Selena Gomez szókimondó véleménye Justinról
2010. október 06. 14:24
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
végre valaki megmondja aki híres!!!!!!!
nem csak mi tudjuk én is szeretem de akk is a hírek róla....meg minden.......egy suta gerek
SELENA ezt jól megmondtad
nem csak mi tudjuk én is szeretem de akk is a hírek róla....meg minden.......egy suta gerek
SELENA ezt jól megmondtad
2010. október 06. 14:37
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
hajrá selena!!!! teljesen igaz (mondjuk mindig is utáltam justint...
2010. október 06. 14:44
|
|
Rebeca.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 253 Csatolások: 197 Azonosító: 130661 offline
|
lényegében nem is ezt mondta az interjúban, hanem inkább dicsérte, de hát tök8. azért szeretem ezt a szöveget Selenától, hogy olyan mintha a kisöcsém lenne
legalább tudjuk, hogy nemakar összejönni vele...hálisten
2010. október 06. 14:48
|
|
Glambert†ℓɩττℓɛ ςℓɑɱƿɩяɛ† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 1477 Csatolások: 0 Azonosító: 132784 offline
|
Ez a cikk tökre ellentmondásos. Vagyis amiket Selena mond... "...egyáltalán nem beképzelt, annak ellenére, hogy a csapból is ő folyik..." - ha csak nincs ezzel problémája, akkor ez szerintem valami elismerés-féle lehet, bár elég furcsán fejezi ki magát. "...a sok kislány oda van érte, de már teljesen el van szállva..." - itt meg megint mást mond. Lehet, hogy valamit félreértettem, de ez így fura... Ha pedig jól értem a dolgokat, akkor Selena szánalmas, milyen kis álszent...
2010. október 06. 15:11
Nem is csípősen fejezte ki önmagát! De megmondta a véleményét, és ez nem baj!
2010. október 06. 15:41
Eddig is tudtuk hogy Justin Bieber nem nagy szám,de azért köszi Selly
(Am azt hittem Selena jobban bírja Justint,mert úgy tűnt néha) Pozitív csalódás
2010. október 06. 15:50
Végre valaki kimondja a teljes igazságot
! Hajrá Selly ! Hajrá
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: