hmm?? most akkor a utálja a barátját
Miss Universe Hungary csúnyán lebukott a világdöntőn
2010. augusztus 17. 16:28
ez szégyen -.-"
és még annyit hogy egyáltalán nem szép ez a csaj...jóóó én se vagyok világszépe de akkoris...
olyan ronda csajokat választanak az ilyenekre...
és még annyit hogy egyáltalán nem szép ez a csaj...jóóó én se vagyok világszépe de akkoris...
olyan ronda csajokat választanak az ilyenekre...
2010. augusztus 17. 16:29
Idézet (Brittany20 @ 2010.08.17. 16:23)
Megnéztem a több versenyző videóját is... hát őszintén, nem csak Timi a gázos...
MISS UNIVERSE - YOUTUBE CHANNEL
MISS UNIVERSE - YOUTUBE CHANNEL
Szerintem az a gond legtöbbjüknél, hogy nem tudnak angolul. Márpedig ha valakinek nincs nyelvérzéke (és az ilyen csajokra általában nem az a jellemző, hogy van), akkor nem lehet beleerőltetni. Ott van pl. Miss México, aki a spanyol videón eléggé értelmesnek tűnik, az angol verzión meg egyszerűen nem tudja, mit hogy kellene mondani, csak rövid tőmondatokat válaszol.
2010. augusztus 17. 16:29
|
|
adorebubble |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 763 Csatolások: 3488 Azonosító: 123989 offline
|
nagyon látszik rajta, hogy izgul, de ahhoz képest, hogy a Tvben mondta, hogy jól tud angolul, ez semmi. Bár vannak olyanok, akiket az, hogy izgulnak teljesen lefagyaszt... úgy látszik, ő is közéjük tartozik
2010. augusztus 17. 16:30
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.08.17. 16:29)
Szerintem az a gond legtöbbjüknél, hogy nem tudnak angolul. Márpedig ha valakinek nincs nyelvérzéke (és az ilyen csajokra általában nem az a jellemző, hogy van), akkor nem lehet beleerőltetni. Ott van pl. Miss México, aki a spanyol videón eléggé értelmesnek tűnik, az angol verzión meg egyszerűen nem tudja, mit hogy kellene mondani, csak rövid tőmondatokat válaszol.
De ilyen esetekben gondolom rendelkezésükre áll egy tolmács?!
2010. augusztus 17. 16:31
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
Azért ez nagyon ciki. Még nem is a megfogalmazás, meg a kiejtés a legrosszabb, hanem az, hogy állandóan jelenidőt akar mondani múlt helyett, aztán gyorsan javítja, plusz nem tudja megkülönböztetni a she/he-t. Nem vagyok valami nagy angolos, de azt hiszem, ennél azért én is jobb vagyok.
2010. augusztus 17. 16:32
Idézet (wannascream @ 2010.08.17. 16:15)
Amúgy mostanában van valami verseny, hogy ki tudja a legjobban leégetni Magyarországot?
hát elképzelhető
eéőször vezékényi lacika vagy ki XD most meg ez
2010. augusztus 17. 16:34
Idézet (szavy @ 2010.08.17. 16:30)
De ilyen esetekben gondolom rendelkezésükre áll egy tolmács?! 
Erről nem vagyok meggyőződve, mert ha jól tudom, követelmény is, hogy beszélniük kell alapfokon angolul. Egy bemutatkozó-videóban nyilván nem tolmáccsal fog szerepelni.
2010. augusztus 17. 16:35
|
|
viraagmrs.padalecki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.19. Hozzászólás: 2329 Csatolások: 4542 Azonosító: 69484 offline
|
Kicsit elfogult ez a cikk..... Akkor, ha nem topmodell alkat már nemlehet szép? Akkor tulajdonképpen a világbékés szépségversenyed duma kamu? Ha valakit nem tör ketté a szél az már nem szép? tyű...
Másrészről viszont amit mondott és ahogyan mondta az tényleg szégyen. DE ez nem a külseje.
Másrészről viszont amit mondott és ahogyan mondta az tényleg szégyen. DE ez nem a külseje.
2010. augusztus 17. 16:35
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Látszik, hogy csak a szépségre mentek...az észre nem nagyon... Hát ennyit a magyarokról. Jó biztos nehéz lehetett neki. De ez a világ nyelv az angol és azért már jobban megkellet volna tanulni, mint ahogyan olvastam 20 valahány évesen azért tudnia kéne.
2010. augusztus 17. 16:36
Idézet (LaTasha @ 2010.08.17. 16:30)
ElMexicano:
na jó.. de milyen gyönyörű és aranyos már a mexikói lány
na jó.. de milyen gyönyörű és aranyos már a mexikói lány
Igen, a kedvencem.
2010. augusztus 17. 16:36
|
|
xBlondiefashionista |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.11.14. Hozzászólás: 2713 Csatolások: 14045 Azonosító: 112254 offline
|
A nyelvtana annyira rossz, hogy irritál. De komolyan, alapfokúja van vagy mi? A jelen időben is rengeteget téveszt! Egyszer röhögtem a videón, amikor mondta, hogy a kezekből készült ajándékokat szereti, ezen kívül inkább kínosan éreztem magam. Mondjuk miután elolvastam a cikket, nem számítottam jobbra. Az meg más kérdés, hogy a magyar döntőn sokkal, sokkal szebb lányok voltak...
Megnéztem néhány másik lány videóját is. Hát, nem tudom... Szimpatikusak, de pl. Miss Canada a végén, amikor hangokat kell kiadni, minden egyes hang után szélesen vigyorog. Egy kicsit zavaró.
De a többiek se tökéletesek, szóval... hát, várjuk a döntőt. Remélem most valami szép, okos lány fog nyerni.
Megnéztem néhány másik lány videóját is. Hát, nem tudom... Szimpatikusak, de pl. Miss Canada a végén, amikor hangokat kell kiadni, minden egyes hang után szélesen vigyorog. Egy kicsit zavaró.
2010. augusztus 17. 16:37
|
|
oth0000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.12. Hozzászólás: 353 Csatolások: 0 Azonosító: 66007 offline
|
@viraag
Kicsit elfogult ez a cikk..... Akkor, ha nem topmodell alkat már nemlehet szép? Akkor tulajdonképpen a világbékés szépségversenyed duma kamu? Ha valakit nem tör ketté a szél az már nem szép? tyű...
Oké h SZÉPSÉGkirálynő, de a tudást is kéne nézni! Lehet h szép, de nézd meg, egy normális mondata sincs! Így nem lehet vki első helyezett!
Oké h SZÉPSÉGkirálynő, de a tudást is kéne nézni! Lehet h szép, de nézd meg, egy normális mondata sincs! Így nem lehet vki első helyezett!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: