Beyoncé kifehéredik?
2011. február 18. 17:25
|
|
knoxville.tennesseeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 130554 offline
|
nem bunkóságból mondom, de ahogy ezt a képet elnézem azért nem fogyott le olyan drasztikusan... : D
2011. február 18. 17:45
|
|
sofie_par_amorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 128961 offline
|
basztikuli XD
2011. február 18. 17:50
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
sztem sem ilyen a bőre most!!igazad van Riley13 h lehet h csak a fény...
2011. február 18. 17:50
Arra nem gondoltatok, hogy ugyanaz a baj, mint Rihannanál? Régebben őt is ezzel vádolták meg, aztán mondta, h azért fehérebb a bőre, mint régebben, mert nem tud annyit a napon lenni, mint korábban.
Nem hiszem, hogy Beyonce ilyesmire költené a pénzét!
Nem hiszem, hogy Beyonce ilyesmire költené a pénzét!
2011. február 18. 17:53
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Nem giszem, hogy Beyonce azért lenne most fehér mert 1: nincs napon eleget; 2:nem szolizik.. alapból barna a bőre. Másfelől ezekben a képekben nem hihetünk, lehet egy trükkös ps fotó vagy a fény... Szóval nem ajánlatos 100%osan hinni ezekben a képekben. Másfelől ki ne irigyelné Beyonce csodaszép barna bőrét?? Mi oka lenne fehéríteni?
2011. február 18. 17:54
részletkérdés hogy ki mit gondol.
és ha fehéríttetné is a bőrét?!?!
az övé..ha neki tetszik akkor ne kritizálják már mások.ő tudja hogy mit tesz a saját testével..most éppen a bőrével :/
az meg a másik hogy ez a fogyás nem igazán nevezhető "drasztikusnak" mert szerintem Beyoncé ígyis jól néz ki
amúgy meg persze hogy fehérebb a bőre valakinek egy olyan képen ahol napfényben áll,mintha a sötét,világítatlan színpadon állna.
és oké hogy kreol..de a kreoloknak is fokozatosan világosodik a bőrük..plána ha nem tartózkodnak kint a napon és a szoláriumban.
meg mi oka lenne hogy "fehérítse" magát?!?!
de mindenki döntse el magának..ezt csak én gondolom így
és ha fehéríttetné is a bőrét?!?!
az övé..ha neki tetszik akkor ne kritizálják már mások.ő tudja hogy mit tesz a saját testével..most éppen a bőrével :/
az meg a másik hogy ez a fogyás nem igazán nevezhető "drasztikusnak" mert szerintem Beyoncé ígyis jól néz ki
amúgy meg persze hogy fehérebb a bőre valakinek egy olyan képen ahol napfényben áll,mintha a sötét,világítatlan színpadon állna.
és oké hogy kreol..de a kreoloknak is fokozatosan világosodik a bőrük..plána ha nem tartózkodnak kint a napon és a szoláriumban.
meg mi oka lenne hogy "fehérítse" magát?!?!
de mindenki döntse el magának..ezt csak én gondolom így
2011. február 18. 17:55
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Ui: a jobb lába miért nem árnyékolja a balt??-bár ez csak egy apró megjegyzésem volt
2011. február 18. 17:56
|
|
|
Zsófi: egyetértek
2011. február 18. 18:01
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
jó a cipője..de egyébként így is szép, és ha tényleg fehéríti a bőrét, hát akkor tessék, az ő bőre, ha neki az a jó, legyen....
2011. február 18. 18:04
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Szerintem gyönyörű barna hajjal és persze bőrrel is! Nem tudom, lehet, hogy a nap/ fény miatt ilyen de én nem zárok ki semmit. De az persze kit érdekel én mit gondolok! Az Ő bőre azt csinál vele amit szeretne
Kapcsolódó sztárok
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Elkelt Szabó Zsófi, férjhez ment.
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Tovább folytatná az ügyet.
Cannes-i filmfesztivál 2026 - így jelentek meg a sztárok I.
Cannes-i filmfesztivál 2026 - így jelentek meg a sztárok I.
Újabb fotók a vörös szőnyegről.
Chace Crawford végre elárulta, kivel jött össze a Gossip Girlből
Chace Crawford végre elárulta, kivel jött össze a Gossip Girlből
Nagy szerelmek szövődtek.
Bella Hadid megmutatta az lehetetlenül vékony derekát
Bella Hadid megmutatta az lehetetlenül vékony derekát
Elképesztően vékony a modell.
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Ismét anya lesz Brianne Howey.
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Helyreállíthatják a hírnevüket Hollywoodban?
Megmutatta a menyasszonyát Ansel Elgort
Megmutatta a menyasszonyát Ansel Elgort
Anyák napján mutatta meg.

0 felhasználónak tetszik: