Glamour Vámpírlista
2010. október 21. 15:04
nem is rossz, de én tudnék rajta javítani egy első helyezett iannel
2010. október 21. 15:09
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Ha arról van szó, hogy ki a legszexibb vámpír - mivel mostanában nagy trend erről is listákat összeállítani -, akkor nálam alap, hogy Ian a nyerő. Robert P. első helyezésével most sem értek egyet, soha nem is értettem. Nem is értem mit látnak benne, mert még egy kiló krumpli is gusztusosabb mint ő, de ez csak az én véleményem.
Amúgy ha magáról a legjobb vámpírról beszélünk, akkor Gary Oldman és ne feledkezzek meg Lugosi Béláról sem, aki azért a mai napig nagy név itthon és Amerikában szintén. Neki köszönhetjük - részben - a vámpír legendákat. És igen, az ő idejében még nem azon volt a hangsúly, hogy egy vámpír szexi legyen.
És bár Tom Cruise nem kedvencem, de tény, hogy az Interjú a vámpírral c. filmben nyújtotta életének legjobb alakítását!
Amúgy ha magáról a legjobb vámpírról beszélünk, akkor Gary Oldman és ne feledkezzek meg Lugosi Béláról sem, aki azért a mai napig nagy név itthon és Amerikában szintén. Neki köszönhetjük - részben - a vámpír legendákat. És igen, az ő idejében még nem azon volt a hangsúly, hogy egy vámpír szexi legyen.
És bár Tom Cruise nem kedvencem, de tény, hogy az Interjú a vámpírral c. filmben nyújtotta életének legjobb alakítását!
2010. október 21. 15:15
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Idézet (Eszty Morgan @ 2010.10.21. 15:09)
Ha arról van szó, hogy ki a legszexibb vámpír - mivel mostanában nagy trend erről is listákat összeállítani -, akkor nálam alap, hogy Ian a nyerő. Robert P. első helyezésével most sem értek egyet, soha nem is értettem. Nem is értem mit látnak benne, mert még egy kiló krumpli is gusztusosabb mint ő, de ez csak az én véleményem.
Na igen, Gary Oldman abszolút felejthetetlen, mint vámpír.
2010. október 21. 15:16
Teljesen egyetértek a panaszkodókkal Pattiszon Róberttel kapcsolatban!
Hogy lehet őt tenni az élére?! Engem kiráz tőle a hideg! Ian szerintem ő mehetne az első helyre
És Egyetértek Eszty-vel
1 felhasználónak tetszik:
Eszty Morgan
2010. október 21. 15:22
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Idézet (Grace Benning @ 2010.10.21. 15:15)
Na igen, Gary Oldman abszolút felejthetetlen, mint vámpír.
Ez a lista valóban a mai trendek szerint lett felállítva, mint ahogy az is mai trend, hogy egyáltalán csinálnak ilyen listákat. Én egyáltalán nem kerültem bele ebbe a vámpíros lázba, amibe a Twilight óta merült a bolygó fél lakossága, de azért a híresebb "vámpírokat még én is ismerem. A Pattinson-lázat én magam se értem, de nem ítélkezem, hiszen nem láttam a filmet, így nyilatkozni sem tudok, hogy ő most jó vámpír-e avagy sem.
Hát igen, D.
Talán azért, mert a mában élek, de nekem a mai vámpírtrend vonzóbb, viszont persze tudnék rajta mit csiszolni. Mondjuk ezzel a sok listával nem értek egyet, részben.. mert 100 féle listának egy a neve. És oké, hogy ma már egy vámpír nézzen ki jól, de eredetéből adódóan én jobb szeretem a nem tökéletes és hősszerelmes vámpírokat.
Talán ezért is lett nagy kedvenc Damon nálam..
1 felhasználónak tetszik:
Em31
2010. október 21. 15:23
Sosem értettem, hogy Patiszonban mi olyan vonzó...
2010. október 21. 15:23
|
|
|
Idézet (Becca @ 2010.10.21. 15:16)
Teljesen egyetértek a panaszkodókkal Pattiszon Róberttel kapcsolatban!
Hogy lehet őt tenni az élére?! Engem kiráz tőle a hideg! Ian szerintem ő mehetne az első helyre
És Egyetértek Eszty-vel 
Szívbajt is kapnék, ha nem értenél velem egyet
2010. október 21. 15:24
Idézet (Eszty Morgan @ 2010.10.21. 15:23)
Szívbajt is kapnék, ha nem értenél velem egyet

Emiatt nem kell izgulni
2010. október 21. 15:30
|
|
krisztike955visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.28. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 103158 offline
|
ian a legszexibb a vámpír!!
2010. október 21. 15:35
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Robert Pattinson hol szexi? -.-"
Egyébként vicces, hogy 12-ig csak pasik vannak.
Egyébként vicces, hogy 12-ig csak pasik vannak.
2010. október 21. 15:38
|
|
GomezSelenaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.20. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 136848 offline
|
szerintem Robert elég csúnya.(Már bocsi).Ian 1000x jobb!
2010. október 21. 15:45
|
|
|
Idézet (nOmiee @ 2010.10.21. 15:43)
Szerintem Nina is felkerülhetett volna a listára...
Igaz..!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.