Patai Anna távozott a Megasztárból!
2010. november 06. 20:13
|
|
sarah22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.07. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 79007 offline
|
Jah és még csak annyit h ugyis változik még a hangja lástd Toth Lüszi ő is kicsi volt meg aranyos meg minden és ezért is szavaztak rá olyan sokan és most mi lenne belőle nagyon szar lett a klippje és az h elsőre angolal próbálkozik nagyon nagyképű dolog van bőr a képén
2010. november 06. 20:16
|
|
Eszbertúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 138099 offline
|
tökre nem tudom felfogni , hogy az aki nem szerette annát, minek olvassa ezt el és minek kommentel??
de azoknak akik azt mondták túl kicsi ehhez , azoknak igazuk van, de attól függetlenül eszméletlen jó a hangja
de azoknak akik azt mondták túl kicsi ehhez , azoknak igazuk van, de attól függetlenül eszméletlen jó a hangja
2010. november 07. 11:48
szerintem jó h kiesett Tanuljon mégcsk 11 éves előtte az élet!!
2010. november 07. 13:15
Szegény! Sajnálom,hogy kiesett. Inkább Giorgionak kellett volna. Szeretem Anna hangját,főleg a rekesztéseitől ájulok el. ♥
2010. november 07. 13:37
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
sajnálom..
szerettem a hangját
2010. november 07. 22:35
|
csabi1984visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.02. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 51328 offline
|
Sziasztok! Már megint elfelejt pár ember itt valamit! TV2 volt az aki korhatár nélkül engedte be a tehetségeket,ki több-kevesebb sikerrel.Most az megint más kérdés,hogy szegény kislánnyal mit fog tenni a Média meg a pletykák. Ez mind két különböző dolog. Még a felnőttek életébe is ott a Média!
És ha a TV2 engedte a szerepelést,akkor a kis Pata Anna ugyan azokkal a jogokkal él mint a többi társa,mindegyik ugyan olyan ember,eszik-iszik sz..k
. Mindenkinek meg van a joga.
Igaz suliban van a helye,de tegyük fel már azt a kérdést. Manapság nagyon sok a fiatal kamasz aki ellógja az órákat.. Nem a suliban lenne a helyük,és ők már 11 évesek.
Aki szereti Annát az mindig vele volt és szerette,aki nem az vagy nem szerette,vagy csak irigy volt.
És ha a TV2 engedte a szerepelést,akkor a kis Pata Anna ugyan azokkal a jogokkal él mint a többi társa,mindegyik ugyan olyan ember,eszik-iszik sz..k
Igaz suliban van a helye,de tegyük fel már azt a kérdést. Manapság nagyon sok a fiatal kamasz aki ellógja az órákat.. Nem a suliban lenne a helyük,és ők már 11 évesek.
Aki szereti Annát az mindig vele volt és szerette,aki nem az vagy nem szerette,vagy csak irigy volt.
2010. november 08. 22:00
|
|
miliamúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.02. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 135552 offline
|
én nagyon sajnálom hogy kiesett olyan aranyos és jó a hangja is, ma lesz az Annácska a megamániába aki szereti Annácskát az nézze:D , én giorgio-t ejtettem volna ki az tuti bocsi attól aki szereti:)
2010. november 09. 19:15
kár, hogy kiesett, sztem Giorgio-nak kellett volna kiesnie.
2010. november 13. 08:07
Yes,Yes,Yes!!!!!!!!
Giorgi maradt bent hhhhhhhhhuuuuuuuu:D
Giorgi maradt bent hhhhhhhhhuuuuuuuu:D
2010. november 27. 15:49
mindenki elég szar abban a műsorban, de az a kiscsaj különösen az volt
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.

0 felhasználónak tetszik: