Starity

Dumcsitopik érettebbeknek (15+)

961 oldal 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. június 20. 22:33 #14501
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5972
Csatolások: 135718
Azonosító: 67913
Helló srácokhttp://www.sg.hu/kep/faces/integet2.gif

Idézet (dave095 @ 2011.06.20. 21:58)
Miért érzem magamat még mindig a duma-topikban? fear.gif

Nem is tudom think.gif Én megint regényt írok szerintem rohog.gif Bár még nem tudom, még csak az elején járok, de amúgy azt néztem, hogy ma (is) elég sok oldal született, bár azt a részét nem tudom, hogy mennyire voltak benne duma topik jellegű hozzászólások? Én nem nagyon emlékszem ilyenekre, max 1-2 talán. beer.gif

Idézet (dave095 @ 2011.06.20. 21:39)
Igen? think.gif Nem is néztem. Na mindegy. Nem fogok belehalni egy negatívba. Mellette ott van 14 pozitív.  _nevet.gif Egyébként fogalmam sincs. Nem mindenki érthet velem egyet. pardon.gif
Ja, és nem Norbit kérték a legtöbben, hanem Évát.  _nevet.gif

Szoktam nézegetni a visszabeszélőt, minden topikot kb, bár nagyon ritkán írok oda, mert az adatlapok nem érintenek, úgyhogy ott csak nézelődök, de vannak dolgok, nem mondom, nem is kicsik. Hát, amit beírtál, most legutóbb, például az se semmi, de, simán el tudom képzelni, hogy vannak ilyen fórumozók. Hát ez van, sajnos, nagyon nem tudsz tenni ellene semmit, meg igaz én se.

Megbíztál a tagban, és látod...

Idézet (joe_r @ 2011.06.20. 21:24)
Már miért ne lenne csajos? Legalább három jó csaj van benne... biggrin.gif  blush.gif

Huh, az biztos. Várjunk csak, Doherty, Milano, McGowan, Couco kisasszonyok. biggrin.gif Persze Holly is aranyos, és szép, de valahogy Őrá mindig úgy néztem, mintha a nővérem lenne, nem tudom miért blush.gif

Idézet (dave095 @ 2011.06.20. 21:23)
Már miért is lenne csajos?  mellow.gif Sosem értettem, amikor valaki(k) nemhez köt(nek) egy sorozatot. Ez hülyeség. Amúgy szia! smileeee.gif

Ezt csak mondják. Igazából én is láttam pár részt, amikor ilyen idős voltam, mint most Barna, pedig, akkor is azt mondták, hogy lányos. Volt pár jó rész, amikor benne volt a McMahon, ő nagy színész, úgyhogy azok jó részek voltak, legalábbis, amiket én láttam rolleyes.gif

Na meg, ha azt nézem, varázslós sorozat igaz? A Harry Potter filmek is varázslós filmek (sorozatok). Akkor az is lányos? http://www.sg.hu/kep/faces/nemtudom.gif biggrin.gif

Nem, hát tényleg vannak úgymond "csajos" sorozatok, mint például Született Feleségek, Szex és New York, Rúzs és New York (vagy mi? biggrin.gif), és filmekben is tuti találni. Bár, abban is biztos vagyok, hogy vannak ezeknek a sorozatoknak férfi nézői is, hm, én nem tartozom közéjük, becsületesen bevallom blush.gif beer.gif

Idézet (Liord @ 2011.06.20. 19:12)
De miért nem szereted az újakat?

Nem mondtuk, hogy nem szeretjük őket, csak szerintem szkeptikusok vagyunk (én legalábbis biztos). Ilyen dumálós topiknál, az a baj, sokan offtopikkal keverik, aztán, pl. beköszönnek, hogy csatlakozhatnak-e? És utána elmondjuk, hogy persze, de ne floodoljon, és stb. És a nagy részük bizony azt csinálja, mármint, szabály ellenére, is, nem használja a szerkesztem gombot, csak ír inkább még egy hozzászólást.

Kirívó példa, de volt, hogy Betti elmagyarázta az egyik újnak, miről is van szó. Elolvasta, írt is rá valamit, majd utána rögtön írt még egy hozzászólást, amit nyugodtan írhatott volna az elsőbe is.

Lehet, ez sokakat nem zavar, de például (engem is) itt elég sok embert igen. És a pláne az, hogy sokan mondják, hogy milyen jó beszélgetések vannak itt. Hát persze, mert nem két szavakat írunk egy hozzászólásban, és nincs tele offolva wink.gif De egyébként, Te engem meggyőztél, ha szabad így fogalmaznom, úgyhogy üdv isméthttp://www.sg.hu/kep/faces/integet2.gif

Idézet (LittleVampire @ 2011.06.20. 15:19)
Fogtam magam, pár perc erejéig felugrottam. Csak egy kis helyzetjelentésért jöttem. Mizujs?  wink.gif Tegnap barátok elrontották az egész születésnapomat...

Én még nem írtam erre, de én is nagyon sajnálom Hajni sad.gif Nem tudom miféle emberekből szalajtottak ezek a barátok, de legalább arra odafigyelhetnének, hogy ezzel Neked fájdalmat okoznak, tönkreteszik az emlékeidet, és stb. Ilyen barátaim szerencsére sosem voltak, remélem Neked sem lesznek a jövőben kedves Hajni

Sokkal többet érdemelsz, ebben egészen biztos vagyok. wink.gif

Idézet (olsenfan.. @ 2011.06.20. 21:44)
Akik egyet értenek veled az jó!
Akik meg nem azokat meg le kell szarni biggrin.gif  rohog.gif

_nevet.gif _nevet.gif beer.gif
3 felhasználónak tetszik: dave095, olsenfan.., Heetella
2011. június 20. 22:43 #14502
dave095
dave095
Hozzászólás: 7183
Csatolások: 83636
Azonosító: 114760
Idézet (Boscorelli @ 2011.06.20. 22:33)
Helló srácokhttp://www.sg.hu/kep/faces/integet2.gif
Nem is tudom think.gif Én megint regényt írok szerintem rohog.gif  Bár még nem tudom, még csak az elején járok, de amúgy azt néztem, hogy ma (is) elég sok oldal született, bár azt a részét nem tudom, hogy mennyire voltak benne duma topik jellegű hozzászólások? Én nem nagyon emlékszem ilyenekre, max 1-2 talán.  beer.gif

Szia!

Húú, ezt imádom benned. Ilyenkor kapkodom a fejemet, hogy mire válaszoljak. rohog.gif Még szép, hogy nem láttad/látod, mert Roland barátunk ismét gondoskodott eme sokat mondó hozzászólások eltakarításáról. cool.gif

Idézet (Boscorelli @ 2011.06.20. 22:33)
Szoktam nézegetni a visszabeszélőt, minden topikot kb, bár nagyon ritkán írok oda, mert az adatlapok nem érintenek, úgyhogy ott csak nézelődök, de vannak dolgok, nem mondom, nem is kicsik. Hát, amit beírtál, most legutóbb, például az se semmi, de, simán el tudom képzelni, hogy vannak ilyen fórumozók. Hát ez van, sajnos, nagyon nem tudsz tenni ellene semmit, meg igaz én se.

Nekem mondod? Amikor megláttam azt hittem agyf@szt kapok. Olyan mérges voltam, hogy az nem igaz. dry.gif Csalódtam is abban, akinek eredetileg adtam a lapot, mert az üzenete alapján nagyon nem erre számítottam. mellow.gif De nem érdekel, biztos nem fogom annyiban hagyni. beer.gif
2 felhasználónak tetszik: Heetella, Boscorelli
2011. június 20. 23:00 #14503
- törölt felhasználó -    
Végül is ha azt nézzük az "öreg rókák" összetartanak. beer.gif

olsenfan:pardon.gif A lányok nem szeretik ha eltéveszted a nevüket. Amúgy meg nem történik velem sok minden neki álltam annak a könyvnek amit csak úgy, csukott szemmel választottam a könyvtárba. smileeee.gif
4 felhasználónak tetszik: olsenfan.., dave095, Rap4ever8, Boscorelli
2011. június 20. 23:14 #14504
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Idézet (Heetella @ 2011.06.20. 23:00)
Végül is ha azt nézzük az "öreg rókák" összetartanak. beer.gif 
olsenfan:pardon.gif A lányok nem szeretik ha eltéveszted a nevüket. Amúgy meg nem történik velem sok minden neki álltam annak a könyvnek amit csak úgy, csukott szemmel választottam a könyvtárba. smileeee.gif

A címét megtudhatjuk vagy titok? smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Heetella
2011. június 20. 23:16 #14505
- törölt felhasználó -    
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.06.20. 23:14)
A címét megtudhatjuk vagy titok? smileeee.gif

Japán rózsa Azért a véletlennek is vannak fintorai. Éppen a napokban meséltem hogy mennyire elmerültem a japán világban, erre mi akad meg a kezemben. biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Rap4ever8, dave095, Boscorelli
2011. június 20. 23:52 #14506
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Kezd eluralkodni rajtam a pánik. Megyek is inkább aludni. Ma már csodát úgysem tehetek. Annak meg aztán végképp semmi értelme, hogy fél éjszaka tételeket magoljak és holnap hulla fáradtan essek be érettségire. De jó lesz már holnap ilyenkor. Szívesen előre ugranék az időben (vagy hátra, hogy legyen még időm a tanulásra.) Sziasztok! Jó éjt! Reggel megyek a kivégzésemre...
3 felhasználónak tetszik: Boscorelli, Heetella, DisneyFans
2011. június 21. 00:40 #14507
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Hozzászólás: 5972
Csatolások: 135718
Azonosító: 67913
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.06.20. 23:52)
Kezd eluralkodni rajtam a pánik. Megyek is inkább aludni. Ma már csodát úgysem tehetek. Annak meg aztán végképp semmi értelme, hogy fél éjszaka tételeket magoljak és holnap hulla fáradtan essek be érettségire. De jó lesz már holnap ilyenkor. Szívesen előre ugranék az időben (vagy hátra, hogy legyen még időm a tanulásra.) Sziasztok! Jó éjt! Reggel megyek a kivégzésemre...

Okos gondolkozás, és biztosan menni fog beer.gif Csak ügyesen wink.gif Nekem az a tippem, hogy négyes-ötös lesz mind meghajolo.gif

Idézet (dave095 @ 2011.06.20. 22:43)
Szia!
Húú, ezt imádom benned. Ilyenkor kapkodom a fejemet, hogy mire válaszoljak.  rohog.gif Még szép, hogy nem láttad/látod, mert Roland barátunk ismét gondoskodott eme sokat mondó hozzászólások eltakarításáról.  cool.gif

Kösz biggrin.gif Hát igen, tudok ilyen nagyokat írni, és őszintét megvallva, szeretek is, jobban, mint két szót, egy hozzászólásban. Annyira nem is nehéz, mindegyik választ megnyitom külön-külön lapon, egy ablakban, és megírom külön őket, végül az egyikbe bemásolom az összes többit. Én így szoktam csinálni. blush.gif

Akkor ezek szerint buli volt ma is? Erre most nem kaptam meghívót. smileeee.gif

joe, köszönjük fáradhatatlan munkádat meghajolo.gif

Idézet (dave095 @ 2011.06.20. 22:43)
Nekem mondod? Amikor megláttam azt hittem agyf@szt kapok. Olyan mérges voltam, hogy az nem igaz.  dry.gif Csalódtam is abban, akinek eredetileg adtam a lapot, mert az üzenete alapján nagyon nem erre számítottam.  mellow.gif  De nem érdekel, biztos nem fogom annyiban hagyni.  beer.gif

Nem csodálom dave beer.gif Egyébként, én úgy vagyok vele, hogy tényleg elég az-az egy adatlap, és arra mindig lesz időm is, kedvem is, és, hát igaz a legnagyobb kedvencem is, úgyhogy, ilyen téren, szerencsés vagyok. Minden adatlapokkal kapcsolatos "partyból" kimaradok beer.gif

Egyébként szoktam látni, ott is mi megy, néha fel is teszem magamnak a kérdést, hogy vajon a szerkesztő egyáltalán tudja-e, hogy kinek az adatlapját szerkeszti? think.gif Vagy csak egyszerűen azért vállalta el, hogy legyen +1 adatlapja? rohog.gif

Idézet (Rap4ever8 @ 2011.06.20. 15:18)
Láttam, hogy előtört belőled a költő a moditopicban. biggrin.gif

Öhm, igen, mert gondolkoztam, hogy milyen címet adjak a szép csokornak, de más nem jutott eszembe blush.gif Reméltem, hogy poénra veszik majd, és kapott azt hiszem 9 tetszik-et, úgyhogy lehet tényleg tetszett a tagoknak blush.gif wink.gif

(Bár sűrűn nem fogok ilyeneket csinálni, mert, nem akarom, hogy mérgesek legyenek rám a moderátorok emiatt, hogy egy komoly topikot elviccelek)
1 felhasználónak tetszik: dave095
2011. június 21. 07:43 #14508
- törölt felhasználó -    
Jó reggelt! beer.gif
Jöttem szúrkolni! laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: SelenaGirl, DisneyFans
2011. június 21. 08:17 #14509
- törölt felhasználó -    
Idézet (Shippo 00 @ 2011.06.21. 07:43)
Jó reggelt!  beer.gif 
Jöttem szúrkolni!  laugh.gif

Szia és Jó reggelt neked is!! beer.gif
1 felhasználónak tetszik: DisneyFans
2011. június 21. 09:34 #14510
- törölt felhasználó -    
Jó reggelt mindenkinek. laugh.gif
2011. június 21. 10:02 #14511
- törölt felhasználó -    
Jó reggelt mindenkinek, bár annyira már nincs reggel. Most örülök: meg találtam a könyvtári kártyám. Átforgattam az egész szobám, és kiderült, hogy az asztalom mögé volt beesve. Az eredmény az lett, hogy csak ülök és mosolygok magamban. rolleyes.gif

Idézet (Rap4ever8 @ 2011.06.20. 23:52)

Szerintem jól teszed, nem is lenne értelme egész éjjel fentlenned. Mindenesetre szurkolunk neked. A legjobb, hogy amikor ezt olvasod már túl vagy rajta. wink.gif
6 felhasználónak tetszik: dave095, SelenaGirl, Shippo 00, Rap4ever8, DisneyFans, Boscorelli
2011. június 21. 10:31 #14512
- törölt felhasználó -    
Idézet (Heetella @ 2011.06.21. 10:02)
Jó reggelt mindenkinek, bár annyira már nincs reggel. Most örülök: meg találtam a könyvtári kártyám.  Átforgattam az egész szobám, és kiderült, hogy az asztalom mögé volt beesve. Az eredmény az lett, hogy csak ülök és mosolygok magamban.  rolleyes.gif

Az a lényeg,hogy meg van mivel akkor nem tudtad volna visszavinni a könyvet. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Heetella
2011. június 21. 10:53 #14513
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Sziasztok! Végre leérettségiztem! w00t.gif Kezdődhet a nyári szünet. biggrin.gif
6 felhasználónak tetszik: dave095, DisneyFans, SelenaGirl, Boscorelli, Heetella, joe_r
2011. június 21. 10:55 #14514
dave095
dave095
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.06.21. 10:53)
Sziasztok! Végre leérettségiztem! w00t.gif Kezdődhet a nyári szünet. biggrin.gif

Neked is szia! biggrin.gif Na mesélj már, hogy sikerült? w00t.gif
3 felhasználónak tetszik: DisneyFans, Rap4ever8, Heetella
2011. június 21. 10:55 #14515
DisneyFans
DisneyFans
American Horror Story
Hozzászólás: 5111
Csatolások: 1595
Azonosító: 131804
Jó reggelt smileeee.gif

Rap4ever8 Gratulálok smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: SelenaGirl, Rap4ever8
2011. június 21. 10:57 #14516
- törölt felhasználó -    
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.06.21. 10:53)

Szia.Gratulálok!Gondolom már vártad,hogy vége legyen?!Nos,hogy sikerült érzésre?? laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: DisneyFans, Rap4ever8
2011. június 21. 11:02 #14517
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Idézet (dave095 @ 2011.06.21. 10:55)
Neked is szia! biggrin.gif Na mesélj már, hogy sikerült?  w00t.gif

A magyar sima ügy volt egy szót se kellett volna rá tanulnom. Irodalomból az irodalom határterületeit húztam, ami nálunk egy film volt (Picasso kalandjai) szóval azt elég volt megnézni és simán el lehet mondani mindent, én meg megtanultam az összes hülye tételt. Nyelvtanból se kellett volna semmit tanulnom, mivel egy szónoki beszédet kellett elemeznem, amiről elolvasás után semmi tanulással is tudtam volna beszélni. A töritől viszont jogosan féltem. Szerintem csak 3-as lesz. Eléggé elszúrtam. Károly Róbertet húztam. Eleinte jól ment, de aztán elakadtam. Kérdezés után tudtam folytatni, de nem voltak tökéletesek a válaszaim. Ráadásul belekérdezett az Anjou uralkodóházba. -.- A vizsgáztató elnök viszont jó fej volt. Az egyik kérdésre nem tudtam válaszolni, ezért feltette magyarul, mert azt hitte, hogy a kérdést nem értem, mivel előtte mindenre válaszoltam. Nem segített vele, de azért rendes volt tőle. smileeee.gif Na mindegy nem számít. A lényeg, hogy végre túl vagyok rajta. biggrin.gif
8 felhasználónak tetszik: dave095, DisneyFans, SelenaGirl, Boscorelli, Heetella, Shippo 00, joe_r, Christo
2011. június 21. 11:19 #14518
dave095
dave095
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.06.21. 11:02)
A magyar sima ügy volt egy szót se kellett volna rá tanulnom. Irodalomból az irodalom határterületeit húztam, ami nálunk egy film volt (Picasso kalandjai) szóval azt elég volt megnézni és simán el lehet mondani mindent, én meg megtanultam az összes hülye tételt. Nyelvtanból se kellett volna semmit tanulnom, mivel egy szónoki beszédet kellett elemeznem, amiről elolvasás után semmi tanulással is tudtam volna beszélni. A töritől viszont jogosan féltem. Szerintem csak 3-as lesz. Eléggé elszúrtam. Károly Róbertet húztam. Eleinte jól ment, de aztán elakadtam. Kérdezés után tudtam folytatni, de nem voltak tökéletesek a válaszaim. Ráadásul belekérdezett az Anjou uralkodóházba. -.- A vizsgáztató elnök viszont jó fej volt. Az egyik kérdésre nem tudtam válaszolni, ezért feltette magyarul, mert azt hitte, hogy a kérdést nem értem, mivel előtte mindenre válaszoltam. Nem segített vele, de azért rendes volt tőle. smileeee.gif Na mindegy nem számít. A lényeg, hogy végre túl vagyok rajta. biggrin.gif

Nem baj az. Ilyenkor már persze mindent mond az ember. biggrin.gif De inkább tanulj rá, mint ne. wink.gif És az a töri 3-as sokban fogja befolyásolni a továbbtanulásodat a felsőoktatásban? Amúgy meg gratulálok! thumbsup.gif
3 felhasználónak tetszik: Shippo 00, SelenaGirl, DisneyFans
2011. június 21. 11:27 #14519
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Idézet (dave095 @ 2011.06.21. 11:19)
Nem baj az. Ilyenkor már persze mindent mond az ember. biggrin.gif De inkább tanulj rá, mint ne.  wink.gif És az a töri 3-as sokban fogja befolyásolni a továbbtanulásodat a felsőoktatásban? Amúgy meg gratulálok!  thumbsup.gif

Köszi! smileeee.gif Egyáltalán nem befolyásol semmit, mivel a BKF-re jelentkeztem elektronikus ábrázolás szakra, ahol az érettségit nem nézik. Külön kellett felvételizni. Nem hiszem, hogy felvesznek, mert nem jártam előkészítőre, oda pedig többségben olyanokat vesznek fel akik igen. Nem baj, mert van B tervem. Egy éves képzésre megyek, jövőre járok előkészítőre és újra próbálom. smileeee.gif
4 felhasználónak tetszik: dave095, Shippo 00, DisneyFans, Boscorelli
2011. június 21. 11:45 #14520
- törölt felhasználó -    
Most viszont megyek talán kicsit később jövők!Nos addig is Sziasztok és további jó beszélgetést mindenkinek.happy.gif
961 oldal 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!