(Ha lát valaki -nagy méretű- közös képeket Oliviával (mindkét szinésznő nagyon nagy kedvenc; ezért keresem ennyire) az kérem tegye fel ide. Én is igyekszem résen lenni.)
Jodie Foster - Giorgio Armani Fashion Show Párizs 2010. 01. 24.
2011. január 26. 00:14
|
jaguar |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.09. Hozzászólás: 1271 Csatolások: 3012 Azonosító: 25529 offline
|
Végre sikerült jó méretű képeket találnom Jodie-ról. Sajnos olyan nagy méretű képet még nem találtam amelyen Olivia Wilde is ot van.
Együtt ültek a divatbemutatón, amely -és főleg Jodie miatt meglepő; hiszen mégiscsak elmúlt 48- mindkettőjük számára az első ilyen volt. Ebben a szintén tegnap készült videóban Jodie beszél is erről: http://www.youtube.com/watch?v=nHPrw7NdYnA Azt tudtam hogy nem nagy divatrajongó - bár 10-ből 9-szer nagyon elegáns ha meg kell valahol jelennie - de ez mégiscsak meglepő volt számomra.
(Ha lát valaki -nagy méretű- közös képeket Oliviával (mindkét szinésznő nagyon nagy kedvenc; ezért keresem ennyire) az kérem tegye fel ide. Én is igyekszem résen lenni.)
1 felhasználónak tetszik:
gonzales7
2011. január 28. 08:12
|
jaguar |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.09. Hozzászólás: 1271 Csatolások: 3012 Azonosító: 25529 offline
|
+16 (remek) kép
Ezeket a fotókat elnézve, megint csak azt tudom mondani, Jodie nagyon jól viseli a korát, nagyon szépen, mégis természetesen idősödik, ami főleg a mai Hollywood-ot elnézve nagy szó (bár őt ismerve cseppet sem meglepő).
Ezeket a fotókat elnézve, megint csak azt tudom mondani, Jodie nagyon jól viseli a korát, nagyon szépen, mégis természetesen idősödik, ami főleg a mai Hollywood-ot elnézve nagy szó (bár őt ismerve cseppet sem meglepő).
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.