Selena Gomez szókimondó véleménye Justinról
2010. november 03. 17:15
|
|
mitalexvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.06. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 132668 offline
|
ha ténleg barátok lennének akkor Selenanak nem kéne ilyet mindani... vagy csak, pocsék barát!!! :S Justin sztem egy csomó számmában sokkal jobban énekel- és ez engem jobban érdekel
hehehe ez rímelt... xD
hehehe ez rímelt... xD
2010. november 04. 17:49
|
|
annuka98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 135855 offline
|
nah szerintem Selnek an igaza Justinra tapadnak a csajok mert jól néz ki jó a hangja ...Engem nem hódít meg...Jól nézki meg minden deh kezdem unni már a számait....
2010. november 08. 19:29
|
|
szilasiszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.13. Hozzászólás: 759 Csatolások: 16 Azonosító: 136337 offline
|
egyértelmű hogy Selenának van igaza.
UTÁLOM JUSTINT.
UTÁLOM JUSTINT.
2010. november 12. 20:03
|
|
Rasi97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 426 Csatolások: 83 Azonosító: 138488 offline
|
Én sem vagyok oda Justin-ért, de ha Selena-val barátok, akkor nem így kéne nyilatkoznia Justin-ről. Ebből csak az derült ki,hogy Selena nem is olyan angyali, mint mutatja magát. Amúgy szerintem meg Selena képzel kicsit túl sokat magáról.
2010. november 16. 19:31
|
|
ŐrültVegyészúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.11.16. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 138858 offline
|
Hogy beoltja máár: "Me, myself and I. I like it..." Ejj Ejj Selena, már várom a velvetes híreket indexen, hogy: 'Selena gomez újra elvonón de most a börtönben, miután rátámadt egy rendőrre...'
2011. január 01. 11:49
én nem vagyok egy nagy JB fan de azér Selenának se kellett volna így lejáratnia ot :S és azt mondja role h "csak egy 16 éves gyerek " Istenem 2 év van koztuk :S
Kezdem megutálni Selenát !
Kezdem megutálni Selenát !
2011. január 01. 12:00
Aztán másnap meg Seliiii nyugodtan nevetgél vele
Olyan kétszínu tud lenni !
2011. január 03. 15:58
|
|
Vikkííúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 140010 offline
|
Szetem Selenának van igaza
Egyik barátnőm apja az Amerika Disney Channelnél dolgozik és ő ismeri őket és állítólag Selena nagyon ki volt rá bukva mert vmit beszólt neki viszont most meg állítólag járnak ez azért fura
Egyik barátnőm apja az Amerika Disney Channelnél dolgozik és ő ismeri őket és állítólag Selena nagyon ki volt rá bukva mert vmit beszólt neki viszont most meg állítólag járnak ez azért fura
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: