Úton az élőszereplős Pokémon-film
2010. szeptember 21. 18:07
|
|
Rózsaszín Párducvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 320 Csatolások: 7 Azonosító: 133920 offline
|
úúúúú d eutáloma pokémont...uncsiöcsim imádja..
2010. szeptember 21. 18:38
|
|
BeWhisper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 698 Csatolások: 0 Azonosító: 126435 offline
|
wtf? párdon. jézusom ezt nem hiszem el. nem elég h beraknak számítógépes plüss figurákat még a főszereplőt egy 30 éves borostás-bajuszos arab vagy mit tom én milyen embert...na mindegy.
2010. szeptember 21. 19:24
|
|
MM Csajsziúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 132012 offline
|
én már várom!!!
2010. szeptember 21. 20:21
|
|
Chintyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 194 Csatolások: 19 Azonosító: 133594 offline
|
ez az "arab" pasi nagyon odavág...xD én ezen a rajzfilmen nöttem fel nagyon szerettem azért mondjuk egy 20 éves fekete hajú fiú jobban illet vlna...de Pikácsúúú nagyon aranyos x)
2010. szeptember 21. 21:35
Na jó ez egyszerűen borzalmas a szereplőkkel, meg a figurákkal együtt, szörnyű és kész xD
2010. szeptember 22. 12:16
Ez nagyon durva!
Régen imádtam, de nem tom megnézem-e a filmet, mert csak az eredeti a jó!
2010. szeptember 22. 16:30
|
|
Barak Stefániaörök álmodozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.20. Hozzászólás: 6372 Csatolások: 608 Azonosító: 112664 offline
|
Ennyi erővel már a Vukkot és a Pompom meséit is meglehetne filmesíteni!!!!
2010. szeptember 22. 17:16
hát ez igy a bemutató alapján elég alacsony költségvetésű film lehet olyan tipikus egyszer nézhetős ...
2010. szeptember 22. 21:24
Ajánlom mindenki, főleg a cikk írójának figyelmébe!
Ez csak egy rajongói film, tehát nem lesz élőfelvételű Pokémon-film a közeljövőben. Ezt egy pár ember azért csinálta, hogy válaszoljanak azokra a filmekre, amelyek az eredeti rajzfilm-, animesorozatukhoz képest sötétebb, durvább hangulatúak.
Rajongói filmnek tényleg profi munka, csak hát maga a film nem fog megvalósulni.
Ez csak egy rajongói film, tehát nem lesz élőfelvételű Pokémon-film a közeljövőben. Ezt egy pár ember azért csinálta, hogy válaszoljanak azokra a filmekre, amelyek az eredeti rajzfilm-, animesorozatukhoz képest sötétebb, durvább hangulatúak.
Rajongói filmnek tényleg profi munka, csak hát maga a film nem fog megvalósulni.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: