Idézet (kriszti03 @ 2011.10.31. 16:05)
The Social Network
És megint csak: Fincher egy zseni!!Iszonyú jó volt, ez a két óra egy perc alatt elrepült.Nem is emlékszem mikor láttam utoljára olyan filmet, amiben a főszereplők ennyire fiatalok és mégis ilyen jól alakítanak.Le a kalappal!A zenéről már a film megnézése előtt tudtam hogy fantasztikus de így alatta még hatásosabb volt, úgyhogy elismerésem Trent Reznornak és Atticus Rossnak.Biztos hogy még jó párszor meg fogom nézni
9/10
És köszönöm Alexi
És megint csak: Fincher egy zseni!!Iszonyú jó volt, ez a két óra egy perc alatt elrepült.Nem is emlékszem mikor láttam utoljára olyan filmet, amiben a főszereplők ennyire fiatalok és mégis ilyen jól alakítanak.Le a kalappal!A zenéről már a film megnézése előtt tudtam hogy fantasztikus de így alatta még hatásosabb volt, úgyhogy elismerésem Trent Reznornak és Atticus Rossnak.Biztos hogy még jó párszor meg fogom nézni
9/10
És köszönöm Alexi
A király beszéde
Igaz, még mindig dacos vagyok ezzel kapcsolatban, de mint mindig elmondtam, ez egy jó film. Csakhogy rám nem tett akkora benyomást, hogy díjeső övezze az idei Oscar-gálán. Ott volt legalább három - igaz réteg, de - kiváló és egyedi film, amiket inkább elhanyagoltak, főleg az én kis favoritomat, a 127 órát.
Colin Firth remekel, semmi kétség. Viszont Rush simán felülmúlja őt is, humoros, érzékeny pillanatokat mind az ő alakításának tudtam be.
Szóval.. Lehet, hogy velem van a baj, de nekem ez nem több, mint egy párszor nézhető, kellemes kis brit film.
8/10
Isabel Coixet napot tartok.
Elégia
A haldokló állat. Ez a könyv címe, melyből Coixet elkészítette ezt a csodás filmet és mellyel jellemezhető ez a majdnem másfél óra. Kivételesen egy férfi áll a középpontban és Sarah Polley se virít valahol, de ettől függetlenül a minőség ugyanolyan magas, mint Az élet nélkülem és a lentebb említett film idején. Ben Kingsley átütő alakítása előtt fejet hajtok, tökéletesen passzolt rá ez a szerep, társa, az én egyetlen Penélope Cruz-om pedig szintén jó, de nem érhet fel hozzá.
A film egy szerelmet ölel körül, bár kétségeim vannak ezzel kapcsolatban, hisz egy burkot, egy testet szeretni - jó, Pen egy valódi esztétikai jelenség, egy csoda - nem nevezhető teljesen szerelemnek. A szépség és a szörnyeteg, így is lehetne jellemezni. Ezzel nem bántani akarom Kingsley külsejét, egyszerűen a nő pont a belsőt értékeli, ellentétben a férfi nem jut tovább a nő szépségének csodálatánál.
Végig elégikus, lassú, csipetnyi humorral, melyet szegény megboldogult Hooper ad nekünk. Patricia Clarksonban ezúttal sem csalódtam, igazi karakterszínésznő.
Nagyon szeretem ezt a filmet.
9/10
A szavak titkos élete
És ez... Másodjára láttam, megint úgy meghatott, mint elsőre, még tavasszal. Sarah Polley fantasztikus színésznő, ami ugyanúgy elmondható Tim Robbinsra (mármint ő fantasztikus színész, félreértés ne essék
Kegyetlen, lassú, mégis mosollyal tudom otthagyni az ágyat az eltelt két óra után. Egy műremek.
10/10

4 felhasználónak tetszik: