Myah Marie Lady Gaga daláról koppintott?
2010. október 25. 20:06
most abba mi koppintás,hogy az eleje hasonlít? ennyi erővel mindenki koppint mindenkiről(bár ez így is van...) annyi ugyanolyan ezen van.. istenem.. -.-' és amúgy is.. mintha Lady Gaga hű de nagy istencsászár lenne.. ugyanolyan koppintós majom mint a többiek... csak ő az őrült cuccaival felhívja magára a figyelmet... Myah-t ismerem régóta.. és szeretem is a számait.. Gaga-t meg.. mióta berobbant a köztudatba utálom.. ezvan.. tény..tényleg hasonlít a két szám... eleje!!!! nah mind1.. -.-
2010. október 25. 20:08
mindegy,hogy koppintott-e,vagy sem,a szám rémes :$
2010. október 26. 14:33
MEGVAKULTAM A JOBB FÜLEMRE T.T MÁR AZ ELEJE IS
OLYAN MINTA POKER FACE.SZAL EZ A SZÁM EGY RITKA SZ*R. GAGA A NYERŐ!!!!!!!!
OLYAN MINTA POKER FACE.SZAL EZ A SZÁM EGY RITKA SZ*R. GAGA A NYERŐ!!!!!!!!
2010. október 26. 14:34
+ MÉG A DAL HOSSZA IS ANNYI MINT A POKER FACENAK -.-
2010. október 26. 14:40
Ez úgy ahogy van borzalmas, tényleg Poker Face koppintás
2010. október 26. 15:02
tényleg hasonlít egy kicsit, de szar a dal, mármint ez, nem a poker face
2010. október 26. 19:23
|
|
Galamb97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.26. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 137230 offline
|
Érdekes, azt még senki nem vette észre, hogy Innától a Love, és Edward Mayától a Stereo Love is szinte ugyanaz. Bár amennyi itt a hozzászólás, elképzelhető, hogy írta vki...
2010. október 31. 14:51
igazad van (angel777) ez teljesen nagy kalap sz*r. ez egy semmi, már irtam h az eleje is ugy kezdődik, az a hang, meg, h "mum mum mum mah" is koppintotta azzal a oooooulalalala FOHH ... :::@@@@@@@@
2010. november 04. 21:30
szánalmas. Ezt Gaga részegen is leénekli. Ez a csaj meg tényleg koppint nekem nincs vmi nagy hallásom a zenéhez, de még én is látom a hasonlóságot.
2010. november 21. 20:48
|
|
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline
|
Úgy egyébként ki ez a muflon?
Egy az egyben póker fész.
De mindegy,ez az én véleményem,és elég volt belőle annyi,amennyit meghallgattam.
És az 1:00-nál lévő kép?
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: