Imádom a filmet!
X-Men: First Class (2011)
2011. szeptember 14. 19:35
|
|
Boszorka666visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.12. Hozzászólás: 173 Csatolások: 41 Azonosító: 71433 offline
|
A legjobban sikerült X-men film!!
James McAvoy, Kevin Bacon, Michael Fassbender fantasztikus alakítást nyújtottak!!!
2012. február 18. 12:36
|
|
Ancyvivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.28. Hozzászólás: 245 Csatolások: 11 Azonosító: 103212 offline
|
Sajna csak most tudtam megnézni,jó film volt,de nem a legjobb,mert kicsit olyan érzésem volt mintha túl sokat akarnak 2órába bele gyömöszölni,pedig 2óra nem semmi.Ennek ellenére nem volt rossz film,és X professzor olyan cuki volt
jah és a szinkron vmi kegyetlen lett,főleg Magneto hangja
szval vissza kell néznem,de angolul
2012. február 18. 12:42
|
|
LadyAlexa#protectTonyStark |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 435 Azonosító: 166600 offline
|
Amikor megjelent a film, én azonnal rohantam a moziba megnézni, hiszen imádom az X-Ment, és az elejétől fogva az összes rész megvan DVD-ben
Nem csalódtam ebben sem. Jó volt végre megtudni, hogyan ismerkedett meg X professzor és Magneto. Magyar feliratosan nagyon szuper volt, a hangjuk levett a lábamról, még úgy is, hogy ültem
Az eddigi legjobb lett.
2012. szeptember 13. 00:50
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Az EOnline UK szerint a Marvel feje azt nyilatkozta hogy Professor X-et megölik (vagy a következő filmben teszik vagy már benne sem lesz alapból) és Cyclops veszi át a helyét ...
2012. szeptember 13. 06:48
Idézet (ophely88 @ 2012.09.13. 00:50)
Az EOnline UK szerint a Marvel feje azt nyilatkozta hogy Professor X-et megölik (vagy a következő filmben teszik vagy már benne sem lesz alapból) és Cyclops veszi át a helyét ... 
To hell with continuity
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.