Idézet (dave095 @ 2011.06.20. 21:58)
Miért érzem magamat még mindig a duma-topikban? 
Nem is tudom
Idézet (dave095 @ 2011.06.20. 21:39)
Igen?
Nem is néztem. Na mindegy. Nem fogok belehalni egy negatívba. Mellette ott van 14 pozitív.
Egyébként fogalmam sincs. Nem mindenki érthet velem egyet.
Ja, és nem Norbit kérték a legtöbben, hanem Évát.
Ja, és nem Norbit kérték a legtöbben, hanem Évát.
Szoktam nézegetni a visszabeszélőt, minden topikot kb, bár nagyon ritkán írok oda, mert az adatlapok nem érintenek, úgyhogy ott csak nézelődök, de vannak dolgok, nem mondom, nem is kicsik. Hát, amit beírtál, most legutóbb, például az se semmi, de, simán el tudom képzelni, hogy vannak ilyen fórumozók. Hát ez van, sajnos, nagyon nem tudsz tenni ellene semmit, meg igaz én se.
Megbíztál a tagban, és látod...
Idézet (joe_r @ 2011.06.20. 21:24)
Már miért ne lenne csajos? Legalább három jó csaj van benne...

Huh, az biztos. Várjunk csak, Doherty, Milano, McGowan, Couco kisasszonyok.
Idézet (dave095 @ 2011.06.20. 21:23)
Már miért is lenne csajos?
Sosem értettem, amikor valaki(k) nemhez köt(nek) egy sorozatot. Ez hülyeség. Amúgy szia! 
Ezt csak mondják. Igazából én is láttam pár részt, amikor ilyen idős voltam, mint most Barna, pedig, akkor is azt mondták, hogy lányos. Volt pár jó rész, amikor benne volt a McMahon, ő nagy színész, úgyhogy azok jó részek voltak, legalábbis, amiket én láttam
Na meg, ha azt nézem, varázslós sorozat igaz? A Harry Potter filmek is varázslós filmek (sorozatok). Akkor az is lányos?
Nem, hát tényleg vannak úgymond "csajos" sorozatok, mint például Született Feleségek, Szex és New York, Rúzs és New York (vagy mi?
Idézet (Liord @ 2011.06.20. 19:12)
De miért nem szereted az újakat?
Nem mondtuk, hogy nem szeretjük őket, csak szerintem szkeptikusok vagyunk (én legalábbis biztos). Ilyen dumálós topiknál, az a baj, sokan offtopikkal keverik, aztán, pl. beköszönnek, hogy csatlakozhatnak-e? És utána elmondjuk, hogy persze, de ne floodoljon, és stb. És a nagy részük bizony azt csinálja, mármint, szabály ellenére, is, nem használja a szerkesztem gombot, csak ír inkább még egy hozzászólást.
Kirívó példa, de volt, hogy Betti elmagyarázta az egyik újnak, miről is van szó. Elolvasta, írt is rá valamit, majd utána rögtön írt még egy hozzászólást, amit nyugodtan írhatott volna az elsőbe is.
Lehet, ez sokakat nem zavar, de például (engem is) itt elég sok embert igen. És a pláne az, hogy sokan mondják, hogy milyen jó beszélgetések vannak itt. Hát persze, mert nem két szavakat írunk egy hozzászólásban, és nincs tele offolva
Idézet (LittleVampire @ 2011.06.20. 15:19)
Fogtam magam, pár perc erejéig felugrottam. Csak egy kis helyzetjelentésért jöttem. Mizujs?
Tegnap barátok elrontották az egész születésnapomat...
Én még nem írtam erre, de én is nagyon sajnálom Hajni
Sokkal többet érdemelsz, ebben egészen biztos vagyok.
Idézet (olsenfan.. @ 2011.06.20. 21:44)
Akik egyet értenek veled az jó!
Akik meg nem azokat meg le kell szarni

Akik meg nem azokat meg le kell szarni

3 felhasználónak tetszik: