Idézet (Boscorelli @ 2011.06.16. 13:32)
Nem gond, ha képet linkelsz be, de az meg lehet oldani URL-ként is, és akkor írsz egy szöveget, és az lesz a kép linkje, aki akarja úgyis megnézi
De kevésbé feltűnő. Hozzáteszem, én megnéztem minden képet tegnap, egy-kettő jó volt, pl. az a tv-s, azt hiszem dave linkelte, de teljesen biztos, most nem is vagyok benne. Na, azzal én is egyetértek. Ja igen, meg az "elfogadom a szabályzatot" is jó volt, most hirtelen beugrott az is.
Ezt azért én nem mondanám, vannak, akik egyetértenek

Igazából, az a véleményem, ha normális hangnemben adja elő az ember a gondjait (és szerintem ti így irtatok joe-val), akkor nem is lehet nagyon megsértődni rajta, még, ha a kritika jogos is.
Persze, ahogy olvastam, ilyenről nincs is szó, dave és olsenfan részéről sem. Ami engem illet, én is egyetértek veletek, bár hozzáteszem, senkivel nem akarok rossz kapcsolatban lenni a topikban, úgyhogy ez csak egy privát vélemény.
De annyit azért, az úgymond "troll-osok" védelmében meg tudok állapítani, hogy volt, hogy például mi is a rapről beszélgettünk, vagy esetleg másról, ami adott esetben őket kevésbé érdekli. Persze, nem ilyen hozzászólás mennyiségben, és szebben linkeltük be őket (sorry srácok), így talán annyira nem is volt feltűnő, és/vagy zavaró számukra.
Én a tegnapiakhoz nem nagyon tudtam hozzászólni, egyrészről, mert nem is vagyok képregény fanatikus, persze, megnézegetem őket, elolvasom, ha belinkelnek párat, de prímán megvagyok nélküle, az-az igazság. Másrészt, ez a troll dolog tőlem kicsit idegen, bár ismerem, de egyáltalán nem vagyok egy "addict". Szóval így, csak olvastam tegnap.
Pédául, tegnap este nekem volt kedvem dumálni, nem is tudom miről, igazából bármiről, ezért át is mentem az offtopikba, bár, az a fura, hogy az most jobban ki van halva, mint ez a topik. Nos, nekem igazából nem is az oldalak számával van a gondom, mert prímán tele lehet írni 4-5 oldalt, mondjuk két este alatt, ha jó a téma, sokan hozzászólnak, és sokat írnak. Én így gondolom. Nekem igazából, az egy vagy két soros nagyon gyorsan egymás után írt hozzászólások jönnek be kevésbé, hát igazából, amint ebben is látjátok, én nem nagyon tudok olyanokat írni
Már meg is van nyitva, gonzasles7 barátunk jóvoltából.

A linkelés tényleg jobb, mivel így elkerülhetjük azt, ami engem igazából legjobban zavart: a képidézés. Sokan a válaszuknál nem törölték ki a képet és így ugyanaz többször is felbukkant. Ez elég zavaró volt. Egyébként én is megnéztem az összeset.

Nem azt mondtam, hogy nem szeretem csak kicsit talán már túlzás volt. Hozzászólni egyébként se nagyon tudtam, mert folyamatosan ment a képfeltöltés és nem akartam, hogy a máshova szánt képek itt kössenek ki.
Tényleg zavaró lehetett az is, de eszembe se jutott. Bármikor vevő vagyok a témaváltásra, és akár párhuzamosan több témáról is lehet beszélgetni. Azt hiszem meg lehet oldani.

Engem a rövid hozzászólások nem zavarnak (persze ne 1-2 szavas legyen), de az igen mikor többet küldenek el egymás után. Általában én se tudok röviden hozzászólni a dolgokhoz, de van olyan, amihez nem lehet sokat írni.
Idézet (Boscorelli @ ~)
Én azt annyira nem, bár Family Guy-t néha-néha nézek. Ha már mese, akkor inkább a filmeket részesítem előnyben. Azok közül is a kedvenceim a Jégkorszak filmek, illetve a Verdák. Utóbbi nagyon tetszett, jópofa szerintem blush.gif
Arra kíváncsi leszek, hogy folytatják, mert most kerül majd lassan mozikba a második része.
A Jégkorszakot én is szeretem, de nekem a Verdák kimaradt. Valahogy nem vonz, de lehet megnézem majd.
Idézet (thunderbird)
Szerk.: Na, most ez így sokkal jobb? Komoly témáról beszélgetünk, normális terjedelmű hozzászólásokban, és jó, ha tíz perc múlva kapok választ. Ennek semmi értelme, unalmas...
Erre nem tudok mit mondani, mivel most jöttem, de nekem korábban ne voltak unalmasak az értelmes beszélgetések. A trgapit pedig szerintem simán folytathatjátok a képregények topicban.

Sőt, innen sem kell teljesen kitiltani. Ezt szerintem senki nem mondta. Csak rendezettebb formában megjeleníteni.