Idézet (Christo @ 2011.05.27. 15:23)
Köszönöm

Sajnos az első 1,5-2 évemben, amikor itt voltam, szinte egyáltalán nem fórumoztam. Néha, írtam egy-két hozzászólást képekhez, hogy "köszi" és ebben kimerült minden. De, nagyjából, már mindent megtalálok, egy-két kivételtől eltekintve, ha meg valami nincs meg, akkor megpróbálok szépen és értelmesen kérdezni
Idézet (joe_r @ 2011.05.27. 15:29)
Christo kollegina a csokit, vagy csalunk mondást különösen szereti...

Christo kisasszony, véleményem szerint az egyik legkorrektebb női fórumozó, akivel én eddig itt ezen az oldalon valaha is találkoztam.

Ebben egészen biztos vagyok joe.
Idézet (joe_r @ 2011.05.27. 15:29)
Csalunk...
Egyébként végigmoderáltam a Modtopik kéréseit. És nem győzök hajlonagni
Christo-nak.
Én bevallom, tegnap is hibáztam, ami a feltöltéseket illeti, de utána megnéztem, miért lettek letörölve, és már világos volt minden. Megmondom őszintén, néha becsúszott egy ilyen, az elmúlt egy hónapban.
De valahogy, abszolút meg tudlak titeket érteni, és ha jobban belegondolok, nem is tudom, hogy bírjátok ezt épp ésszel. Igazából, (már én is sokszor tapasztaltam) és nem tudom, hogy kifejthetem-e itt a véleményem, de azért elkövetem.

Szóval, én valahogy úgy vettem észre, hogy az újak, és különösen a nagyon fiatalok, sokszor meg sem adják Neked, vagy nekem, vagy bárkinek, aki sokkal idősebb, a tiszteletet, rögtön kötekednek stb. Az már megint más kérdés, 10 évvel kisebb (mondjuk tőlem), de a kioktatás, az megy részükről.

Az-az igazság, ezt nem nagyon értem miért van.
Néha gondolkozok rajta, hogy jobb volt-e az inaktív időszakom, amikor csak képekért jártam ide, nem csináltam semmit se, stb. De a végén mindig arra a megállapításra jutok, hogy azért nem, mert akárhogy is nézem, akadnak még értelmes, fórumozni kívánó emberek, ezen a fórumon. Úgyhogy, én azt vallom, hogy, az ilyen emberekkel beszélgetek, a kötekedőket pedig elkerülöm...
Bocs, a hosszúért, szómenésem volt, vannak ilyenek