Miley apja szeretne felügyelni gyerekeire
2010. november 01. 22:12
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
hát remélem megnyeri
2010. november 02. 09:08
Hát remélem, Bily Ray Cyrus-nál maradnak a gyerekek! Ő jobb szülő, hisz ő védi jobban a gyerekeit!!!
2010. november 02. 10:58
remélem mileyék az apukánál maradnak!! miley jobban kötödik hozzá mint anyjához!!
2010. november 02. 12:00
Szerrintem jobb lenne ha Milz,Noah és Braison az apjuknál maradna.Szerintem jobb helyük lenne!
2010. november 02. 21:42
Miley mindig azt mondja, hogy neki a család a legfontosabb, és onnan meríti minden erejét. Erre puff! Sajnálom szegényt. Az anyukája és az apukája is nagyon fontos neki, fogalmam sincs, végül kivel fog maradni.
2010. november 03. 10:15
Hát,ez tényleg sajnálatos dolog,de van ilyen sajna.Ezt Miley nem érdemelte meg.Mondhatják,hogy ''na itt van az eredménye a k*rvás felnőtté válásnak'',de ez külön dolog. Habár nem szeretem Miley-t...
2010. november 03. 16:20
|
|
clauhh33 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 564 Csatolások: 0 Azonosító: 125625 offline
|
sztem egyáltalán nem biztos h miley jobban kötödik az apjához mint az anyjához attol még h egy sorozatban jáccanak. lehet h az anyjával jobban kijön...:S
am tökre sajnálom őket, és Miley télleg nem érdemelte ezt ki és sztem egyiköjük sem.
és remélem h könnyen megoldodnak a dolgok
am tökre sajnálom őket, és Miley télleg nem érdemelte ezt ki és sztem egyiköjük sem.
2010. november 06. 12:16
|
|
Selly 13bellathorne.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 698 Azonosító: 133827 offline
|
Szerintem Billy Ray Cyrus-nál jobb helyen lennének, mivel többször látni az apjával.(Nem a sorozatra gondolok!)Az anyával csak életemben 2-3 szor láttam őket együtt.
2010. november 09. 18:28
|
|
Brittany Bryersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 346 Csatolások: 4 Azonosító: 135625 offline
|
hát nem tom de mért egyeznek meg közös gyerektartásban!? :?
2011. augusztus 10. 12:16
|
|
Dominica JInovel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 3348 Csatolások: 480 Azonosító: 156416 offline
|
Szerintem Billy jó ember!Ö is felügyelhet rájuk szerintem minden rendbe jön náluk.Bár a jóképü apa felügyelhetne rájuk.Nagyon bölcs ember bár az apám lehetne!!!!!!!!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: