Selena Gomez szókimondó véleménye Justinról
2010. október 10. 09:40
Jaj könyörgöm
én egyiket sem bírom elviselni , de nincs igaza Selena-nak !!
Mármint ő úgy mondja hogy ,,még csak 16 éves'' , mert ő hány évesen lett híres , 30 ??
Istenem , pedig Sel még régebben normális volt , hát igen , ennyit erről
én egyiket sem bírom elviselni , de nincs igaza Selena-nak !!
Mármint ő úgy mondja hogy ,,még csak 16 éves'' , mert ő hány évesen lett híres , 30 ??
Istenem , pedig Sel még régebben normális volt , hát igen , ennyit erről
2010. október 10. 18:22
|
szendreigabriella♥This Is Us♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.08. Hozzászólás: 702 Csatolások: 374 Azonosító: 135791 offline
|
Selena se normális mindig!
2010. október 11. 19:48
|
|
Barby5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 191 Csatolások: 0 Azonosító: 124673 offline
|
és amúgy igen, Justin egy dinka!!
és még hozzá tenném:úgy énekel mint egy lány, jól tenné ha elmenne fodrászhoz és egy pár nap sem ártana az edző teremben, ja, és az sem ártana, ha visszavonulna, az énekléstől... pár hétre... hónapra... örökre:D:D:D:D:D
a hangszálait is megműtethetné, hogy jobb legyen, bár itt már nem lehet segíteni!
És mégegyszer:Ő EGY DINKA!!!!!!!!
Ui: ne szálljanak rám a rajongók!!! Köszönöm!!
és még hozzá tenném:úgy énekel mint egy lány, jól tenné ha elmenne fodrászhoz és egy pár nap sem ártana az edző teremben, ja, és az sem ártana, ha visszavonulna, az énekléstől... pár hétre... hónapra... örökre:D:D:D:D:D
a hangszálait is megműtethetné, hogy jobb legyen, bár itt már nem lehet segíteni!
És mégegyszer:Ő EGY DINKA!!!!!!!!
Ui: ne szálljanak rám a rajongók!!! Köszönöm!!
2010. október 11. 20:37
|
MrsCyrusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 131795 offline
|
Selena Gomez mostanában mindenkit csak szidogat...akkor ki is van elszállva magától??!Ő már akkora sztár, hogy mindenre és mindenkire megteheti a kis megjegyzéseit...pfff....
2010. október 11. 20:39
|
MrsCyrusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 131795 offline
|
egyébként azt én sem értem, mit esznek bieberen, nem is néz ki jól, és olyan a hnagja mint egy lánynak...ez miért olyan vonzó egy fiú esetében?!én nem értem...Ha a világ legjobb pasija lenne meg minden megérteném hogy ennyire minden lány álma ő, de így???!!!!na mind1....ez egy rejtély....
2010. október 11. 21:22
|
|
Tami13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.09. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 132918 offline
|
Hm...Ez nem ér!Először is:kisláány???:@(mármint a rajongói)És ez szemétség,hogy egy tv showban mondja ezt el!Eddig valamennyire bírtam Selt,de már egy jópár rossz pontot szerzett nálam! pff...
2010. október 12. 14:19
Igen, Bieberért kb. 13 éves ISLÁNYOK rajongnak amivel teljesen egyetértek Selivel...
Hajrá Seli.
2010. október 12. 15:19
|
Rita19960703új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.27. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 135332 offline
|
ez igaz selena is elvan szálva magától,mit szól be mindenkinek,nem csoda hogy Miley utálja,és még Demi is.egyébként nem vettétek észre...először Mileyval veszett össze utána Demivel...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: