viszont a mai 10/9 mert az én drága "lovagom"
Hanyasra értékelnéd 1-10-ig a mai napodat?
2011. szeptember 29. 19:47
10/1,1 elég sz*r volt mivel beteg vagyok,ehész nap köhögök,és fújom az orrom..az 1,1-et azért megkapja mert délután tudtam szunyálni egyet
2011. október 03. 16:02
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
10/1..
Hol is kezdjem?
Csupán ennyi. Összességében ennél sz.rabb napom még életemben nem volt.
- Múlt héten írtunk egy matek dogát, amiről tudom, hogy tudom az anyagot, tanultam rá és értem is. Azt hittem végre lesz egy négyesem matekból, de nem, nekem hármas lett, pedig nem hármast ér az, amit tudok..
Este elfelejtettem tanulni fizikára, erre nem pont ma írunk? Jól fog mutatni a naplóban egy fizika 1-es.
Dupla tesin kimentünk a tóra futni. Egy kör 600 m. Ennek a felénél már újraélesztésre van szükségem, erre ma nem kettő kört futottunk? Mire a végére értem hatszor meghaltam.
Ezek után még maradjak ott egy és fél órán keresztül tornázni, úgy, hogy haza se jöhettem enni, a kajámból pedig már csak kevés maradt, tehát éheztem.
De, a legrosszabb csak most jön. Drága osztálytársam megtalálta interneten a legtitkosabb blogomat (megjegyzem beállítottam, hogy csak én lássam, de ezek szerint rosszul), ahol minden féltett titkom fent volt. Szóval remélem hamarosan megtudja a fél iskola az összes titkomat.
Csupán ennyi. Összességében ennél sz.rabb napom még életemben nem volt.
2011. október 03. 16:04
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
Hát a mai napom elég tűrhető volt 10/8
2011. október 03. 16:06
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Eddig 8.
[nem rövid az üzenet hossza.
]
[nem rövid az üzenet hossza.
2011. október 03. 16:19
fúú hát nem is tudom...10/2...
két tantárgyból is írtunk...és egymás után vannak..még időm sem volt átnézni..
két tantárgyból is írtunk...és egymás után vannak..még időm sem volt átnézni..
2011. október 03. 18:34
Hát egy gyenge 10/8
.
Múlt héten írtunk egy matek dogát ( Mint Lady Suzy mivel egy osztályba járok vele.
) és én is tudtam nagyjából az anyagod, viszont kaptam rá egy gigantikus 2-est.
És még az volt ebben a " vicces", hogy 1 ponton múlt, hogy hármast kapjak...
Ja és még ha ez sem lenne elég akkor, ma tavat futottunk és még hozzá kettő darab kört. Ezt összesen 9 perc alatt futottam le, ami a tanároknak nem volt elegendő.
Viszont a jó ebben a napban a tó futás után volt.
Múlt héten írtunk egy matek dogát ( Mint Lady Suzy mivel egy osztályba járok vele.
Ja és még ha ez sem lenne elég akkor, ma tavat futottunk és még hozzá kettő darab kört. Ezt összesen 9 perc alatt futottam le, ami a tanároknak nem volt elegendő.
Viszont a jó ebben a napban a tó futás után volt.
2011. október 10. 17:30
|
|
VyvusS00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.02. Hozzászólás: 80 Csatolások: 10 Azonosító: 159918 offline
|
A mai napom szerintem rettenetes volt.
Már reggel is alig birtam kikellni az ágyból, mellette majdnem lekéstam a buszt. A suliban kaptam két ötös, ( biológia, földajz ) talán ez volt a lagjobb a napban. Tesin röplabdáztunk és szerencsésen eltaláltak. A hazafele jövő buszt már sikerült teljes mértékben lekésni, fél óra álldogálás a buszmegállóban. Holnap fizikából témazárót írok, még arra is kell tanulni!!! Mi jöhet még ami ezeknél is rosszabb?!
Összesített értékelés: 10/3!!!
Már reggel is alig birtam kikellni az ágyból, mellette majdnem lekéstam a buszt. A suliban kaptam két ötös, ( biológia, földajz ) talán ez volt a lagjobb a napban. Tesin röplabdáztunk és szerencsésen eltaláltak. A hazafele jövő buszt már sikerült teljes mértékben lekésni, fél óra álldogálás a buszmegállóban. Holnap fizikából témazárót írok, még arra is kell tanulni!!! Mi jöhet még ami ezeknél is rosszabb?!
Összesített értékelés: 10/3!!!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

1 felhasználónak tetszik: