Idézet (ophely88 @ 2011.10.30. 21:54)
Nagyon jó kérdés. Szerintem a probléma onnan ered, hogy semmi ötletük sincs, ezért vásárolják fel máshonnan az alapanyagot. Mivel ők adják bele a több lét, beleszólhatnak a történet írásába és megvalósításába. Ez két oldalú dolog, az egyik fél nagyobb népszerűséget akar plusz válság is van, törölni nem akarják a produktumot, ezért muszáj cooperálni velük, hiszen náluk van pénz.
Nem tudom, hogy mire jó az egész és a BBC mikor tanul az esetből. Heti rendszerességgel adnak el nekik projekteket és a TW nem is annyira elcseszett, ennél sokkal rosszabb 'amerikaisított' sorozatot és filmet is láttam már. Nekem sok de nem is annyira vészes, mint más sorozatok.
Figyelj, ehhez érzék kell.
Ritka jól tudnak mindent elcseszni, ami kezük ügyébe kerül, akár sorozat, akár film. A nekik megfelelő ízlésűre alakítják és itt a baj. Nem véletlenül nem vevő szinte senki JELEN esetben a brit humorra, drámára és a .. meleg jelenetekre. Nem hiába különböznek egymástól a brit és amerikai sorozatok. Okkal. Nem érdekel mennyire cseszték el, az bánt de nagyon, hogy nem is adják vissza a projektet, hanem hagyják a süllyesztőben és nem lesz legalább egy normális befejezése .. Vagy a süllyesztőben hagyják és pár év múlva Robert Pattinsonnal remake készül belőle az NBC-re
Késő bánat Bessie, sajnálom. Én már akkor tudtam, mikor kiderült, hogy a Starz veszi át, hogy ebből bukás lesz. Jobb ha belenyugszol, a TW-nak annyi, de Jack még mehet a DW-ba
amennyiben az amcsik megengedik neki 
Figyelj, ehhez érzék kell.
Késő bánat Bessie, sajnálom. Én már akkor tudtam, mikor kiderült, hogy a Starz veszi át, hogy ebből bukás lesz. Jobb ha belenyugszol, a TW-nak annyi, de Jack még mehet a DW-ba
Jó, aláírom,hogy a TW első 2 szériája elment, de szerintem a harmadik már nagyon ott volt. A negyediken pedig azért érződött az amerikai hatás, de azért csak ott volt az igazi TW.
Nem vagyok egy nagy sorozat mániás, megvannak a kedvenceim, és néha bele-bele nézek egy új sorozatba, amit ajánlanak, és ennyi.
Nekem a TW már elejétől tetszett, de a 3-4 széria volt igazán döbbenetes. Olyan komoly témát dolgozott fel mindkettő évad, hogy szerintem jó lenne folytatni. A 4-ik is úgy ért véget, hogy nyitva hagyták.
Amúgy a TW-nak mindig meg volt a maga sajátos légköre. Szerintem éppen ezért jobb, mint a többi tündi-bündi amcsi sorozat. Csak sajnos kevesen veszik a fáradságot, hogy egy angol sorozatot nézzenek. Tévében ezt maximum esténként adnák le a ritkán felbukkanó meleg jelenetek miatt.
Nem vevők a brit humorra? De a sorozatukra fáj a foguk?
Mennyi amerikai produkcióban játszik brit színész? Rengetegben!!!
Na ezzel a Csillagtökkel sikerült felhúznom magam pár percig.
A dokihoz pedig nyugodtan mehet. Úgyis mindig hiányolja Jack őt.

1 felhasználónak tetszik: