Elöljáróban írok magamról egy kis bemutatkozást.
Tulajdonképen egy 14 éves lány vagyok. A stílusom rendkívül különbözik a mostani tinilányokétól. Nem szeretem a mostani tömeg, igénytelen zenéket. Amíg a barátnőim kedvenc zenéi Lady Gagától származnak, addig nekem a jó öreg Frank Sinatra a kedvencem. Rühellem az olyan sztárokat, akiknek semmi hangjuk nincsen, mégis sztárok ; példaként említeném Justin Bieber nevezetű fiúcskát. Utálom a celebeket. Női énekesek közül is csak a tehetségeseket kedvelem. Sorozatok közül nem vagyok ilyen "válogatós". Mondhatni sorozatfüggő vagyok ; The Vampire Diaries, Glee, Supernatural, Heroes, Lost Girl, Psych, Breaking in. Filmek közül leginkább a romantikus filmeket és a vígjátékokat szeretem. Ha választanom kellene könyvek közül, akkor a krimik mellett döntenék. Kedvenc íróim közé tartozik ; Robin Cook és Martha Tailor. Igazság szerint nem ez az első profilom. Annak idején különböző Topikokban voltam (nevet nem írok, mert sértődés lenne). Ott mindenki Selena Gomez és Justin Bieber rajongó volt. Mindenki csak a Hannah Montana című sorozatot nézte, csak én voltam az aki gyűlölte. Nem találtam meg velük a közös témát. A legjobbat kihagytam ; Mindenki csak azért írt oda, mert a hozzászólásaik számát akarta növelni. Én szégyelltem magam helyettük.
Tudom, hogy hosszú bemutatkozást írtam. Remélem lesz kedvetek elolvasni.

4 felhasználónak tetszik: