szeretem: rajz, biosz, angol
utálom: kémia, fizika, matek
a többi semleges, illetve ha nem tartják unalmasan, akkor szeretem.
Melyik tantárgy a kedvenced, melyiket nem szereted?
2013. január 01. 16:05
2013. január 03. 20:03
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Középiskola: Leginkább a biológiát imádtam, ugyanis az volt azaz egy tárgy, amit a kisujjamból ráztam ki anélkül, hogy tanultam volna rá bármit is. Utálni viszont az összes reált utáltam, ami magába foglalja a matekot, fizikát és a kémiát, viszont az infóért sem voltam oda. Programozni tanultunk, és hát annyira az azért nem ment. Elvoltam vele, de utáltam.
Szakképzés: Hú, rengeteg kedvenc tantárgyam van, hiszen szinte majdnem mindegyik a biológiára van ráhúzva. Viszont a latint és a munkavédelmet nagyon nem szeretem. A latin marha nehéz, pedig mivel beszéltem kis koromban az angolt, bármilyen nyelvet a kisujjamból kiráztam. Az angol mindig is jól ment, a németet meg tudtam egy hármasra anélkül, hogy elővettem volna otthon. Hát a latin az egyáltalán nem ilyen. Most tudom, hogy miket szenvedett néhány osztálytársam az idegennyelvvel.
Szakképzés: Hú, rengeteg kedvenc tantárgyam van, hiszen szinte majdnem mindegyik a biológiára van ráhúzva. Viszont a latint és a munkavédelmet nagyon nem szeretem. A latin marha nehéz, pedig mivel beszéltem kis koromban az angolt, bármilyen nyelvet a kisujjamból kiráztam. Az angol mindig is jól ment, a németet meg tudtam egy hármasra anélkül, hogy elővettem volna otthon. Hát a latin az egyáltalán nem ilyen. Most tudom, hogy miket szenvedett néhány osztálytársam az idegennyelvvel.
2013. február 01. 22:36
A legjobban az angolt, a törit és a kémiát szeretem. Az angol egyszerű, a töri és a kémia pedig érdekes.
Nem szeretem a fizikát és az infót. A fizika teljesen hidegen hagy. Annyit hallottam, hogy a fizika milyen jó, meg érdekes, stb., engem viszont egyáltalán nem érdekel. Nem érzek késztetést arra, hogy tudjam. A informatika pedig szimplán nem tetszik.
Nem szeretem a fizikát és az infót. A fizika teljesen hidegen hagy. Annyit hallottam, hogy a fizika milyen jó, meg érdekes, stb., engem viszont egyáltalán nem érdekel. Nem érzek késztetést arra, hogy tudjam. A informatika pedig szimplán nem tetszik.
2013. február 01. 22:48
|
|
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2000 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline
|
Kedvenc: egyértelműen matek.
De az irodalom is le tud kötni..
Nem szeretem: nyelvtan.
Tantárgyat utálni pedig nem szabad, mindegyiknek haszna van / lesz, ha nem is gyakorlatban, de minél többet tudsz, annál műveltebb vagy.
Nem szeretem: nyelvtan.
Tantárgyat utálni pedig nem szabad, mindegyiknek haszna van / lesz, ha nem is gyakorlatban, de minél többet tudsz, annál műveltebb vagy.
2013. február 02. 15:05
Egyik tantárgyat se utálom annyira, de talán matekból vagyok a legrosszabb.
2013. február 02. 15:07
|
|
Dominica JInovel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 3348 Csatolások: 480 Azonosító: 156416 offline
|
angol, földrajz, kémia
2013. február 08. 21:33
|
|
liamvillaattila |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.10. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 6 Azonosító: 191297 offline
|
Kedvencem nincs.
Fizikát és a földrajzot és a törit utálom a legjobban.
Fizikát és a földrajzot és a törit utálom a legjobban.
2013. február 20. 20:12
A biosz, töri és angol a kedvenceim, ezen kívül kedvelgetem a matekot, és a kémiát is.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: