A Glamour magazin is kapva kapott az ötleten, hogy összeállítsa a saját vámpír toplistáját. Természetesen az Alkonyat és a Twilight sztárjai foglalják el az legelőkelőbb helyeket.
A teljes cikkhez kattints ide!
Glamour Vámpírlista
2010. október 21. 09:53
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Még mielőtt elkezdődne az Alkonyat vs. Vámpírnaplók harc. Nem kell káromkodni, egymás kedvencét szídni és vitatkozni. Osszátok meg a gondolataitokat de kultúrált keretek között.
Robert első helyezésével én se értek egyet, de csupán azért mert szerintem nem helyes a srác, de ez az én ízlésem. És mint már mondtam... senki nem rosszabb ember a másiknál ha másként gondolja. Remélem sikerül kultúrált keretek között, cinizmus nélkül megvitatni a véleményeket...
Robert első helyezésével én se értek egyet, de csupán azért mert szerintem nem helyes a srác, de ez az én ízlésem. És mint már mondtam... senki nem rosszabb ember a másiknál ha másként gondolja. Remélem sikerül kultúrált keretek között, cinizmus nélkül megvitatni a véleményeket...
2010. október 21. 09:58
Paul Wesley-t az első helyre tettem volna Robertett pedig az 5-dikre, visszont Megan Fox is megérdemlte volna a 3-dik helyet szerintem, Tom Cruise pedig a 6-dik helyre tettem volna, nem tudom mi van evvel a Twilght mániával nekem eddig csak a New Moon tetszett... Szerintem szar ez a lista.
2010. október 21. 10:02
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12639 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Legszexisebb vámpír? Mekkora ökörség
Filmes szemmel és színészíleg tudodm értékelni, mivel férfiakról van szó: Gary Oldman a legjobb vámpír (Dracula) és a nyomában Tom Cruise és Brad Pitt (Interjú a vámpírral) Ők vámpírokat alakítottak és az igazi vámpírságot testesítették meg. Ellenben a mai 'vámpírocskákkal' akik gimibe járnak, szerelmesek, kufircolnak, jókat esznek a mekiben. Részegre isszák magukat vagy mókusvért fogyasztanak. A sírás kerülgeti őket, ha valaki meghal - a nézőt meg a nevetés. A szűzlányok - ha van még ilyen - biztonságban vannak, de az erdei állatkák retteghetnek. De ilyenkor hol vannak az állatvédők?
Filmes szemmel és színészíleg tudodm értékelni, mivel férfiakról van szó: Gary Oldman a legjobb vámpír (Dracula) és a nyomában Tom Cruise és Brad Pitt (Interjú a vámpírral) Ők vámpírokat alakítottak és az igazi vámpírságot testesítették meg. Ellenben a mai 'vámpírocskákkal' akik gimibe járnak, szerelmesek, kufircolnak, jókat esznek a mekiben. Részegre isszák magukat vagy mókusvért fogyasztanak. A sírás kerülgeti őket, ha valaki meghal - a nézőt meg a nevetés. A szűzlányok - ha van még ilyen - biztonságban vannak, de az erdei állatkák retteghetnek. De ilyenkor hol vannak az állatvédők?
2010. október 21. 10:04
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2010.10.21. 10:02)
Filmes szemmel és színészíleg tudodm értékelni, mivel férfiakról van szó: Gary Oldman a legjobb vámpír (Dracula) és a nyomában Tom Cruise és Brad Pitt (Interjú a vámpírral) Ők vámpírokat alakítottak és az igazi vámpírságot testesítették meg. Ellenben a mai 'vámpírocskákkal' akik gimibe járnak, szerelmesek, kufircolnak, jókat esznek a mekiben. Részegre isszák magukat vagy mókusvért fogyasztanak. A sírás kerülgeti őket, ha valaki meghal - a nézőt meg a nevetés.
Filmes szemmel és színészíleg tudodm értékelni, mivel férfiakról van szó: Gary Oldman a legjobb vámpír (Dracula) és a nyomában Tom Cruise és Brad Pitt (Interjú a vámpírral) Ők vámpírokat alakítottak és az igazi vámpírságot testesítették meg. Ellenben a mai 'vámpírocskákkal' akik gimibe járnak, szerelmesek, kufircolnak, jókat esznek a mekiben. Részegre isszák magukat vagy mókusvért fogyasztanak. A sírás kerülgeti őket, ha valaki meghal - a nézőt meg a nevetés.
Én ugyan a mai vámpírsztorikat is szeretem, ilyen bugyután ahogy vannak - tinik, szerelem, meki stb. - de ettől függetlenül ha a nagy és IGAZI filmes vámpírokat nézzük akkor egyetértek az előttem szólóval. A mai vámpírkarakterek a nyomába se érnek a régi nagy sztorikban szereplőknek... akkor még a vámpír szó, valami gonoszat, valami sötétet takart... ma meg már a tinilányok vágyálmait testesítik meg. Változik a világ...
2010. október 21. 10:08
Nehogy már Robert leelőzze Iant és Alexandert Skarsgardot! Meg mért van a listán a True blood-os Talbot?? A könyvben nem is vámpír, a szexisége meg elég megkérdőjelezhető. Ashley Green és Kate Beckinsale is lehetne fentebb
2010. október 21. 10:13
Idézet (_ToTo_ @ 2010.10.21. 10:02)
A vámpírok mítosza régi, de ha voltak valaha is vámpírok, akikről nem tudtak az emberek, mért ne lenne elképzelhetőbb, hogy köztünk éltek, minthogy sötét várbörtönök lakói voltak?Mind a kettő emberi kitaláció, egyik sem lehet vámpírosabb a másiknál. Amúgy azon én is gondolkodtam, hogy én előbb ölnék embert mint állatot a létem fentartása érdekében, de ez most mellékes:D:D
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
2010. október 21. 10:18
|
|
vdcsalankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 352 Csatolások: 20 Azonosító: 131272 offline
|
ooooh komolyan! Robert az első?? Én át tudnám formálni egy kicsit ezt a listát is...
2010. október 21. 10:21
|
|
gabicyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.21. Hozzászólás: 251 Csatolások: 22 Azonosító: 61509 offline
|
Azthiszem, azon kevesek egyike vagyok, aki inkább a régimódi vámpírok aprócska táborába sorolja magát.A régimodi vámpírokon elsősorban pedig Anne Rice vérszívóit értem( Lestat, Louis stb.)
Viszont szerintem Ian, sokkal hitelesebb és eredetibb vámpír mint Pattinson. Azthiszem a top3 számomra igy lenne:1.Lestat(Tom Cruise)
2.Louis(Brad Pitt)
3.Damon (Ian)
Viszont szerintem Ian, sokkal hitelesebb és eredetibb vámpír mint Pattinson. Azthiszem a top3 számomra igy lenne:1.Lestat(Tom Cruise)
2.Louis(Brad Pitt)
3.Damon (Ian)
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
2010. október 21. 11:36
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12639 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Em31 @ 2010.10.21. 10:13)
A vámpírok mítosza régi, de ha voltak valaha is vámpírok, akikről nem tudtak az emberek, mért ne lenne elképzelhetőbb, hogy köztünk éltek, minthogy sötét várbörtönök lakói voltak?Mind a kettő emberi kitaláció, egyik sem lehet vámpírosabb a másiknál. Amúgy azon én is gondolkodtam, hogy én előbb ölnék embert mint állatot a létem fentartása érdekében, de ez most mellékes:D:D
Alapvetően 2 féle vámpír összehasonlításáról beszéltem, kizárolag a fikció keretén belül. Ha valóban léteztek vagy léteznek vámpírok annak lenne nyoma, ahogy a golyóütötte sebet is meg tudja állapítani a halottkém, nyilván egy harapást is meg tud állapítani, hogy kitől vagy mitől ered.
De mivel ilyen esetekről nincs és nem is volt hiteles hír vagy feljegyzás - ezért a fikción belül nem tartom valószínünek hogy köztünk járnak. Ha pedig így van, akkor mindenképpen a Dracula, Lestat és Louis féle vámpírok tűnnek hitelesebbnek, miszerint nem köztünk járnak, hanem titokban, megbújva. Valakinek csak feltünne, ha a szomszédja, pasija vagy nagybácsija vámpír - ámde meghúzódva visszavonultan élve, már kevésbé lenne feltűnő. Persze mindez csak elmélet és fikció. Egy vámpír legyen félelmetes és ijesztő és ne a mekiben tömje a burgert, mert az lesz a vége hogy dalra fakad és musicalsztár lesz egy alapokba horror figurából. Aki késöbb a Vöröskereszt nagykövete lesz és véradó sátorban fog segédkezni a rászorulók javára.
2010. október 21. 11:37
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.10.21. 10:27)
Elnézést a rajongóktól, de szerintem filmbéli, kitalált karakterekről ilyen listákat összehozni (főleg már kb. a századikat ugyanebben a témában) a hülyeség teteje. Már tényleg teljesen elrugaszkodnak az emberek a valóságtól.
Hogy mondhatsz ilyet, hogy kitalált szereplők?
Hannah Montana és létezik ... vagy nem?
Kapcsolódó sztárok
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Elkelt Szabó Zsófi, férjhez ment.
Justin Baldoni ügyvédje szerint Blake Lively hazudik
Justin Baldoni ügyvédje szerint Blake Lively hazudik
Elárulta, szerinte miért egyeztek meg.
Együtt sétált a párjával a vörös szőnyegen Billie Eilish
Együtt sétált a párjával a vörös szőnyegen Billie Eilish
Együtt léptek a vörös szőnyegre.
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Tovább folytatná az ügyet.
Szőkére festette a haját Jessica Chastain
Szőkére festette a haját Jessica Chastain
Egy sorozatot forgat éppen.
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Ismét anya lesz Brianne Howey.
Elvesztette a munkáját KJ Apa egy paródia miatt
Elvesztette a munkáját KJ Apa egy paródia miatt
Mr. Fantasy-val került összetűzésbe.
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Helyreállíthatják a hírnevüket Hollywoodban?