Beyoncé kifehéredik?
2011. február 18. 17:25
|
|
knoxville.tennesseeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 130554 offline
|
nem bunkóságból mondom, de ahogy ezt a képet elnézem azért nem fogyott le olyan drasztikusan... : D
2011. február 18. 17:45
|
|
sofie_par_amorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 128961 offline
|
basztikuli XD
2011. február 18. 17:50
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
sztem sem ilyen a bőre most!!igazad van Riley13 h lehet h csak a fény...
2011. február 18. 17:50
Arra nem gondoltatok, hogy ugyanaz a baj, mint Rihannanál? Régebben őt is ezzel vádolták meg, aztán mondta, h azért fehérebb a bőre, mint régebben, mert nem tud annyit a napon lenni, mint korábban.
Nem hiszem, hogy Beyonce ilyesmire költené a pénzét!
Nem hiszem, hogy Beyonce ilyesmire költené a pénzét!
2011. február 18. 17:53
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Nem giszem, hogy Beyonce azért lenne most fehér mert 1: nincs napon eleget; 2:nem szolizik.. alapból barna a bőre. Másfelől ezekben a képekben nem hihetünk, lehet egy trükkös ps fotó vagy a fény... Szóval nem ajánlatos 100%osan hinni ezekben a képekben. Másfelől ki ne irigyelné Beyonce csodaszép barna bőrét?? Mi oka lenne fehéríteni?
2011. február 18. 17:54
részletkérdés hogy ki mit gondol.
és ha fehéríttetné is a bőrét?!?!
az övé..ha neki tetszik akkor ne kritizálják már mások.ő tudja hogy mit tesz a saját testével..most éppen a bőrével :/
az meg a másik hogy ez a fogyás nem igazán nevezhető "drasztikusnak" mert szerintem Beyoncé ígyis jól néz ki
amúgy meg persze hogy fehérebb a bőre valakinek egy olyan képen ahol napfényben áll,mintha a sötét,világítatlan színpadon állna.
és oké hogy kreol..de a kreoloknak is fokozatosan világosodik a bőrük..plána ha nem tartózkodnak kint a napon és a szoláriumban.
meg mi oka lenne hogy "fehérítse" magát?!?!
de mindenki döntse el magának..ezt csak én gondolom így
és ha fehéríttetné is a bőrét?!?!
az övé..ha neki tetszik akkor ne kritizálják már mások.ő tudja hogy mit tesz a saját testével..most éppen a bőrével :/
az meg a másik hogy ez a fogyás nem igazán nevezhető "drasztikusnak" mert szerintem Beyoncé ígyis jól néz ki
amúgy meg persze hogy fehérebb a bőre valakinek egy olyan képen ahol napfényben áll,mintha a sötét,világítatlan színpadon állna.
és oké hogy kreol..de a kreoloknak is fokozatosan világosodik a bőrük..plána ha nem tartózkodnak kint a napon és a szoláriumban.
meg mi oka lenne hogy "fehérítse" magát?!?!
de mindenki döntse el magának..ezt csak én gondolom így
2011. február 18. 17:55
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Ui: a jobb lába miért nem árnyékolja a balt??-bár ez csak egy apró megjegyzésem volt
2011. február 18. 17:56
|
|
|
Zsófi: egyetértek
2011. február 18. 18:01
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
jó a cipője..de egyébként így is szép, és ha tényleg fehéríti a bőrét, hát akkor tessék, az ő bőre, ha neki az a jó, legyen....
2011. február 18. 18:04
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Szerintem gyönyörű barna hajjal és persze bőrrel is! Nem tudom, lehet, hogy a nap/ fény miatt ilyen de én nem zárok ki semmit. De az persze kit érdekel én mit gondolok! Az Ő bőre azt csinál vele amit szeretne
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.

0 felhasználónak tetszik: