Fluor-Mizu
2011. július 30. 22:36
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Hááát
Nem igazán az én stílusom, de nem olyan rossz...!! 10/4
2012. február 07. 17:11
|
|
a7xforeverThe Lochtenator♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 2618 Csatolások: 128 Azonosító: 156371 offline
|
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.07.10. 18:21)
Egyébként meg, az évszázad eddigi legrosszabb "dala"...
Vagy az évezred legrosszabb dala??
1 felhasználónak tetszik:
Heetella
2012. február 07. 17:22
én igy ismerem.
Asszem a mizu helyett ezt fogjátok énekelgetni: ♫♪Zúzunk az iskolába Én meg pár haver Mondd csak mi a pálya, Ha muszáj menni kell, Régóta nincs kiút, Csak doga és karók. Nekem bejön ez a suli Nekem bejön ez a suli Csak akkor tanulok, Ha úgy van De általában face van Így rám írhatsz,ha gond van. Nekem bejön ez a suli A sok buta matek óra Csináljunk most olyat, Amint megoldunk majd holnap! Kis diák,ó szija helló írd meg gyorsan, mert vár Rád a meló. nah számolj már mondom mi a szitu Te plusz én meg minusz nah figyu figyu figyu. ♫♪ ♥♥
Asszem a mizu helyett ezt fogjátok énekelgetni: ♫♪Zúzunk az iskolába Én meg pár haver Mondd csak mi a pálya, Ha muszáj menni kell, Régóta nincs kiút, Csak doga és karók. Nekem bejön ez a suli Nekem bejön ez a suli Csak akkor tanulok, Ha úgy van De általában face van Így rám írhatsz,ha gond van. Nekem bejön ez a suli A sok buta matek óra Csináljunk most olyat, Amint megoldunk majd holnap! Kis diák,ó szija helló írd meg gyorsan, mert vár Rád a meló. nah számolj már mondom mi a szitu Te plusz én meg minusz nah figyu figyu figyu. ♫♪ ♥♥
cucika
2012. február 07. 17:33
|
|
cucika▪α bαηɗα gɩтáяσsα▪ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.25. Hozzászólás: 1108 Csatolások: 55 Azonosító: 151711 offline
|
Idézet (király40 @ 2012.02.07. 17:22)
én igy ismerem.

Így jobban rímmel:
♫♪ Zúzunk az iskolába Én meg pár haver, na mondd csak mi a pálya, ha muszáj menni kell. Régóta nincs kiút, csak doga, más nem jut. Nekem bejön ez a suli Nekem bejön ez a suli. Csak akkor tanulok, ha úgy van, de általában face van, Így rám írhatsz,ha gond van. Nekem bejön ez a suli, A sok buta matek óra, Csináljunk most olyat, Amint megoldunk majd holnap! Kis diák, ó szia helló írd meg gyorsan, mert vár rád a meló. Na számolj már, mondom mi a szitu, te plusz én meg minusz, na figyu figyu figyu. ♫♪
király40
2012. február 07. 18:50
Idézet (cucika @ 2012.02.07. 17:33)
Így jobban rímmel:
♫♪ Zúzunk az iskolába Én meg pár haver, na mondd csak mi a pálya, ha muszáj menni kell. Régóta nincs kiút, csak doga, más nem jut. Nekem bejön ez a suli Nekem bejön ez a suli. Csak akkor tanulok, ha úgy van, de általában face van, Így rám írhatsz,ha gond van. Nekem bejön ez a suli, A sok buta matek óra, Csináljunk most olyat, Amint megoldunk majd holnap! Kis diák, ó szia helló írd meg gyorsan, mert vár rád a meló. Na számolj már, mondom mi a szitu, te plusz én meg minusz, na figyu figyu figyu. ♫♪
Mehetnél költönek ez nagyon jó.
cucika
2012. február 16. 20:05
|
|
Corby- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.12. Hozzászólás: 7036 Csatolások: 1416 Azonosító: 147096 offline
|
Ez a legújabb
Zúzunk a jégtáblákon, én meg pár Hummer,
Na mond csak mi a pálya, ha jég van menni kell,
Innen már nincs kiút, csak az ha Chuck kihúz
Nekem bejön ez a Hummer, nekem bejön ez a Hummer...
Csak akkor driftelek a jégen
ha fagyott elég mélyen
vagy megtalálsz egy lékben.
ha fagyott elég mélyen
8 felhasználónak tetszik:
király40,
Szabina2000,
Holly Keller,
An_d_a,
kriszti145,
starxxx,
Enaa,
Kyra99
2012. február 25. 15:19
Idézet (Corby @ 2012.02.16. 20:05)
Ez a legújabb
ha fagyott elég mélyen
ha fagyott elég mélyen
Ez nagyon nagy.XD Látom még mindig lovagolnak a Hummeres dolgon.XD
Corby
2012. február 25. 15:22
inkább Fluor-Marhaság/Sz*rság/Idiótaság/Népbutításnak kellett volna elnevezni.
2012. március 15. 14:18
|
|
Zsozsi13maybe I'm the side of angel... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.21. Hozzászólás: 1197 Csatolások: 32 Azonosító: 153514 offline
|
Most komolyan!Ezt az embert hívják az új "nyelvújítónak"?!!
Mit tett le az asztalra kérdem én?Ez a Mizu száma egyszerűen elmondhatatlanul...szóval ennyi!
2012. március 15. 14:19
|
|
Zsozsi13maybe I'm the side of angel... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.21. Hozzászólás: 1197 Csatolások: 32 Azonosító: 153514 offline
|
Idézet (Corby @ 2012.02.16. 20:05)
Ez a legújabb
ha fagyott elég mélyen
ha fagyott elég mélyen
Azta ez nagyon beteg!Marhajó lett!!
Corby
2012. március 15. 19:10
Nem szeretem Fluor-t.De van egy száma amit imádok.:'DD
2012. március 15. 19:15
eleinte nekem nem tetszett. Majd mániás lettem, de végül szerintem egy sz*rrá unott sz*r lett.
Rachel Zegler furcsa viselkedése a Met gálán sokakat megdöbbentett
Rachel Zegler furcsa viselkedése a Met gálán sokakat megdöbbentett
Vita alakult ki arról, mit szeretett volna.
Nagy összefoglaló! Így jelentek meg a sztárok az idei Met-gálán!
Nagy összefoglaló! Így jelentek meg a sztárok az idei Met-gálán!
Nagy outfit-összefoglaló!
A gyerekei rajzai díszítették Blake Lively kiegészítőjét a Met-gálán
A gyerekei rajzai díszítették Blake Lively kiegészítőjét a Met-gálán
Még erre is odafigyelt a sztár.
Ez volt az utolsó csepp! Katalin hercegné nagyon kiakadt Harry hercegre
Ez volt az utolsó csepp! Katalin hercegné nagyon kiakadt Harry hercegre
Betelt a hercegnénél a pohár.
Újabb részletek derültek ki Blake Lively és Justin Baldoni egyezségéről
Újabb részletek derültek ki Blake Lively és Justin Baldoni egyezségéről
Megszólalt Justin Baldoni ügyvédje.
Nem lesz per! Blake Lively és Justin Baldoni végre megegyezett
Nem lesz per! Blake Lively és Justin Baldoni végre megegyezett
Mégsem lesz per jövő héten.
Együtt érkezett, majd együtt is távozott a Met gáláról Bad Bunny és Sabrina Carpenter
Együtt érkezett, majd együtt is távozott a Met gáláról Bad Bunny és Sabrina Carpenter
Lehet köztük valami?
Justin Baldoni ügyvédje szerint Blake Lively hazudik
Justin Baldoni ügyvédje szerint Blake Lively hazudik
Elárulta, szerinte miért egyeztek meg.