Idézet (Cynthia @ 2011.04.26. 19:41)
Az én magyar tanárom nem is akar meggyőzni semmiről, szegényben csak a pia utáni vágy dominál

Tudom hogy gonosz meg szemét vagyok, de ki mondta, hogy nem?
Mondjuk Heine verseit is anno szépen kielemeztem neki úgy, hogy fogalmam nem volt egyikről se, plusz egyiket se olvastam

Ötöst kaptam rá

Nálunk a matek tanár volt ilyen (aki egyébként most a koli igazgatója). Szerencsére engem már nem tanít, de amikor kolis voltam elkövettem azt a hibát, hogy lementem az egyik korrepetálós órájára. Azóta meg se fordult a fejembe. Tudtuk, hogy alkesz, de az külön sokkoló élmény volt. Olyan részeg volt, hogy többször nekiment a táblának, leejtette a tollat, dűlöngélt jobbra-balra és bűzlött az egész terem. Aztán bejött egy lány kérdezni valamit, de neki csak annyit mondott, hogy majd a kocsmában megbeszélik, mert ott a legjobb összeveszni egy-egy matekpéldán és néha még verekedésig is fajul. Egyébként koliba is többször volt éjszaka ügyeletbe, de már 10kor kiütötte magát. Egyszer fel kellett ébreszteni, mert egy lány eltörte a bokáját és ő faltól falig támolygott és be akarta vinni kocsival az ügyeletre. Persze nem vitte végül, mert látták milyen állapotba van, de korábban egy piercing-lövés miatt kocsival vitt már kórházba hasonló állapotba egy lányt... Mindenki döntse el milyen tanár. És ő felügyel a diákokra.