntés lenne ilyen hamar megítélni egy színészt, akit annyira nem ismertem, de nagyon tetszett az alakítása. Pozitívum volt még pluszban az, hogy egy kevésbé ismert európai színésznőt választottak Nika megformálásához, a poén pedig az volt, hogy azt akartam egész filmen át, hogy jöjjenek végre össze, de hát a forgatókönyv írók mégsem akarták.

10/8 - Nem mondanám, hogy életem legjobb akciófilmje, de nagyon tetszett. Többszöri nézésre alkalmas nálam, úgyhogy nemsokára lehet, hogy ismét a megnézésére adom a fejemet. A történet lehetett volna jobb is, de mindezek ellenére fantasztikus volt. Párom nagy PC játék mániákus, és, mint megtudtam ez tulajdonképpen egy játék adaptáció, úgyhogy nagy a valószínűsége annak, hogy a játékokra is sort kerítek.

Shooter - Orvlövész (2007)

El sem tudom mondani hanyadjára láttam már ezt a filmet, hiszen egy j párszor már bekerült a lejátszómba. Az egyik legjobb mesterlövészes film, amit valaha láttam az életem során. Mark Wahlberg kiváló színész, bár első sorban a testvérét, Donnie-t ismertem meg, de számomra valahol világosabb, hogy melyikük is a tehetségesebb. A film története eszméletlen. Tetszett az a bizonyos amerikai filmes klisé, persze ezúttal CIA kémek nélkül, hogy egy igazi hazafira akartak rákenni egy gyilkosságot, amit tulajdonképpen a kormány követett el. Hihetetlen volt, ahogyan felvezette azt mégis milyen a mesterlövészek élete, s vezetett be minket e szakma alap rejtélyeibe. Számolások, vektorok, fegyver típusok, lőszerek. Anno, amikor a filmet megnéztem, ennek hatására kezdtek el érdekelni a puskák és a fegyverek, úgyhogy Fuqua előtt meghajolok, mert, ha nem látom ezt a filmet, akkor sosem kezdtem volna el érdeklődni a fegyverek iránt. Nem tudom másképp jellemezni ezt a filmet, minthogy fantasztikus. Tetszett Danny Glover alakítása, ahogyan eljátszotta a nagyképű, pökhendi ezredest, aki állítása szerint a jó oldalt szolgálja. Michael Pena tehetséges színész, sajnálom, hogy alig ismert Hollywoodban, pedig van hozzá érzéke. Viszont ezzel ellentétben a Sarah karakterét megformáló Kate Mara huszadjára sem győzött meg. Erőltetett volt a játéka és olyan semmilyen. Vagy talán csak az volt a baj, hogy nem igazán kapott szerepet.

10/10 - Mindazok ellenére, hogy vannak igen nagy hülyeségek a filmben, megkapja tőlem a maximális értékelést, mert annyira szeretem, hogy három-négy év alatt sem tudtam megunni.XD Fantasztikus film, az akciófilmek egyik legjobbja.

Equilibrium - Gyilkos nyugalom (2002)

Elgondolkodtató film. Egyszerre drámai és egyszerre szórakoztató eksönmúvi. Mindenki tudja, hogy Christian Bale az egyik legnagyobb színész Hollywoodban, aki hála a jó Istennek, de meg is kapja az elismerést a tehetsége miatt. A drámai hatástól a hátamon futkorászott a hideg: kivégzés,mert mertél érezni. Elképzeltem azt, hogy milyen lenne. Nem érezhetek - nem szerethetem a páromat, nem hallgathatok zenét, nem hódolhatok a kedvenc elfoglaltságomnak, az írásnak. Egyszerűen ma a világban a gyilkosságot és a lopást tartjuk bűncselekménynek, de filmben játszódó jövőben azt, hogy valaki érzelmet tápláljon valaki, vagy valami iránt. Szerintem az ember megőrülne, legalábbis én biztosan. Sean Bean, az Úr, akiről imént szó esett, pár hozzászólásban, sajnos az első fél órában meghal, pedig valóban nagy színész. Karaktere csupán azért kap kivégzést, mert titokban könyvet mert olvasni. Érződik is a filmen az irónia, hogy amink van, azt nem becsüljük meg. Nem becsüljük meg azt, hogy azt érezhetünk amit akarunk, azt szerethetjük, amit vagy akit akarunk, gyűlölhetünk, lehetünk dühösek stb. Engem elgondolkodtatott a film, mert értelme és üzenete is van, nem úgy, mint manapság a filmek 90%-ának. Úgyhogy áldom a páromat, amiért megmutatta nekem ezt a remekművet, egy élményt nyújtott számomra. Egyszerre gondolkozhattam el és lehetettem részese egy akció filmnek. Habár egy kicsit mosolyogtam, mert eléggé Mátrix-fílingje volt a dolognak, főleg, amikor a fegyverekkel lőtt, ütött vágott, szóval az nem igazán volt közel a reális verekedős jelenetekhez, de nagyon tetszettek a látvány effektek és az, hogy nem unatkoztam, mert, ha jött valami drámai rész, akkor nem ragadtunk le, hanem tovább vitték a filmet valami izgalmas akció jelenettel.

10/10 - Fantasztikus egy film! Erre nem lehet mást mondani. Ritka alkotás még a mai Hollywoodban is, ahol mondjuk mostanában futószalagon nyomják ki az értelmetlenebbnél értelmetlenebb filmeket. Csak ajánlani tudom, aki nem látta!
4 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Christo, kriszti145, Alison Lerman
2011. november 01. 02:54 #3055
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Két régi remeket néztem meg a hétvégén. Légmozgásos filmek. rohog.gif Be kell valljam, még egyiket sem láttam korábban, amit szánok-bánok. blush.gif Míg az első a soha el nem múló szerelmet meséli el, a másodikban Ámor kissé kancsal.

Üvöltő szelek (1992)
A híres Emily Brontë regény alapján készült. A Brontë nővéreket pedig szeretem, így csak kicsit csodálkoztam a mű komorságán.
Viszont a mondanivaló, ez az, ami lényeges. Lehet gyűlölni Heathcliffet a brutalitásáért, de ha kicsit is figyel az ember, meglátja az egészben a szépséget. smileeee.gif Sokszor majdnem elbőgtem magam a filmen...
Ha valaha is kételkedtem Ralph Fiennes-ben, visszavonom minden szavam, már soha többet nem fogok. (Bár nem hinném, hogy tettem ilyen kijelentést unsure.gif )

Elfújta a szél (1939)
Megérdemelte annak idején azt a rengeteg Oscart, a mai napig megállja a helyét a film! meghajolo.gif És megérdemelte az alapjául szolgáló Margaret Mitchell könyv is a Pulitzer-díjat.
Érdekes nézni, ahogy ide-oda változik Scarlett karaktere, majd egy hosszabb időre beáll. Amikor már azt hinné az ember, hogy végre eszére talált, jön egy sor olyan jelenet, mikor kivágná az ablakon. Vivien Leigh bámulatos színésznő, Clark Gable pedig fantasztikus színész. meghajolo.gif
Természetesen nem csak a nagy szerelmi vívódásokról szól a mű, erősen közrejátszik az amerikai polgárháború.
Nagyon hosszú film, és alapból is két részletben adták le, így célszerűbb egy szünetet beiktatni. smileeee.gif
A végéről: Ez jár annak, aki egész életében egy veszett ügyért harcol, egy olyan férfiért, akire ő aggatta a tulajdonságokat, és közben megkap mindent attól, aki szereti őt, ám mire végre megérti ezt a két férfit és önmagát, elvesztett mindent. És a remény még ekkor is él benne. Hihetetlen csodálatos. Mikor pont egy olyan pontján vagyok az életemnek, mikor kész lennék feladni, erőt nyertem az utolsó 10 másodperctől, hogy bennem is éljen ez a remény a holnap iránt.
6 felhasználónak tetszik: saii, kriszti03, csicsi20, ophely88, janet7, tya04
2011. november 01. 10:48 #3056
- törölt felhasználó -    
Delfines kaland (2011) 10/9
Nekem teljesen elnyerte a tetszésemet.Egy remek családi film,ami egyben vicces,izgalmas,érdekes és szívszorító. Eleve a története is nagyon fantasztikus,de a filmet megnézve csak jókat tudok rá mondani. A történek egy kisfiúról szól,aki megtalálja a tengerparton a hálóba belegabalyodott delfint. Sajnos a farokúszója annyira megsérül hogy amputálni kell.A fiú nagyon sokat törődik a delfinnel,és az iskola helyett mindennap az állatkórházba megy...a történet végén a delfin kap egy műuszonyt,amivel képes újra rendesen úszni,azonban ez nem nagyon sikerül neki.Végül az orvosok és a kisfiú segítségével sikerül egy olyan uszonyt kifejleszteni ami mindenben megfelel az állatnak. A film igaz történet alapján készül,és a végén igazi videókat mutatnak az eseményről.Én mindenkinek csak ajánlani tudom,főleg 3D-ben nagyon jó!! smileeee.gif
Dögölj meg, John Tucker (2006) 10/8
Én ezt a filmet Arielle Kebbel miatt néztem meg,kíváncsi voltam hogyan játszik benne.És hát nem csalódtam benne,fantasztikus film!Remek színészekkel van tele,mint például Brittany Snow vagy Jesse Metcalfe. Én elsőnek valami rossz filmre számítottam,de nagyon csalódtam benne(pozitív irányba)...aki még nem látta,ajánlom hogy nézze meg. Romantikus,vicces,izgalmas,... thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, csicsi20
2011. november 01. 11:06 #3057
- törölt felhasználó -    
Zene és szöveg 10/9
Nem nagyon szoktam ehhez hasonló filmeket nézni és most is csak azért ültem le anyával ezt megnézni, mert nem volt mit csinálnom. Viszont nem bántam meg, mert nagyon tetszett. Az utóbbi időben az olyan filmek nagyon tetszenek, amikben sok a zene. Ugyan az érzelmes filmek nem nagyon szoktak lekötni, mert az nem az én világom, de ez most úgy látszik egy kivételes eset volt. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: nicol bellox
2011. november 01. 11:19 #3058
zsuzsye
zsuzsye
visszatérő vendég
Hozzászólás: 401
Csatolások: 72
Azonosító: 36969
Mary Bryant 10/10
Először Alex O'Loughlin miatt kezdtem el nézni, és nem bántam meg. smileeee.gif Nagyon jó film volt egyszer sem éreztem úgy, hogy mikor lesz már vége, nem voltak "üres járatok" jól meg lett csinálva. A színészek is nagyon jól alakították a szerepüket. Alexet sajnáltam a végén nagyon ;( reménykedtem benne hogy nem hal meg Erre a filmre azt tudom még mondani hogy még megfogom nézni és nem egyszer smileeee.gif
2011. november 01. 13:11 #3059
aceventura
aceventura
új tag
Hozzászólás: 54
Csatolások: 44
Azonosító: 161887
Idézet (Norah @ 2011.10.31. 20:49)

A forgatókönyv hátborzongató felépítése, és maga az alaptörténet is eléggé lebilincselő, és ijesztő, és lehet, hogy nem annyira fordulatos, mint azt elvárnánk tőle, de szépen kidolgozott. Végig feszült, misztikus, sötét hangulatú alkotás, nincsenek üresjáratok, felesleges jelenetek.

Az igazán jó forgatókönyvek nem itt kezdődnek szerény vélemény szerint, sőt én simán el tudom képzelni, hogy rendelésre írtak egy sablon storyt, és ebből lett a film. Én ahogy emlékszem a filmre, elég nagy kliséhalmaz. Na meg ugye sokakban kérdés maradt, hogy miért Gothika a film címe, ami elég nagy bakinak hangzik. Félre ne érts, nem kötekedni akartam, ez csak úgy eszembe jutott.
2011. november 01. 14:32 #3060
kriszti03
kriszti03
Lannister

Státusz¯\_(ツ)_/¯
Hozzászólás: 5879
Csatolások: 150
Azonosító: 116943
Mr. Nobody
Nem tehetek róla megint meg kellett néznem blush.gif Még mindig a világ legfantasztikusabb filmjének tartom, egy gyöngyszem!Jaco Van Dormael egy megkérdőjelezhetetlen zseni, Pierre Van Dormaelel és a színészekkel együtt meghajolo.gif Persze a kisebbeknél még voltak hiányosságok de attól eltekintve tényleg egy tökéletes film.Az egésznek annyira jó a mondanivalója és annyira jól jellemzi az emberiséget hogy beleborzongok.Nem tudom hogy hányszor írtam már róla úgyhogy elnézést hogy megint erről a filmről áradozom de egyszerűen nem bírom megállni.Bár most sírni nem sírtam rajta mert valószínű a könnyeim nagy részét ennek a filmnek áldoztam így is egy hatalmas élmény volt,nevettem is és azért nem volt csontszáraz a szemem sem
Egy idézettel zárnék:
Idézet
Korábban azért volt képtelen választani, mert nem tudta mi fog történni. Most, hogy már tudja mi fog történni, ugyanúgy képtelen választani

Természetesen : 10/10
8 felhasználónak tetszik: Domcicc, House Of Wax, ophely88, rachella, pillajunior, tya04, janet7, Bogszics
710 oldal 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!