Ben Barnes - At Narita International Airport February 12, 2011
2011. február 13. 17:41
Hát nem nagyon vehető ki a képből, hogy ki az a szőke nő! De szerintem amúgy szép nő a Tamsin. Összeillenének. És én örülnék, ha szegény Ben nem lenne magányos. Egy ilyen jó pasinak nem szabad annak lennie!!
Amúgy iszonyat jól néz ki a képeken. Bár látszik, hogy fáradt!
Amúgy iszonyat jól néz ki a képeken. Bár látszik, hogy fáradt!
Idézet (timuja90 @ 2011.02.13. 02:11)
Hmmm...az utolsó kép jobb oldalán csak nem Tamsin Egerton látható?
Ben, ne már.
2011. február 15. 09:51
|
hefre2új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.24. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 127969 offline
|
Az ott a képen TE, bár állítólag a csaj a család nagyon régi barátja.
Az viszont biztos, hogy BB nem tartja fontosnak felvállalni, bármi is legyen kettőjük között. Úgyhogy nem hinném, hogy komolyabb lenne, mint kellemes éjszakai időtöltés.
Az viszont biztos, hogy BB nem tartja fontosnak felvállalni, bármi is legyen kettőjük között. Úgyhogy nem hinném, hogy komolyabb lenne, mint kellemes éjszakai időtöltés.
2011. február 16. 14:18
Szerintem sokszor tagadják a sztárok, hogy van-e barátnőjük. Mert féltik a magánéletüket. Bár szerintem így rosszabb, mert így az újságírók mindenáron próbálják kideríteni... és folyton rajtuk lógnak. Ha bevallanák akkor jó oké együtt vannak és kész.
De az hogy gyerekkori jó barátok, elég gyenge duma. Mert más gyerekkori barátja nincs?? Meg pont egy dekoratív nő az??
De az hogy gyerekkori jó barátok, elég gyenge duma. Mert más gyerekkori barátja nincs?? Meg pont egy dekoratív nő az??
2011. február 16. 15:37
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (Pannita @ 2011.02.16. 14:18)
Szerintem sokszor tagadják a sztárok, hogy van-e barátnőjük. Mert féltik a magánéletüket. Bár szerintem így rosszabb, mert így az újságírók mindenáron próbálják kideríteni... és folyton rajtuk lógnak. Ha bevallanák akkor jó oké együtt vannak és kész.
Nem kísérheti el őt mindenhová minden barátja
2011. február 16. 16:18
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Idézet (prézli @ 2011.02.16. 15:37)
Nem kísérheti el őt mindenhová minden barátja
És mi a baj azzal, hogy egy dekoratív nő az? Inkább ő legyen, mint egy Justin Bieber-féle szakadt figura 
Inkább ő
1 felhasználónak tetszik:
Pannita
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.