nagy reményeket fűzök hozzá!
X-Men: First Class (2011)
2011. május 30. 23:18
Idézet (Cakey5000 @ 2011.05.30. 22:48)
Between Emma & Mystique, this film has enough hotness to shut down the interwebs.
No, it's not true. It's nowhere near the Trilogy when it comes to hotness. You can't possibly be serious.
Halle Berry? Rebecca Romijn? Anna Paquin? Famke Janssen?
2011. június 05. 22:01
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Egy másik X-Men rajongó erősítsen vagy cáfoljon meg: a pillangó szárnyakkal rendelkező hölgyemény ugye Psziché lesz? Jaajj, nagyon örülnék ha a kedvenc karakterem is szerepelne a filmben
Szerk.: Rákerestem, és sajna nem, pedig neki nagyon tudtam volna örülni. Na mindegy.
Szerk.: Rákerestem, és sajna nem, pedig neki nagyon tudtam volna örülni. Na mindegy.
2011. június 05. 22:10
Idézet (Mia @ 2011.06.05. 22:01)
Egy másik X-Men rajongó erősítsen vagy cáfoljon meg: a pillangó szárnyakkal rendelkező hölgyemény ugye Psziché lesz? Jaajj, nagyon örülnék ha a kedvenc karakterem is szerepelne a filmben

nem hiszem hogy Psziché lenne!
mivel Psziché polgári neve Betsy Braddock és ő egy telepata ugyanolyan mint Xavier vagy Jean Grey!ráadásul Angliából származik és nem is kreol bőrű!
az angyal nevű lány polgári neve Angel Salvadore szóval szerintem ő nem Psziché!
én igazából nem is tudtam beazonosítani ezt a tündér szerű szereplőt sem a színes bőrű Darwin nevű srácot nem rémlik hogy léteznének ilyen szereplők a korábbi képregényekben bár lehet hogy igen nem olvastam mindet!
de sikerült valóban létezik ilyen karakter!
végül sikerült megtalálnom Darwint is:
szóval kár hogy kevésbé ismert mutáns karaktereket vettek elő kitöltő szereplőknek!
2011. június 06. 01:36
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2011.06.05. 22:10)
nem hiszem hogy Psziché lenne!
mivel Psziché polgári neve Betsy Braddock és ő egy telepata ugyanolyan mint Xavier vagy Jean Grey!ráadásul Angliából származik és nem is kreol bőrű!
az angyal nevű lány polgári neve Angel Salvadore szóval szerintem ő nem Psziché!
én igazából nem is tudtam beazonosítani ezt a tündér szerű szereplőt sem a színes bőrű Darwin nevű srácot nem rémlik hogy léteznének ilyen szereplők a korábbi képregényekben bár lehet hogy igen nem olvastam mindet!
szóval kár hogy kevésbé ismert mutáns karaktereket vettek elő kitöltő szereplőknek!
Igen, ezt mindet tudom, csak megláttam a szárnyakat és csak azokra koncentráltam.
1 felhasználónak tetszik:
gonzales7
2011. június 06. 18:37
Idézet (Mia @ 2011.06.06. 01:36)
de azért persze így is lehet a film ugyanolyan jó. 
a legjobb eddig az X-men filmek közül!
2011. június 11. 18:00
|
|
Catherineboobtana |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 30 Azonosító: 137378 offline
|
Itt rossz minőségben ugyan, de megnézhető online: http://www.videobb.com/video/wV7cYd9dNgPg
ui: Én azért inkább a moziban nézem majd meg.
ui: Én azért inkább a moziban nézem majd meg.
Kapcsolódó sztárok
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Elkelt Szabó Zsófi, férjhez ment.
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Tovább folytatná az ügyet.
Cannes-i filmfesztivál 2026 - így jelentek meg a sztárok I.
Cannes-i filmfesztivál 2026 - így jelentek meg a sztárok I.
Újabb fotók a vörös szőnyegről.
Chace Crawford végre elárulta, kivel jött össze a Gossip Girlből
Chace Crawford végre elárulta, kivel jött össze a Gossip Girlből
Nagy szerelmek szövődtek.
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Ismét anya lesz Brianne Howey.
Szőkére festette a haját Jessica Chastain
Szőkére festette a haját Jessica Chastain
Egy sorozatot forgat éppen.
Bella Hadid megmutatta az lehetetlenül vékony derekát
Bella Hadid megmutatta az lehetetlenül vékony derekát
Elképesztően vékony a modell.
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Helyreállíthatják a hírnevüket Hollywoodban?