Justin Bieberről szexis fotósorozat készült
2011. február 16. 05:04
|
|
Ronetta001Mario Casas ... ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 4140 Csatolások: 537 Azonosító: 143253 offline
|
Kicsilány13:
teljesen igazad wan!!!!!!!
férfi anorexiára??
:D:D:D
szerintem tök jó kép igaz hogy nem szexi csak egy picit... de ti mindig szidjátok Justint!!!
Selena se nagy cucc
5-évesnek néz ki!!!!! nem 19-évesnek
:D
teljesen igazad wan!!!!!!!
férfi anorexiára??
szerintem tök jó kép igaz hogy nem szexi csak egy picit... de ti mindig szidjátok Justint!!!
Selena se nagy cucc
2011. február 16. 11:20
nem is értem, hogy lehet szexinek elnevezni egy ilyen szerencsétlen kisfiút...
2011. február 17. 16:38
|
csicskaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 143592 offline
|
Még én is izmosabb vagyok töle :'D Vegyük azt a példát amit sokan írtatok h megyek a strandon és h tele vn ilyen srácokkal mint Zsüsztin erre meg mondjátok h öket mért nm hurrogjuk le. Azért nm hurrogjuk le öket mert ök normálisan néznek de Bíber azért hurrogjuk le mert ö nm normális úgy néz ki 16 évesen mint egy 9 éves. XDD
2011. február 17. 21:00
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
de szaaar
eég szar kép..
2011. február 18. 20:40
szerintem nincs rossz teste..a nagyon-nagyn kockás has undoritó sztem Pl:jersey shore-ból mike-nak :S
2011. február 18. 21:24
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Nem tudom megérteni hogy a mai világ hol értékeli ezt a gyereket sexinek? Kinek az elborult elméjéből pattant ez ki?? Komolyan... nem tom elhinni h ebben a 10 éves kinézetben és szintén 10 éves hangban mi a szeretni való?????
2011. február 18. 21:35
|
|
Glambert95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 217 Csatolások: 2 Azonosító: 134035 offline
|
Justinka és a sexység két külön, egymástól kilométerekre álló fogalom. Nem értem ez miatt a címet. Ráadásul hánynom kell...
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: