Beyoncé duettet akar Ke$hával
2010. december 13. 19:42
hát bee kicsit nem bírom ,és már lekophatna a zene világról már nem neki való!!!!!!!!!!!
2010. december 14. 18:10
|
|
cinthyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 136527 offline
|
Irreális. Beyonce agyongépezett hang nélkül is képes énekelni, viszont ilyen szempontból nem illenek össze Kesha-val. Beyonce egyedül is képes megcsinálni, nem kell neki Kesha
2010. december 14. 18:15
|
|
paprikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.11. Hozzászólás: 145 Csatolások: 13 Azonosító: 52129 offline
|
cinthyy cinthyy
Irreális. Beyonce agyongépezett hang nélkül is képes énekelni, viszont ilyen szempontból nem illenek össze Kesha-val. Beyonce egyedül is képes megcsinálni, nem kell neki Kesha
--------
abszolut egyetertek.
--------
abszolut egyetertek.
2010. december 26. 22:13
|
|
pookins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.14. Hozzászólás: 831 Csatolások: 946 Azonosító: 140772 offline
|
Háát, szerintem Rihannával jobban járna mint Ke$hával....szeretem Ke$hát, de valahogy nem tudom elképzelni Beyoncé mellett.
Nem ugyanazt a stílust képviselik, Ke$ha a "géphangú", Beyoncé pedig a "bájoshangú" énekesnő.
Nem ugyanazt a stílust képviselik, Ke$ha a "géphangú", Beyoncé pedig a "bájoshangú" énekesnő.
2010. december 26. 22:19
|
|
imitationpearlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.10. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 140488 offline
|
bírom ahogy Bee mostanában minden popcsajszibarackot megkörnyékez...szerintem jobban járna, ha a saját stílusánál maradna...de ő tudja.
2010. december 30. 11:25
|
|
mr.kojnokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.22. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 136962 offline
|
Szerintem is Beyonce,Rihannával járna jobban,mert mind2- eredetileg R&B(árembínek ejtjük) szal jó lesz,és én már olvastam,hogy Kesha-még nem adott visszajelzést Bee-nek,de Rihanna már igen,ugyhogy tuti lesz Rihanna-Beyoncé duett
2010. december 31. 15:43
|
|
Eszterkeeezeeko™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 684 Csatolások: 7 Azonosító: 134619 offline
|
az jó lesz !!
2011. január 06. 16:07
|
|
fruitsgirl2624visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 419 Csatolások: 5 Azonosító: 142465 offline
|
az klasz lesz
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Elkelt Szabó Zsófi, férjhez ment.
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Tovább folytatná az ügyet.
Cannes-i filmfesztivál 2026 - így jelentek meg a sztárok I.
Cannes-i filmfesztivál 2026 - így jelentek meg a sztárok I.
Újabb fotók a vörös szőnyegről.
Chace Crawford végre elárulta, kivel jött össze a Gossip Girlből
Chace Crawford végre elárulta, kivel jött össze a Gossip Girlből
Nagy szerelmek szövődtek.
Bella Hadid megmutatta az lehetetlenül vékony derekát
Bella Hadid megmutatta az lehetetlenül vékony derekát
Elképesztően vékony a modell.
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Ismét anya lesz Brianne Howey.
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Helyreállíthatják a hírnevüket Hollywoodban?
Megmutatta a menyasszonyát Ansel Elgort
Megmutatta a menyasszonyát Ansel Elgort
Anyák napján mutatta meg.

0 felhasználónak tetszik: