Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. október 30. 22:32 #3021
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (ophely88 @ 2011.10.30. 21:54)
Nagyon jó kérdés. Szerintem a probléma onnan ered, hogy semmi ötletük sincs, ezért vásárolják fel máshonnan az alapanyagot. Mivel ők adják bele a több lét, beleszólhatnak a történet írásába és megvalósításába. Ez két oldalú dolog, az egyik fél nagyobb népszerűséget akar plusz válság is van, törölni nem akarják a produktumot, ezért muszáj cooperálni velük, hiszen náluk van pénz. pardon.gif Nem tudom, hogy mire jó az egész és a BBC mikor tanul az esetből. Heti rendszerességgel adnak el nekik projekteket és a TW nem is annyira elcseszett, ennél sokkal rosszabb 'amerikaisított' sorozatot és filmet is láttam már. Nekem sok de nem is annyira vészes, mint más sorozatok. 
Figyelj, ehhez érzék kell.  biggrin.gif Ritka jól tudnak mindent elcseszni, ami kezük ügyébe kerül, akár sorozat, akár film. A nekik megfelelő ízlésűre alakítják és itt a baj. Nem véletlenül nem vevő szinte senki JELEN esetben a brit humorra, drámára és a .. meleg jelenetekre. Nem hiába különböznek egymástól a brit és amerikai sorozatok. Okkal. Nem érdekel mennyire cseszték el, az bánt de nagyon, hogy nem is adják vissza a projektet, hanem hagyják a süllyesztőben és nem lesz legalább egy normális befejezése .. Vagy a süllyesztőben hagyják és pár év múlva Robert Pattinsonnal remake készül belőle az NBC-re rofl.gif rofl.gif
Késő bánat Bessie, sajnálom. Én már akkor tudtam, mikor kiderült, hogy a Starz veszi át, hogy ebből bukás lesz. Jobb ha belenyugszol, a TW-nak annyi, de Jack még mehet a DW-ba  biggrin.gif amennyiben az amcsik megengedik neki fear.gif

Jó, aláírom,hogy a TW első 2 szériája elment, de szerintem a harmadik már nagyon ott volt. A negyediken pedig azért érződött az amerikai hatás, de azért csak ott volt az igazi TW. rohog.gif
Nem vagyok egy nagy sorozat mániás, megvannak a kedvenceim, és néha bele-bele nézek egy új sorozatba, amit ajánlanak, és ennyi. biggrin.gif
Nekem a TW már elejétől tetszett, de a 3-4 széria volt igazán döbbenetes. Olyan komoly témát dolgozott fel mindkettő évad, hogy szerintem jó lenne folytatni. A 4-ik is úgy ért véget, hogy nyitva hagyták.
Amúgy a TW-nak mindig meg volt a maga sajátos légköre. Szerintem éppen ezért jobb, mint a többi tündi-bündi amcsi sorozat. Csak sajnos kevesen veszik a fáradságot, hogy egy angol sorozatot nézzenek. Tévében ezt maximum esténként adnák le a ritkán felbukkanó meleg jelenetek miatt.

Nem vevők a brit humorra? De a sorozatukra fáj a foguk? reklamalo.gif reklamalo.gif Meg a színészekre? reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif
Mennyi amerikai produkcióban játszik brit színész? Rengetegben!!!

Na ezzel a Csillagtökkel sikerült felhúznom magam pár percig. rohog.gif Ha megteszik, én átmegyek, kerül, amibe kerül, és kinyúvasztok mindenkit a Starznál!!!

A dokihoz pedig nyugodtan mehet. Úgyis mindig hiányolja Jack őt. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. október 30. 22:39 #3022
- törölt felhasználó -    
500 days of Summer
Még ilyen hülye magyar fordítást! Ahhoz képest, hogy számomra súrolta a dráma alsó határát, egészen vicces volt, sőt, egy-két résznél hangosan fel is röhögtem. Nagyon aranyos film, a vége felé már nincs sok izgalom, amolyan hétköznapi történet, mégis szerethető. Ami kiverte a biztosítékot, az a közös táncos jelenetnél a szemünk elé repülő rajzolt kismadár, akivel a főszereplő "turbékol". Felettébb lohasztó.
8/10
3 felhasználónak tetszik: Domcicc, pillajunior, janet7
2011. október 30. 23:14 #3023
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Bessie @ 2011.10.30. 22:32)
Jó, aláírom,hogy a TW első 2 szériája elment, de szerintem a harmadik már nagyon ott volt. A negyediken pedig azért érződött az amerikai hatás, de azért csak ott volt az igazi TW. rohog.gif 
Nem vagyok egy nagy sorozat mániás, megvannak a kedvenceim, és néha bele-bele nézek egy új sorozatba, amit ajánlanak, és ennyi. biggrin.gif
Nekem a TW már elejétől tetszett, de a 3-4 széria volt igazán döbbenetes. Olyan komoly témát dolgozott fel mindkettő évad, hogy szerintem jó lenne folytatni. A 4-ik is úgy ért véget, hogy nyitva hagyták. 
Amúgy a TW-nak mindig meg volt a maga sajátos légköre. Szerintem éppen ezért jobb, mint a többi tündi-bündi amcsi sorozat. Csak sajnos kevesen veszik a fáradságot, hogy egy angol sorozatot nézzenek. Tévében ezt maximum esténként adnák le a ritkán felbukkanó meleg jelenetek miatt. 
Nem vevők a brit humorra? De a sorozatukra fáj a foguk?  reklamalo.gif  reklamalo.gif Meg a színészekre? reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif 
Mennyi amerikai produkcióban játszik brit színész? Rengetegben!!! 
Na ezzel a Csillagtökkel sikerült felhúznom magam pár percig. rohog.gif Ha megteszik, én átmegyek, kerül, amibe kerül, és kinyúvasztok mindenkit a Starznál!!!
A dokihoz pedig nyugodtan mehet. Úgyis mindig hiányolja Jack őt. rohog.gif

A harmadik évad nagyon tetszett, a negyediket nem néztem végig és nem is fogom. Spoilereztem és tudom mi történik benne. Persze, volt benne egy kis TW érzés, ezért mondtam, hogy nem a legrosszabbul elcseszett sorozat ... Nem hinném, hogy a színészek miatt csinálják. Semmi ötletük, ami van, azt is törlik ilyen olyan hülye szervezetek kiharcolják, hogy törölve legyen, ha az alapanyag megvan, abból könnyebb dolgozni, bár ezek sem hosszú életű sorozatok. A TW-nak megvan a maga TW légköre, ahogyan mondtad de azt az amerikai nézők nem tudták volna befogadni. Melyik verziót nézted? Az amerikait vagy a britet? A brit verzió hosszabb, mert az amcsiból kivágtak sok fontos jelenetet, többnyire azokat, amiben megyarázzák a dolgokat, az amcsiben többet hagytak a látványra rohog.gif -ha érted mire gondolok-. Először a Fox csatornához került volna a műsor de a Starzhoz ment, így a melegjelenetek nem okoztak problémát. Amerikában megnézték és tetszett nekik, persze 'átlag' ember ilyet nem néz. TW nálunk is van, mégsem nézte szinte senki, gondolom zavarja őket Jack és Ianto kapcsolata. Ezért igazán nem lehet megszólni őket, nyomozós és kórházas sorozatokat néznek ami sokban különbözik a TW műfajától. Ezt az itteni nézőkre értem, Amerikában pedig úgyis csak az tudta nézni, akinek van Starz csatornája (legálisan). Amerikában nagy nézettséget produkált de a folytatás nem garantált, pont ezért. Sok nézőt vesztettek a szigetországból és a copyright (ha más nem is) a BBC-é, az pedig neki nem hoz pénzt a konyhára, ha amcsi módra nyomatja az egész sorozatot, akkor inkább szerződésbontást neki aztán szevasz tavasz. Az X-akták stílus szerintük bejönne a műsornak, de RTD is azt mondta erre, hogy ez már nem TW, valószínűleg senki nem tolong az ajtóban, hogy 'let me help you with the show', elvégre ehhez a sorozathoz gyomor kell.
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2011. október 31. 09:08 #3024
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Idézet (Hajni-Twilight @ 2011.10.30. 22:02)
Megint 17 olyan jo film  thumbsup.gif

Nem vitatkozom rohog.gif

Az Országút Fantomja * The Hitcher (2007)
Nagyon izgalmas film heart.gif Már vagy 20X láttam, de nem tudom megunni wink.gif
Sophia nagyon ügyesen játszik, jó volt a Tuti Gimi-n kívül is látni smileeee.gif Sean Bean pedig zseniális heart.gif
Imádom ennek a pasinak a játékát smileeee.gif

9/10
4 felhasználónak tetszik: ophely88, Christo, Domcicc, Grace Benning
2011. október 31. 09:13 #3025
Hakuu
Hakuu
új tag

StátuszSet this world on fire!
Hozzászólás: 52
Azonosító: 162907
Utoljára azt hiszem a Step up 3Dt. Nagyon jó film, de az első része jobban tetszett. ^^'
1 felhasználónak tetszik: Adri98
2011. október 31. 10:11 #3026
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (House Of Wax @ 2011.10.31. 09:08)

[b]Az Országút Fantomja * The Hitcher (2007)

Sean Bean pedig zseniális heart.gif
Imádom ennek a pasinak a játékát  smileeee.gif[/i]
9/10

Bárcsak más is észrevenné ugyanezt rolleyes.gif Sőt, én annak örülnék igazán, ha nem könyvelnék el egyfolytában 'sablon bad boy' címszóval mivel nem ő tehet róla, hogy csak ilyen szerepeket kap. A pasas remek játéka a régebbi filmjein jön át igazán (szerintem) amikben nem feltétlenül rosszfiút, hanem egy aggódó apát vagy egy bolondot játszik. A mai világban az is nagy elismerés, ha valakinek feltűnik, elvégre ő csak egy rosszfiú a többi közül de már ez is valami biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Bessie, Domcicc, Grace Benning
2011. október 31. 10:15 #3027
Hajni-Twilight
Hajni-Twilight
Hozzászólás: 809
Csatolások: 294
Azonosító: 147565
Vizet az elefántnak,olyan jo film thumbsup.gif thumbsup.gif wub.gif wub.gif
1 felhasználónak tetszik: Fanni00
2011. október 31. 10:23 #3028
- törölt felhasználó -    
Carlito útja 10/9

Iszonyatosan jó gengszter film!
Kitűnő rendezés, Pacino zseniális, mint mindig. Sose hibázik.
Sean Penn hogy néz ki benne te jó ég! rohog.gif De mekkorát alakított ő is. Viggo Mortensen se semmi:)
Az egész történet az elejétől a végéig lebilincselő, ahogy közeledünk a végéhez egyre izgalmasabb.
Hatalmas párbeszédek, külön feldobja a filmet, hogy Pacino beszél alatta.
A kórházi jelenet nagyon ott volt, de amit a film végén..
SPOILER
..Carlito 'menekülésénél láttam, és átéltem, az leírhatatlan. Aztán komolyan elhittem, hogy itt a vége, és szerencsére happyend lesz, de nem így történt...- teljesen váratlanul egy hihetetlen fordulat következett be.(nem biztos hogy kellett volna)
"Megviselt az éjszaka. Fáradt vagyok drágám. Nagyon fáradt."- Pacino, és a film utolsó mondata. Miután lassan lehunyja szemét és meghal.
Majdnem elsírtam magam.
Soha nem felejtem el ezt a filmet.
2 felhasználónak tetszik: tya04, aceventura
2011. október 31. 10:30 #3029
- törölt felhasználó -    
Kegyetlen Titok.

Először azt hittem,hogy nem valami nagy film, és hogy unalmas lesz. De meglepődtem, amikor első húsz perc után annyira izgalmas és érdekes lett,hogy eszméletlen.Én ajánlom mindenkinek,nekem nagyon tetszett.Ráadásul ez a "tipikus tinis film".Nem mondanám,hogy nagyon ijesztő volt,de ettől feltétlenül nekem bejött. 10/10

Horrorra akadva 4.

Amikor az Átok c. filmet figurálták ki benne, hát én behaltam. Nagyon vicces film volt, és a vége felé a fűrészes rész.. _nevet.gif
10/9
3 felhasználónak tetszik: Christo, csicsi20, House Of Wax
2011. október 31. 11:25 #3030
ophely88
ophely88
time lady

Burke and Hare (remake)

Szerintem a halált ennyire kiparodizálni kissé durva dolog, nem tudom John Landis hogy gondolhatta ezt. fear.gif A történet (ha jól tudom) igaz eseményeken alapul, 2 szériagyilkos elmebeteg módon gyilkolássza az embereket és ebből horror comedy-t készíteni? 110.gif Tudja valaki, hogy a történetnek mi az igazság alapja? Nem akarom, egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ez a két mániákus úgy ölt meg embereket régebben, hogy ráültek az áldozatokra, míg meg nem haltak vagy sötétben halálra ijesztették az embereket, hogy azok szívinfarktust kapjanak. wtf.gif Mindezt persze pénzért. Amúgy szeretem a fekete komédiát (ennyire nem) és a brit humort is (nagyon), ami erősen érződött rajta. biggrin.gif John Landist szeretem és a cast is nagyon jó volt (Simon Pegg, Andy Serkies, Isla Fisher, Jessica Stevenson). Simon Peggben soha nem lehet csalódni, Andy végleg beírta magát a kedvenceim közé, engem is megtévesztett a kétszínű karakterével biggrin.gif Isla Fisher pedig új kedvencem lett. Tetszett a filmben, hogy nem lehetett tudni, hogy mikor mi történik, nagyon vicces volt, micsoda fejeket tud Simon vágni, Istenem, megérne egy külön imát amit a csóka művel, az arcjátéka kegyetlen, nem is beszélve Andy Serkies-éről. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: tya04, Domcicc
2011. október 31. 12:24 #3031
heyitsamyMT
heyitsamyMT
▪chatnoir

Státuszviva la vie boheme
Hozzászólás: 2032
Csatolások: 34
Azonosító: 143368
Kedvencek temetője
1 felhasználónak tetszik: SweetBlair.
2011. október 31. 12:48 #3032
- törölt felhasználó -    
Tegnap este a Nightmare Before Christmas-t, sokadszorra.
Minden évben megnézem ilyen idő tájt, szinte már kötelező jelleggel laugh.gif
Természetesen még mindig, és örökké, 10/10.
6 felhasználónak tetszik: csicsi20, ophely88, funny18, Domcicc, SweetBlair., Christo
2011. október 31. 13:01 #3033
House Of Wax
House Of Wax
Idézet (ophely88 @ 2011.10.31. 10:11)
Bárcsak más is észrevenné ugyanezt  rolleyes.gif Sőt, én annak örülnék igazán, ha nem könyvelnék el egyfolytában 'sablon bad boy' címszóval mivel nem ő tehet róla, hogy csak ilyen szerepeket kap. A pasas remek játéka a régebbi filmjein jön át igazán (szerintem) amikben nem feltétlenül rosszfiút, hanem egy aggódó apát vagy egy bolondot játszik. A mai világban az is nagy elismerés, ha valakinek feltűnik, elvégre ő csak egy rosszfiú a többi közül de már ez is valami  biggrin.gif

Valóban, arról nem tehet hogy ilyen szerepeket kap smileeee.gif
Szerintem nagyon jó színész és például a Nemzet Aranya című filmben is gonoszt játszik, de nekem olyan szimpatikus, hogy inkább neki szurkoltam nem pedig Cage-nek rohog.gif
5 felhasználónak tetszik: ophely88, Bessie, Domcicc, Grace Benning, SweetBlair.
2011. október 31. 13:05 #3034
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (House Of Wax @ 2011.10.31. 13:01)
Valóban, arról nem tehet hogy ilyen szerepeket kap smileeee.gif
Szerintem nagyon jó színész és például a Nemzet Aranya című filmben is gonoszt játszik, de nekem olyan szimpatikus, hogy inkább neki szurkoltam nem pedig Cage-nek  rohog.gif

Én meg szeretem Seant de ettől a filmtől herótom van, szóval nem mondok semmit. rohog.gif Tényleg nem ő tehet róla, de sajnos így van. Olyan filmekkel híresült el, amikben többnyire ugyanolyan karaktereket alakít. Ha szeretsz eredeti nyelven felirattal filmeket nézni, tudnék neked ajánlani sokkal jobb filmet tőle rohog.gif Sőt, párat magyar nyelven is rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Domcicc
2011. október 31. 13:29 #3035
House Of Wax
House Of Wax
Idézet (ophely88 @ 2011.10.31. 13:05)
Én meg szeretem Seant de ettől a filmtől herótom van, szóval nem mondok semmit.  rohog.gif Tényleg nem ő tehet róla, de sajnos így van. Olyan filmekkel híresült el, amikben többnyire ugyanolyan karaktereket alakít. Ha szeretsz eredeti nyelven felirattal filmeket nézni, tudnék neked ajánlani sokkal jobb filmet tőle  rohog.gif Sőt, párat magyar nyelven is  rohog.gif

Szívesen fogadok javaslatokat biggrin.gif
2011. október 31. 13:48 #3036
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (House Of Wax @ 2011.10.31. 13:29)
Szívesen fogadok javaslatokat biggrin.gif

Remek. Amennyiben el tudod engedni Sean örökös bad boy figuráját, annyiban a Far North filmet ajánlom (nagyon száraz dráma, de Istentelen jól nyomja benne) plusz Anna Karenina vagy ha készen állsz arra, hogy olyan oldalát láthasd, amit még SOHA, akkor Tom and Thomas biggrin.gif Utolsó film (ha jól tudom van magyarul is). Ezek mind azelőtt készültek, hogy Hollyweird híressé tette volna (kivétel a Far North), tehát fiatalocska benne biggrin.gif Nem mostani egyik film sem de attól még jók. biggrin.gif
Ha nem igazán szeretnél/tudsz elszakadni az eddig látottaktól ... A Ne szólj száj című filmben Brittany Murphy is szerepel, a sztori unalmas de a színészek jók. Semmi extra de a helyes bad boy mindenhol helyes bad boy rohog.gif Van még a Red Riding trilógia (addig nézd, míg nem jön ki a remake), Törvénytelen és A Sziget (ha még nem láttad Ewan McGregorral). Illetve Ca$h - A visszajáró biggrin.gif
Mindegyikhez nézz trailert, főleg az első három filmes javaslatra mert nem mindenkinek csúsznak le ezek a filmek. biggrin.gif
5 felhasználónak tetszik: Bessie, tya04, Domcicc, Grace Benning, SweetBlair.
2011. október 31. 14:10 #3037
House Of Wax
House Of Wax
Idézet (ophely88 @ 2011.10.31. 13:48)
Remek. Amennyiben el tudod engedni Sean örökös bad boy figuráját, annyiban a Far North filmet ajánlom (nagyon száraz dráma, de Istentelen jól nyomja benne) plusz Anna Karenina vagy ha készen állsz arra, hogy olyan oldalát láthasd, amit még SOHA, akkor Tom and Thomas  biggrin.gif Utolsó film (ha jól tudom van magyarul is). Ezek mind azelőtt készültek, hogy Hollyweird híressé tette volna (kivétel a Far North), tehát fiatalocska benne  biggrin.gif Nem mostani egyik film sem de attól még jók.  biggrin.gif 
Ha nem igazán szeretnél/tudsz elszakadni az eddig látottaktól ... A Ne szólj száj című filmben Brittany Murphy is szerepel, a sztori unalmas de a színészek jók. Semmi extra de a helyes bad boy mindenhol helyes bad boy  rohog.gif Van még a Red Riding trilógia (addig nézd, míg nem jön ki a remake), Törvénytelen és A Sziget (ha még nem láttad Ewan McGregorral). Illetve Ca$h - A visszajáró  biggrin.gif 
Mindegyikhez nézz trailert, főleg az első három filmes javaslatra mert nem mindenkinek csúsznak le ezek a filmek.  biggrin.gif

Köszi szépen meghajolo.gif
Azt hiszem lesz programom a hétre biggrin.gif
2011. október 31. 14:10 #3038
csicsi20
csicsi20
♥ AckleHolic ♥

Státusz... dreams come slow and they go so fast
Hozzászólás: 1664
Csatolások: 109
Azonosító: 119601
Rohanás 10/6
A maga műfajában jó film, csak mostanság nem vagyok oda az akciófilmekért, ezért kapott csak hatost.
Voltak dolgok, amiket képtelenségnek tartottam: 2x fejbe lövik a főszereplőt és még mindig él ohmy.gif
Na de összességében egyszer meg lehet nézni smileeee.gif
2011. október 31. 14:19 #3039
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (House Of Wax @ 2011.10.31. 14:10)
Köszi szépen  meghajolo.gif 
Azt hiszem lesz programom a hétre  biggrin.gif

Nincs mit wink.gif
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2011. október 31. 16:05 #3040
kriszti03
kriszti03
Lannister

Státusz¯\_(ツ)_/¯
Hozzászólás: 5879
Csatolások: 150
Azonosító: 116943
The Social Network
És megint csak: Fincher egy zseni!!Iszonyú jó volt, ez a két óra egy perc alatt elrepült.Nem is emlékszem mikor láttam utoljára olyan filmet, amiben a főszereplők ennyire fiatalok és mégis ilyen jól alakítanak.Le a kalappal!A zenéről már a film megnézése előtt tudtam hogy fantasztikus de így alatta még hatásosabb volt, úgyhogy elismerésem Trent Reznornak és Atticus Rossnak.Biztos hogy még jó párszor meg fogom nézni smileeee.gif
9/10
És köszönöm Alexi smileeee.gif
5 felhasználónak tetszik: ophely88, tya04, pillajunior, janet7, Domcicc
710 oldal 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!