(Ha lát valaki -nagy méretű- közös képeket Oliviával (mindkét szinésznő nagyon nagy kedvenc; ezért keresem ennyire) az kérem tegye fel ide. Én is igyekszem résen lenni.)
Jodie Foster - Giorgio Armani Fashion Show Párizs 2010. 01. 24.
2011. január 26. 00:14
|
jaguar |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.09. Hozzászólás: 1271 Csatolások: 3012 Azonosító: 25529 offline
|
Végre sikerült jó méretű képeket találnom Jodie-ról. Sajnos olyan nagy méretű képet még nem találtam amelyen Olivia Wilde is ot van.
Együtt ültek a divatbemutatón, amely -és főleg Jodie miatt meglepő; hiszen mégiscsak elmúlt 48- mindkettőjük számára az első ilyen volt. Ebben a szintén tegnap készült videóban Jodie beszél is erről: http://www.youtube.com/watch?v=nHPrw7NdYnA Azt tudtam hogy nem nagy divatrajongó - bár 10-ből 9-szer nagyon elegáns ha meg kell valahol jelennie - de ez mégiscsak meglepő volt számomra.
(Ha lát valaki -nagy méretű- közös képeket Oliviával (mindkét szinésznő nagyon nagy kedvenc; ezért keresem ennyire) az kérem tegye fel ide. Én is igyekszem résen lenni.)
1 felhasználónak tetszik:
gonzales7
2011. január 28. 08:12
|
jaguar |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.09. Hozzászólás: 1271 Csatolások: 3012 Azonosító: 25529 offline
|
+16 (remek) kép
Ezeket a fotókat elnézve, megint csak azt tudom mondani, Jodie nagyon jól viseli a korát, nagyon szépen, mégis természetesen idősödik, ami főleg a mai Hollywood-ot elnézve nagy szó (bár őt ismerve cseppet sem meglepő).
Ezeket a fotókat elnézve, megint csak azt tudom mondani, Jodie nagyon jól viseli a korát, nagyon szépen, mégis természetesen idősödik, ami főleg a mai Hollywood-ot elnézve nagy szó (bár őt ismerve cseppet sem meglepő).
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.