Starity

Titeket szokott zavarni ha a moderátorok törlik a hozzászólásaid vagy témáid?

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. június 23. 23:57 #61
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (tina9612 @ 2011.06.23. 22:43)
Engem nem az zavar, hogy törlik, mert biztos, hogy jó okuk volt rá, hanem az, hogy nem minden esetbe tudom hogy miért. Persze hogyha káromkodok akkor azt értem, de fogalmam sincs, hogy pédául az egyik témámat miért törölték. Egyszer ki is tiltották egy napig, valószínűleg megérdemeltem, de ilyenkor jó lenne hogyha írnának egy üzenetet, hogy pontosan miért tették, és így elkerülhetőek lennének a félreértések.

Vagy esetleg ilyenkor benézhetsz a moderátorok topikjába és megvilágosodsz.
2011. június 24. 00:07 #62
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Egyébként én a moderátorok helyében ezt a témát is törölném úgy, ahogy van... Mégis milyen jogon kérdőjelezitek meg a munkájukat? Normális stílusban megfogalmazott hsz-eket nem törölnek, ahogy értelmes témákat sem... Annak pedig csak örülni tudok, hogy a sok felesleges szemetet eltakarítják az oldalról.
5 felhasználónak tetszik: Boscorelli, DiscoDiva, DreamerGirl, LittleVampire, KathPierce.
2011. június 24. 00:26 #63
- törölt felhasználó -    
engem nem zavar kicsit se
inkább az zavar,hogy sosem tudom melyik témám törlik vagy hozzászólásom rohog.gif
2011. június 30. 10:19 #64
Catherine
Catherine
boobtana

StátuszCas, buddy, I need you.
Hozzászólás: 1306
Csatolások: 30
Azonosító: 137378
Nem zavar, mert ha törölnek egy témát, biztos jó okuk van rá. wink.gif
2011. augusztus 02. 12:04 #65
- törölt felhasználó -    
engem csak az zavart amikor 1 témám törölték ok nélkül rolleyes.gif
2011. augusztus 03. 13:53 #66
- törölt felhasználó -    
Még 1 topicot csináltam, az is eltűnt!
Én csak azt kérdeztem, hogy hol lehet meg nézni az Interjú a vámpírral című filmet! ohmy.gif blink.gif reklamalo.gif
2011. november 04. 18:27 #67
Ev Bry
Ev Bry
crazymofo
Hozzászólás: 1435
Csatolások: 18
Azonosító: 133565
Idézet (Dido @ 2010.09.06. 20:04)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  beer.gif

Hát igen,ez az üzenet csak smiley-kból áll,de mindegy!>.<
2011. november 04. 20:18 #68
Marina Salvatore
Marina Salvatore
Goth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333

Státuszhttp://www.youtube.com/watch?v=OyzI2hrmGgI&feature=related *-*
Hozzászólás: 5443
Csatolások: 2807
Azonosító: 150271
Engem nagyon!!!:@...MÁR 1 CSOMÓ TÉMÁMAT TÖRÖLTÉK!!!:@...ÉS SZTÁRADATLAPJAIMAT IS>.<...csoda, hogy ezt a témát nem törölték xD..
1 felhasználónak tetszik: Alex 1992
2011. november 04. 20:21 #69
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Idézet (elena21 @ 2011.08.03. 13:53)
Még 1 topicot csináltam, az is eltűnt!
Én csak azt kérdeztem, hogy hol lehet meg nézni az Interjú a vámpírral című filmet!  ohmy.gif  blink.gif  reklamalo.gif

Egy ilyen dolognak minek külön témát nyitni? Ha megkérdezed a filmnézős vagy a kérdés topikban, nem fognak belédkötni. mellow.gif
2011. november 04. 20:48 #70
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Mint mondottam volt korábban, bár ehhez vissza is kellene olvasnia azoknak, akik háborognak, hogy jó lenne, ha nem kérdőjelezné meg senki, ha a moderátorok törlik egy topikját, hozzászólását, véleményét, üzenő falra írt gondolatát.

Túl sok itt az önjelölt moderátor, aki mindent jobban akar tudni mindenkinél. Nos, ez nem így megy. De elárulok valamit, ami bár nem alapul reprezentatív felmérésen, de a lényege az, hogy a törölt témák 70-75%-a azért megy a kukába, mert repost képeket tartalmaz, mert vegyesen kis, és nagy képeket tartalmaz, amit képtelenség szétválogatni, vagy rossz helyre nyílt, és összevontjuk egy korábbival.

Mindegyik elkerülhető lenne, ha egyesek tudnák használni a keresőt, és nem annyit írnának az első hozzászólásba, hogy remélem még nem volt ilyen téma, illetve ehhez hasonlók. Lényeg, hogy ha hibáztok, akkor azt el kellene ismerni, és el kellene tudni fogadni.

A maradék 25-30% pedig azért kerül törlésre, mert egyszerűen szükségtelen, hogy olyan téma legyen ezen az oldalon, vagy azért, mert van olyan topik, csak más néven. Jó példa erre a sztárok szülinapja, aminek van külön topikja, ennek ellenére egyesek csak nyitnak külön-külön a sztárnak is ilyen topikot.

Használni kellene azt a golyót, ami a nyakatok felett van, és nem csak azért került oda, hogy szemüveget lehessen tenni rá, vagy sapkát, vagy akármit, hanem azért, hogy ne feleslegesen nyitogassátok a témákat, plusz munkát adva nekünk.

Idézet (Ev Bry @ 2011.11.04. 18:27)

Hát igen,ez az üzenet csak smiley-kból áll,de mindegy!>.<

Talán egy több mint hat éve tag, ráadásul kiemelt tagot nem kellene kritizálni, mert ő tett már annyit az oldalért, hogy ha akarná, írhatna csak ilyen hozzászólásokat is.
Nem mindegy, hogy ki mit tett le eddig az asztalra ezen az oldalon, és ennek elődjén. Majd, ha mindenki annyi képet töltött fel, vagy annyit segített egyéb módon, mint Dido, akkor neki is el lesz nézve, ha csak hangulatjelekkel rakja tele a hozzászólásait.
10 felhasználónak tetszik: poisonivy, dave095, tya04, Eszter655, Boscorelli, num1Kolosszus, Rap4ever8, Seherezade1050, Klauflau, Szandi0820
2011. november 04. 20:57 #71
imola
imola
visszatérő vendég
Hozzászólás: 227
Csatolások: 30
Azonosító: 146886
Engem nagyn is idegesit! mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif
1.azert mert egy csomo hozzaszolast toroltek amiken csak smileyk voltak, es az egyik elkezdi nekem uzenetben, hogy ha meg egyszer csak smileys hozzaszolasokat irok, akkor torolik a kontoma..ez barkit felhaborit, raadasul serto megjegyzes volt, hogy csak egy ennyiert torolik a kontot
2. mar negy forumot hoztam letre, es mind a negyet kitoroltek.. a logikat nem ertem..legealabb ha kitorolik, akkor irjak od, hogy mi volt az oka
3. mindenbe beleszolnak, es kontrolalnak, es ha ezt a forumot, es a bejegyezesemet is torlik, raadasul a kontomat is, engem nem erdekel, mas kontom is van, es fogok egy jobb oldalt irni sztarokkal, ahol a tagok nincsenek epp ennyire kontrolalva
mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif
1 felhasználónak tetszik: Alex 1992
2011. november 04. 21:00 #72
- törölt felhasználó -    
Engem nagyon-nagyon zavar
1 felhasználónak tetszik: imola
2011. november 04. 21:04 #73
Eszter655
Eszter655
asylum

Státuszfilozofálok
Hozzászólás: 6255
Csatolások: 679
Azonosító: 134102
Idézet (imola @ 2011.11.04. 20:57)
Engem nagyn is idegesit! mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif 
1.azert mert egy csomo hozzaszolast toroltek amiken csak smileyk voltak, es az egyik elkezdi nekem uzenetben, hogy ha meg egyszer csak smileys hozzaszolasokat irok, akkor torolik a kontoma..ez barkit felhaborit, raadasul serto megjegyzes volt, hogy csak egy ennyiert torolik a kontot
2. mar negy forumot hoztam letre, es mind a negyet kitoroltek.. a logikat nem ertem..legealabb ha kitorolik, akkor irjak od, hogy mi volt az oka
3. mindenbe beleszolnak, es kontrolalnak, es ha ezt a forumot, es a bejegyezesemet is torlik, raadasul a kontomat is, engem nem erdekel, mas kontom is van, es fogok egy jobb oldalt irni sztarokkal, ahol a tagok nincsenek epp ennyire kontrolalva 
mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif

Tudod,ez a moderátorok dolga. dry.gif
2011. november 04. 21:04 #74
- törölt felhasználó -    
Idézet (imola @ 2011.11.04. 20:57)
Engem nagyn is idegesit! mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif 
mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif

Légyszi-légyszi leírnád kérlek magyarul is? Beszélek pár nyelvet, de konttal egyikben sem találkoztam még rolleyes.gif
16 felhasználónak tetszik: poisonivy, dave095, joe_r, Eszter655, tya04, itsmestella, janet7, Boscorelli, UnhappyMeals, num1Kolosszus, Rap4ever8, KathPierce., Seherezade1050, Klauflau, sziv55, Szandi0820
2011. november 04. 21:06 #75
SokSzínű.
SokSzínű.
vampire ♥

Státusz♥ Instagramm: juhaszviki follow me:!:)
Hozzászólás: 1954
Csatolások: 2152
Azonosító: 162057
Engem is de hát ez igyen ..
2011. november 04. 21:18 #76
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Nem szokásom floodolni, önmagamat meg pláne nem, de még egy, esetleg két gondolatot megosztanék.

Az egyik ilyen megjegyzés például az, hogy lehet kritizálni a moderátorok munkáját, sőt nem is kötelező egyetérteni velünk, de sokkal egyszerűbb lenne megkérdezni egy moderátort, hogy miért került törlésre egy-egy téma, hozzászólás, stb.

Az viszont sehol a világon nem működik egyik fórumon sem, hogy a moderátorok csak azért vannak, hogy elnézzék, hogyan játszanak a "gyerekek", és ha rosszat csinálnak, akkor egy irgum-burgummal elintézik a dolgot.

És végül, előbb meg kellene tanulni legalább egy minimális szinten helyesen írni magyarul, és csak akkor vállalkozni arra, hogy témát nyitok, hozzászólást írok, stb. És akkor még, - politikát mellőzve - azt akarják az ország vezetői bevezetni, hogy legalább két idegen nyelvet beszéljenek a diákok. Minek, mikor még magyarul sem tudnak leírni egy tőmondatot sem úgy, hogy abban ne legyen hiba.

És remélem ezzel az utolsó gondolattal jó néhány embert megbántottam, mert ha így van, akkor nekik van egy rossz hírem. A tények makacs, és kemény dolgok, de számoljatok vele, hogy a világ így működik. Akinek nem tetszik, az panaszkodjon csak tovább nyugodtan, vagy gondolkozzon el, nem véletlenül benne van-e a hiba.
9 felhasználónak tetszik: poisonivy, num1Kolosszus, Rap4ever8, KathPierce., Kazuo, Seherezade1050, Nina 10, Klauflau, Szandi0820
2011. november 05. 11:56 #77
Ev Bry
Ev Bry
crazymofo
Hozzászólás: 1435
Csatolások: 18
Azonosító: 133565
Én azt nem tudom,hogy ez a honlap nyilván nem csak a 18 évesnél idősebb rajongóknak készült,de mégis mindig ő velük kivételeznek.Ennek a weblapnak a témája igen sok 12 évest,vagy akár fiatalabbat is érdekel.Ha már egyszer ilyen témakörben indult a fórum,az egész oldal,akkor nem hiszem,hogy őket kéne leszólni,amiért szeretik ezt,vagy azt a sztárt.(Ezt azért írtam,mert nagyon sokszor mondják,hogy a kis dedós 12 évesek szeretik csak a zenéjét ennek,meg annak a sztárnak.Ráadásul ez nem is igaz.Ez egy fórum,kultúráltan mindenki elmondhatja a véleményét.)
2011. november 05. 15:18 #78
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Idézet (Ev Bry @ 2011.11.05. 11:56)
Én azt nem tudom,hogy ez a honlap nyilván nem csak a 18 évesnél idősebb rajongóknak készült,de mégis mindig ő velük kivételeznek. Ez egy fórum,kultúráltan mindenki elmondhatja a véleményét.)

Kimondtad a kulcsszót. Persze, nem szabad beskatulyázni a tagokat kor alapján, viszont sajnos sokan a nagy átlag alapján ítélnek és pont ez a nagy átlag nem tudja kultúráltan kifejezni magát. A szélsőséges és sokszor bugyuta kommentek láttán nem csoda, hogy pár embernek felmegy az agyvize.
Senki sem szidná őket, ha értelmesen, normális hangnemben vélekednének a kedvenceikről, de sokan nem így teszik. Tisztelet a kivételnek és ezzel nem akartam senkit megbántani. wink.gif
4 felhasználónak tetszik: joe_r, Rap4ever8, imola, Klauflau
2011. november 11. 14:39 #79
Bella99
Bella99
Fjarna
Hozzászólás: 4376
Csatolások: 58
Azonosító: 130573
Én sem tartom zavarónak ha törlik az egyik hozzászólásomat. Sőt, teljesen jogos, hiszen nekik ez a feladatuk. A csúnya szavakból vagy sértegető mondatokból állókat töröljék, vagy éppenséggel a nem oda illőket.
2012. február 15. 19:35 #80
ABBAMania
ABBAMania
European

StátuszBuilding Bridges
Hozzászólás: 2126
Csatolások: 85
Azonosító: 159879
Engem is nagyon bosszant.
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!